Powitajki przy kawie 65

26 maja 2021 14:22 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

Nie wiem co ty z czterema kobietami w łóżku zrobisz, bo ja też ..... :lol2: niby idę spać. 

Ale byłoby fajowo.... Byśmy o pampkach rozmawiali, o babciach i dziadkach... 
Czy tylko o tym? 
26 maja 2021 17:16 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Ale byłoby fajowo.... Byśmy o pampkach rozmawiali, o babciach i dziadkach... :smiech3:
Czy tylko o tym? :zawstydzony::smiech2:

Nie dałam ci plusa, bo rozmawianie o pedepciach z jedynym facetem w łózku, na  cztery kobitki zresztą, nie podoba mi się. Sam tego chciałeś, no to rozerwą cię na kawałki  rozczłonkują - cokolwiek to znaczy 
26 maja 2021 23:43 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Nie dałam ci plusa, bo rozmawianie o pedepciach z jedynym facetem w łózku, na  cztery kobitki zresztą, nie podoba mi się. Sam tego chciałeś, no to rozerwą cię na kawałki :lol2: rozczłonkują - cokolwiek to znaczy 

Bosze.Ale chłopa postaraszyłasz.Taka mała , a taka zadziorna.Mysiu Ty. 
Lepiej żartować niż chorować.O rodzyneczki mus dbać.Jeszcze da chłop nogę
27 maja 2021 05:28 / 7 osobom podoba się ten post
Miłego czwartku Opiekunowo, choć gdy wyglądam przez okno to widzę, że dzisiaj pogoda nas też nie będzie rozpieszczać.Zabieram się za kawę a potem dzień świra,z tą tylko różnicą, że wpadnie syn seniorki z ciastem.
27 maja 2021 06:16 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Miłego czwartku Opiekunowo, choć gdy wyglądam przez okno to widzę, że dzisiaj pogoda nas też nie będzie rozpieszczać.Zabieram się za kawę a potem dzień świra,z tą tylko różnicą, że wpadnie syn seniorki z ciastem.

Chyba zieć? Malgi zawsze tak pisała bo córka seniorki nie żyje. 
27 maja 2021 06:17 / 7 osobom podoba się ten post
Witam. Za oknem  . Miłego czwartku dla wszystkich. Jak to mówią czwartek to już taki " mały weekend " Potem to już z górki tydzień. 
27 maja 2021 06:28 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Chyba zieć? Malgi zawsze tak pisała bo córka seniorki nie żyje. :aniolki:

Masz rację , ziec. Grunt, że ciacho przyniesie, bo mi się już rezerwy kończą, a seniorka lubi słodkie ?no i ja też. 
27 maja 2021 06:55 / 7 osobom podoba się ten post
Witam i pozdrawiam

Trzeba już powolutku przystąpić do obowiązków, pdp nie śpi. I tak musi do dziewiątej czekać, dopóki Salomon, czarnoskóry Pflegekraft, nie założy jej pończoch. Nie stoi to jednak na przeszkodzie by zrobić już toaletę poranną i podać babci śniadanie. Nakarmić ją.... Tak precyzyjniej brzmi. Poza tym dzień chyba podobny będzie do wczorajszego, pogoda nijaka.
Życzę Wam spokojnego i miłego dnia 
27 maja 2021 06:55 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kolejny dzień i do przodu. Wszystkim życzę miłego, spokojnego dnia 
27 maja 2021 06:58 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Lećmy dalej...
27 maja 2021 07:55 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry nowy dzieł. czas zacząć 
27 maja 2021 07:58 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry...słońca brakwalizka prawie spakowana jutro jeszcze resztki dopakuję .Dziś trzeba trochęi dzień przeleci.Pdp jeszcze leżakuje,więc czas do pracy się zabrać.Miłego dnia
27 maja 2021 09:44 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ! No to lecimy..jak mówi Werska Za chwilkę  co czwartkowa  wizyta lekarza.PDP drzemie w fotelu.
.za oknem deszcz..I tak to wygląda. 
27 maja 2021 10:07 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Bosze.Ale chłopa postaraszyłasz.Taka mała , a taka zadziorna.Mysiu Ty. 
Lepiej żartować niż chorować.O rodzyneczki mus dbać.Jeszcze da chłop nogę:czerwieni sie:

No fakt, nie przewidziałam tego, że głowę poduszką nakryje i zamilknie  Chyba się jednak wystraszł tych czterech kobitek, no trudno. Następnym razem nie będzie taki wyrywny. Luke nie strachaj się tak, nic złego ci nie zrobię 
27 maja 2021 10:09 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  
Leje i końca nie ma.I tak od kilku dni.
Robota jak zwykle czyli świstakowo.
Miłego dnia.