Jak minął dzień 11

27 września 2021 22:08 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Mhmh
A co robisz:-)

Dorote, pewnie robię to co inni,może to samo co ty? Nudzić się nie nudzę teraz np.przeglądam opiekunowo i tak czas leci,a co ty robisz?
27 września 2021 22:33 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Dorote, pewnie robię to co inni,może to samo co ty? Nudzić się nie nudzę teraz np.przeglądam opiekunowo i tak czas leci,a co ty robisz?:-)

Dzisiaj oglądałam program Hart aber fair , o ew koalicjach rządowych i przyszłym kanclerzu. 
28 września 2021 07:15 / 3 osobom podoba się ten post
poznanianka1

Dużo płynu do naczyń i gorąca woda .

Dziękuję
28 września 2021 09:45 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Dziękuję

Albo na noc wlej do rury jakiegoś żelu typu Domestos. Granulki typu Kret tez mozna kupić. 
28 września 2021 09:46 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Tak:hihihi:

Zdjecie zdaje się wstawiałas. Jeśli to ta, to bardzo ładna :)
28 września 2021 09:59 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Zdjecie zdaje się wstawiałas. Jeśli to ta, to bardzo ładna :)

Nie ,nie wystawiałam ,ale jest ładna, jestem zadowolona z zakupu i dobra cena ??Wcześniej z nerwów że mi nie pasuje nawet fotki nie strzeliłam ?
28 września 2021 10:02 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Albo na noc wlej do rury jakiegoś żelu typu Domestos. Granulki typu Kret tez mozna kupić. 

Idę po Kreta ,woda z płynem nic nie dała tam chyba coś grubszego zalega wlałam teraz Domestoa a Fachmana jak nie ma tak nie ma ma być dopiero w piątek ?
28 września 2021 10:09 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Idę po Kreta ,woda z płynem nic nie dała tam chyba coś grubszego zalega wlałam teraz Domestoa a Fachmana jak nie ma tak nie ma ma być dopiero w piątek ?

Fachman to fachman, zna swoją wartość, co się będzie spieszył ?
Często pewnie trudniej o wolny termin u niego niż o audiencję u prezydenta 
28 września 2021 10:13 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Nasyp tak od serca, zalej gorącą wodą i się odsun na bezpieczną odległość. Potem gruszką od toalety powinno pójść.
28 września 2021 10:47 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nasyp tak od serca, zalej gorącą wodą i się odsun na bezpieczną odległość. Potem gruszką od toalety powinno pójść.

Babcie tez odsunę bo dobra kobieta A czasem lubi luknąć i ocenić sytuację calkiem trzeźwym umysłem jak na jej  dojrzaly wiek ....pozazdrościć.
28 września 2021 10:49 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Często pewnie trudniej o wolny termin u niego niż o audiencję u prezydenta :lol1:

Zawalony robotą i co zrobisz? 
28 września 2021 11:07 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zawalony robotą :-)i co zrobisz? :-)

No nic nie zrobisz 
Biedne te majstry, zarobione tak ,że pracować czasu nie mają ?
28 września 2021 11:43 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Często pewnie trudniej o wolny termin u niego niż o audiencję u prezydenta :lol1:

Szybki hydraulik tylko w filmach puka w okienko, albo wpada jak jaszczomp  W życiu trzeba czekać :)
28 września 2021 11:44 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Babcie tez odsunę bo dobra kobieta :-)A czasem lubi luknąć i ocenić sytuację calkiem trzeźwym umysłem jak na jej  dojrzaly wiek ....pozazdrościć.

Może była pani ginekolog? 
28 września 2021 16:58 / 1 osobie podoba się ten post
Siedzę jak na szpilkach... ... Syn czeka na wynik wymazu...
W razie pozytywnego testu, rodzinka na kwarantannie... A mnie uratowałby...paszport covidowy... Uff... Ale nie dopuszczam myśli do takiej sytuacji... Chociaż syn nie ma jeszcze wyniku, był już dzielnicowy i kazał mu się pokazać na balkonie.
W przypadku pobranego wymazu na podstawie skierowania od lekarza, automatycznie zaczyna się dla tej osoby kwarantanna, która trwa najpóźniej do otrzymania negatywnego wyniku testu... Chyba, że jest pozytywny.
Ech... życie