Och , jak przyjemnie witać Was popijając kawkę na balkonie :-)
Rześko jeszcze, ale bardzo słonecznie. I takiego pogodnego, słonecznego dnia życzę :najlepszego3:
Och , jak przyjemnie witać Was popijając kawkę na balkonie :-)
Rześko jeszcze, ale bardzo słonecznie. I takiego pogodnego, słonecznego dnia życzę :najlepszego3:
Pieknie słonko grzeje to i plany do skutku dojdą. Startujemy jutro 80 km w dół , górki czekają .Tylko 2 dni ,ale i to dobre. I jedzenie pod nos podadzą (knedle może:-)).W poniedziałek mebelki dowiozą to troszkę roboty będzie a potem to już tylko luz i chrzciny ?w rodzinie .Milego weekendu i dżiń dobry?♀️
Pozdrawiam serdecznie przy kawie. Rano muszę ogarnąć zakupy bo wieczorem przylatuje Antje spakować Matke. Przede mną kolejny nerwowy dzień w czekaniu na decyzję o zjazd, ale myślę, że interwencja niemieckiej rodziny pomoże, oby... Bezstresowego piątku, Kochani :serce:
Pieknie słonko grzeje to i plany do skutku dojdą. Startujemy jutro 80 km w dół , górki czekają .Tylko 2 dni ,ale i to dobre. I jedzenie pod nos podadzą (knedle może:-)).W poniedziałek mebelki dowiozą to troszkę roboty będzie a potem to już tylko luz i chrzciny ?w rodzinie .Milego weekendu i dżiń dobry?♀️
To gratulacje z okazji pojawienia się nowego życia w rodzinie :)
Cześć Konwalijko miło witająca parędziesiąt miesąców curyk, Urinalkondomnaciągacza!
?❤?
☆"(knedle może
).W"
Ja- ???''' ????
A czesc i czołem :-)czas biegnie nieubłaganie....
Jakoś ta dluga nazwa do mnie nie przemawia lepiej ,,Szef kuchni wirtualnej "??
Dziekuje :-)siostrzeniec męża stal sie szczęśliwym ojcem a ja czekam nadal by babcią się stać? nie tracimy jednak nadzieji chociaz pewne trudności są.
Dziekuje :-)siostrzeniec męża stal sie szczęśliwym ojcem a ja czekam nadal by babcią się stać? nie tracimy jednak nadzieji chociaz pewne trudności są.
A czesc i czołem :-)czas biegnie nieubłaganie....
Jakoś ta dluga nazwa do mnie nie przemawia lepiej ,,Szef kuchni wirtualnej "??
Nie mam dynksu do naciągania czegokolwiek, ale aż mnie zabolało od tej nazwy :)
"Sekundę trwało i w supeł związał..."
????☝️
O matko jedyna :) Tomek? Bimbalski Tomek? To naprawdę Ty? :lol2:
Teraz koniec memłania i do pracy rodacy.
Maluda trzym się.