Powitajki przy kawie 65

27 maja 2021 10:10 / 5 osobom podoba się ten post
Szaro i buro  deszczyk straszy, zimnawo. Nic tylko pod kołderkę wskoczyć ale ..... no nie da się. Przecież w pracy jestem 

Miłego dnia wam zyczę. 
27 maja 2021 10:21 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
27 maja 2021 11:13 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam życząc przy okazji fajnego ,spokojnego dnia 
28 maja 2021 05:13 / 7 osobom podoba się ten post
Doberek piatkowo.Nie wiem czy nawet mocna czarna postawi mnie na nogi.Nie mogłam spać, obejrzałam fajny film,a potem krótki sen i przewracanie się z boku na bok.Pogoda się gestern, więc szału nie ma.Dopijam kawę i lukne na wiadomości z kraju i ze świata.Pogodnego dnia Opiekunowo ☀️???☘️
28 maja 2021 06:06 / 8 osobom podoba się ten post
Witam w piątek  weekendu początek. Jeszcze jeden taki weekend a na drugi już będę w  domciu.  Za oknem pogodnie. Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia i smacznej kawki. 
28 maja 2021 06:35 / 7 osobom podoba się ten post
Witam!  Sloneczko nieśmiało wygląda... zaraz uruchomię  ekspres do kawy..Spokojnego dnia życzę 
28 maja 2021 06:57 / 9 osobom podoba się ten post
Słoneczko pięknie świeci, ptaki dziś dają czadu, wszystko budzi się do życia 
Witajcie w piątek 
Wszystkim życzę miłego dnia 
28 maja 2021 07:01 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry piątkowo! Podobno zaczynają się cieplejsze dni. Mam nadzieję...
28 maja 2021 07:52 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kolejny dzionek i weekend przed nami,a więc miłego i spokojnego życzę i słoneczka również 
28 maja 2021 08:39 / 7 osobom podoba się ten post
Dzien dobryOstatnie szlify i wieczorkiem do domu....jeszcze test do wykonania ...może ostatni....szczepienie się szykuje...może uda sie dwie dawki przyjąc w czasie pobyti w domu...iczywiśvie nie jednorazowoPogoda narazie nastrojowa jak mój humorMiłego dnia wszystkim
28 maja 2021 09:24 / 4 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Dzien dobry:-)Ostatnie szlify i wieczorkiem do domu....jeszcze test do wykonania ...może ostatni....szczepienie się szykuje...może uda sie dwie dawki przyjąc w czasie pobyti w domu...iczywiśvie nie jednorazowo:-)Pogoda narazie nastrojowa jak mój humor:radosc1:Miłego dnia wszystkim

Szerokości 
28 maja 2021 09:42 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
☀️☀️ ☀️ 
28 maja 2021 10:07 / 3 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Dzien dobry:-)Ostatnie szlify i wieczorkiem do domu....jeszcze test do wykonania ...może ostatni....szczepienie się szykuje...może uda sie dwie dawki przyjąc w czasie pobyti w domu...iczywiśvie nie jednorazowo:-)Pogoda narazie nastrojowa jak mój humor:radosc1:Miłego dnia wszystkim

Szerokości i fajnego urlopu w kraju
28 maja 2021 12:26 / 4 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Szerokiej drogi i miłego urlopu!
28 maja 2021 14:13 / 6 osobom podoba się ten post
witam wsystkich piątkowo weekendowo