Było ładnie, pięknie , letnia pogoda do tej pory a tu wieczorem się zaczęło. Duje i coś jeszcze. Jak tam Niemcy?Też podobnie?
W stolicy Warmi było pięknie, a teraz nie pada ale trochę duje ?
Było ładnie, pięknie , letnia pogoda do tej pory a tu wieczorem się zaczęło. Duje i coś jeszcze. Jak tam Niemcy?Też podobnie?
W Niemcach nie wiem :-)
W stolicy Warmi było pięknie, a teraz nie pada ale trochę duje ?
Juz się uspokoiło. Do Dorotee przepchnełam chmury z powrotem :) Zaczyna to niech teraz ma :-)
Chmury do Dorotee a ducie do mnie. Duje coraz lepiej, w kratkach wentylacyjnych słychać. Okno uchylone tylko, a jak zaduło to aż mi świeczka zgasła :lol1:
Ale lubię tak. W domu przytulnie, herbatka, książka, a za oknem duje. Fajnie jest
A to tak :) Racja :) Też lubię jak wieje w moją stronę :-)
Dzień fajny, trochę zajęć w "ruchu", tzn w mieście. Otrzymałem już umowę, oczywiście i test :smiech3: jak ja nie lubię test "nosowy" robić :placze1: Jutro dzień terminów lekarskich, neurolog i dr pierwszego kontaktu..Potem Tomka ze szkoły odebrać i tak minie dzień... Po południu czas popakować się powoli na wyjazd...ale to tylko trzy noclegi, niemniej bieliznę na zmianę trzeba zabrać....no ba....w jednych majtkach chodzić cztery dni ? :smiech:
Żartuję, oczywiście... Tu powiem Wam dobranoc Opiekunkowo i opiekunie...co ostatnio doczytałem :-)
:dobranoc3:
No wiesz można bez majtkuff chodzić:-)
Jeju :) Luke tak dla zmyły napisał, że bierze bieliznę :hihi:

Pozdrawiamy z Gór Stołowych :chaplin:

Dokładnie roku temu zwiedziliśmy Szczeliniec Wielki, a dziś drugą atrakcję Gór Stołowych, Błędne Skały. To labirynt skalny. Pomiędzy skałami prowadzi wąska ścieżka, często trzeba przeciskać się pomiędzy skałami, czy to bokiem, czy nawet na kolanach... Góry są przepiękne, czy te, czy inne...
Dziś piękna pogoda, więc tłum turystów
A przed południem zwiedziliśmy Kłodzko i Twierdzę Kłodzką. Na innej stronce wstawię potem fotki.
Słowem... Dzień piękny... Jutro następny przed nami.

Pozdrawiamy z Gór Stołowych :chaplin:

Dokładnie roku temu zwiedziliśmy Szczeliniec Wielki, a dziś drugą atrakcję Gór Stołowych, Błędne Skały. To labirynt skalny. Pomiędzy skałami prowadzi wąska ścieżka, często trzeba przeciskać się pomiędzy skałami, czy to bokiem, czy nawet na kolanach... Góry są przepiękne, czy te, czy inne...
Dziś piękna pogoda, więc tłum turystów
A przed południem zwiedziliśmy Kłodzko i Twierdzę Kłodzką. Na innej stronce wstawię potem fotki.
Słowem... Dzień piękny... Jutro następny przed nami.