Powitajki przy kawie 66

05 września 2021 07:11 / 1 osobie podoba się ten post
Kamaa84

Konwalia, ja tutaj mam dożywocie, tylko nw czy dziatka czy moje ....?   inaczej, bo to moja ostatnia sztela życiowa. ?  Planowo jestem do połowy lub do konca października,  potem wymianka i znów wracam. ?‍♀️

No to cieszę się jak szalona ?  ale bądź blisko. ☝  I daj znać ?

Dam znać na stówkę
05 września 2021 07:15 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Acha :) Bo jak się idzie w nocy do lodówki, to trzeba w kuchni światło zapalać :lol1: :aniolki:

No by nie przygrzać w drzwi jak to ja uczynilam ale w drodze do WC pod osłoną nocy A do lodówki tym bardziej pytanie która potrzeba wieksza 
05 września 2021 07:17 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Jednak podzieliłam  ten dzień..2 godz. Flohmarkt  i 6 godz. plażing :moje_wakacje:Jestem spełniona :smiech3:

Jak ja kocham Flohmarki ...pod Monachium  co roku we wrześniu byl ogromniasty  a w Kolonii tez wcale nie maly ....
05 września 2021 07:22 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Prawda?:-)
Jeszcze trochę to i mistrza Jana z naszego Forum może dogonię :lol1:

Dwoje Was w kuchni nawet jasno to widzę: tylko ciekawe kto będzie na zmywaku jak zmywarka siądzie 
05 września 2021 07:23 / 6 osobom podoba się ten post

Witam wszystkich niedzielnie i słonecznie 
Taka aura jeszcze kilka dni ma tu potrwać, ale do zimy jeszcze daleko
Życzę Wam miłego i fajnego dnia
05 września 2021 07:25 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Witam :chaplin:w moja już 6 niedzielę na tym turnusie. Przede mną jeszcze 3. :-) Za oknem " mleczna" aura. Mam nadzieję później na słońce czego i Wam życzę. :kawa:

Juz 6 niedzieli tam jesteś ?niesamowite jak to zleciało jesze 3 to pestka i to taka mala jak w czeresni zadne tam avocado 
05 września 2021 07:29 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien dobryJa juz na nogach tzn na plecach jeszcze,ale oczy otwarte co widać.Nogi mnie zas bolą od łażenia ,ale fajnie było,dzis ciąg dalszy.Focie porobię wstawię cosik.Pogoda odpowiednia na spacery .Cmoki ślę milegi dnia 
05 września 2021 07:45 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry tak ,kolejna niedziela przed nami co prawda w pracy za niedzielami nie przepadam,ale postaram się, żeby była całkiem fajna,czego iWam życzę 
05 września 2021 09:32 / 5 osobom podoba się ten post
Dzińdoberek tu pogotowie :) Ktoś prosił , żebym oddzwoniła na stacjonarny , bo dzwonił do mnie ze srajtka 
Zatem oświadczam...tak , skleroza jako choroba, poprawia wydajność kończyn dolnych, ale na początku zwykle się idzie piechotą do lata , a potem nogi bolą :) Początki są trudne. Potem przejdzie- na męża i dzieci 
Dziś Spiexówa się spóźniła, najwyraźniej noc była trudna...

05 września 2021 09:36 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No by nie przygrzać w drzwi jak to ja uczynilam ale w drodze do WC pod osłoną nocy :smiech2:A do lodówki tym bardziej pytanie która potrzeba wieksza :smiech2:

Każdy człowiek ma jasne i ciemne strony. To świadomość i podświadomość. Aby była polaryzacja, trzeba nauczyć się podążac za gwiazdami w nocy, zapalić halogen, albo w jednym z aspektów wyjaśnic pdp to i owo...:) Tak własnie jest 
05 września 2021 09:39 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziękuję i masz rację, podgrzane w piekarniku, zniknęły błyskawicznie popite  Heinekenem :-)
A teraz przypomniała mi się piosenka z obozów harcerskich 
Już wieczór, niebo oddycha
Już noc niewiadoma i cicha 
Już pora rozpalić ognisko 
Nie wiedzieć gdzie gwiazda, gdzie iskra...

To piosenka również moich rodziców. Poznali się na zjeździe druhów opiekunów już jako pedagodzy. Tak zachodniomoporskie spotkało podlaskie  Dzięki :)
05 września 2021 09:53 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Z kawką w dłoni  czekam  na PDP...jeszcze w łóżkach....Słońce  szaleje  od rana ..super dzionka  życzę  nam wszystkim 
05 września 2021 10:01 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

To piosenka również moich rodziców. Poznali się na zjeździe druhów opiekunów już jako pedagodzy. Tak zachodniomoporskie spotkało podlaskie :-) Dzięki :)

Pięknie, cieszę się że też masz wspomnienia związane z tą piosenką .
Oj,wzięłaś mnie na wspomnienia, na szczęście same miłe 
Jedno tylko małe sprostowanie, ja z Olsztyna, tego w warmińsko-mazurskim 
05 września 2021 10:44 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Pięknie, cieszę się że też masz wspomnienia związane z tą piosenką .
Oj,wzięłaś mnie na wspomnienia, na szczęście same miłe :kwiatek dla ciebie:
Jedno tylko małe sprostowanie, ja z Olsztyna, tego w warmińsko-mazurskim :oczko:

Gusiu-jakie to ma znaczenie czy chrząszcz brzmi w trzcinie , czy w rzeżusze? O to mi chodziło, że niezbadane są wyroki boskie  
05 września 2021 10:51 / 4 osobom podoba się ten post
... to mój planing do obiadu... Pierwsza czynność zrealizowana, druga trwa... w cieniu na tarasie, trzecia prawie gotowa... Dziadek śpi na wersalce, na siedząco. Nigdy się nie kładzie w dzień. Zaraz mu jakieś jabłuszko z drzewa zerwę i pokroję, by potem amciu miał przed obiadkiem.
Zawsze w sobotę syn z naprzeciwka przynosi blachę ciacha. Pół na pół. Wczoraj przyniósł sernik z owocami i szarlotkę. Kupuje to w cukierni.
Nic, tylko żyć i pracować tutaj