Jak minął dzień 11

28 września 2021 17:23 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Może była pani ginekolog? :-)

Szefowa kuchni była ?skrupulatna bardzo ?
28 września 2021 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Szefowa kuchni była ?skrupulatna bardzo ?

Zmylilo mnie to , że się wpatrywała w rurę 
28 września 2021 20:00 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Zmylilo mnie to , że się wpatrywała w rurę :lol1:

Też czasem patrzę,bywa że od niechcenia ?
28 września 2021 20:29 / 4 osobom podoba się ten post
Też nieraz wpatruję się w "rułę", a nie jezdem gynekologiem
28 września 2021 21:09 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Też nieraz wpatruję się w "rułę", a nie jezdem gynekologiem:-(
:smiech3:

A zaczęło się tak skromnie od zatkanego zlewu ?
28 września 2021 22:43 / 2 osobom podoba się ten post
O waj, o waj :) Nie znacie dowcipu o ginekologu, który chciał się na mechanika przekwalifikować? (Też się w "rułe" wpatrywał  ), a z powodu podobnych pomocy naukowych na hydraulika też mógłby 
28 września 2021 23:17 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zawalony robotą :-)i co zrobisz? :-)

Jest taki żarcik: Robotnik jeździ w tę i nazad z pustą taczką a drugi go się pyta czemu tak jeździsz z pustą taczką on odpowiada że jest za.....ziel że nawet nie ma czasu taczki naładować widocznie oni mają podobnie 
29 września 2021 07:57 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Jest taki żarcik: Robotnik jeździ w tę i nazad z pustą taczką a drugi go się pyta czemu tak jeździsz z pustą taczką on odpowiada że jest za.....ziel że nawet nie ma czasu taczki naładować:smiech3: widocznie oni mają podobnie :hihi:

To robotnik :) Fachmann pustych przebiegów nie robi-dlatego przyłazi kiedy chce-taki sprytny :)
29 września 2021 19:12 / 4 osobom podoba się ten post
Trochę zamętu małego od 11 było. Przyjechała córka, za godzinę syn z żoną. Akcja sprzątanie... Ale to nie znaczy, że im się coś nie podobało... Zawsze tak robią, okna myją itd. Zmiennik przyjechał o 15, był tu kiedyś już... Jeszcze autem pojechałem z córką na większe zakupy. Zrobiłem kolację, kolega zmywa naczynia dziadek gra z córką w kości. Jeszcze ostatni raz wyprawię do łóżka i wolne. Około 7 mam wyjazd. Krótki urlop w górach  mam zasponsorowany przez rodzinę... Geszenk przyda się na wyjazd. 
29 września 2021 19:31 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Trochę zamętu małego od 11 było. Przyjechała córka, za godzinę syn z żoną. Akcja sprzątanie... Ale to nie znaczy, że im się coś nie podobało... Zawsze tak robią, okna myją itd. Zmiennik przyjechał o 15, był tu kiedyś już... Jeszcze autem pojechałem z córką na większe zakupy. Zrobiłem kolację, kolega zmywa naczynia dziadek gra z córką w kości. Jeszcze ostatni raz wyprawię do łóżka i wolne. Około 7 mam wyjazd. Krótki urlop w górach  mam zasponsorowany przez rodzinę...:gotowanie::smiech3: Geszenk przyda się na wyjazd. 

To chyba tam wracasz jak tak fajnie jest ?A na wyjazd w góry też czekam ?
29 września 2021 19:41 / 3 osobom podoba się ten post
Wczoraj przy ładnej pogodzie weszłam na ,,Wiśniowe wzgórze "Napilam się bezalkoholowego piwa i gnalam setą do domu bo nie parło ostro na pęcherz ?A dziś syn przywiózł mi rower z naprawy to lało i nigdzie nie byłam .Nawet dzwonek jest nowy ,światło działa  ,hamulce żyleta ,napompowany, przerzutki działają to wszystko po znajomości 20 e z kieszeni seniorki.
29 września 2021 22:34 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Trochę zamętu małego od 11 było. Przyjechała córka, za godzinę syn z żoną. Akcja sprzątanie... Ale to nie znaczy, że im się coś nie podobało... Zawsze tak robią, okna myją itd. Zmiennik przyjechał o 15, był tu kiedyś już... Jeszcze autem pojechałem z córką na większe zakupy. Zrobiłem kolację, kolega zmywa naczynia dziadek gra z córką w kości. Jeszcze ostatni raz wyprawię do łóżka i wolne. Około 7 mam wyjazd. Krótki urlop w górach  mam zasponsorowany przez rodzinę...:gotowanie::smiech3: Geszenk przyda się na wyjazd. 

Luke szczęśliwej podróży iudanego urlopu
30 września 2021 21:23 / 4 osobom podoba się ten post
No i dzień  powoli się kończy. Zła jestem na siebie bo większość przebimbałam ,nic konkretnego nie zrobiłam, same duperele. Wkurza mnie to, bo nie lubię jak ktoś się na mnie złości, a już wściekam się, kiedy to ja jestem zła sama na siebie . Na osłodę i poprawę humoru oglądam sobie już drugi odcinek z porucznikiem   Colombo, leci na TVS HD.
Uwielbiałam Petera Falka. 
30 września 2021 22:26 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

No i dzień  powoli się kończy. Zła jestem na siebie bo większość przebimbałam ,nic konkretnego nie zrobiłam, same duperele. Wkurza mnie to, bo nie lubię jak ktoś się na mnie złości, a już wściekam się, kiedy to ja jestem zła sama na siebie . Na osłodę i poprawę humoru oglądam sobie już drugi odcinek z porucznikiem   Colombo, leci na TVS HD.
Uwielbiałam Petera Falka. 

Dawno nie oglądałam Colombo. Trza by zajrzec co tam u niego.
30 września 2021 22:42 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dawno nie oglądałam Colombo. Trza by zajrzec co tam u niego.

Naprawdę z wielką przyjemnością się ogląda