A kto jest na końcu kolejki ? Może się zgodzi odliczać. Ja się nie zabieram bo u mnie znak zapytania co z długością mojego turnusu. :bezradny:
A kto jest na końcu kolejki ? Może się zgodzi odliczać. Ja się nie zabieram bo u mnie znak zapytania co z długością mojego turnusu. :bezradny:
Dobrze mu to zrobi jak się czymś zajmie . Przestanie z nudów babcie obwąchiwać ?
Do Ciebie mam pytanko jako specjalistki. Czy mnie coś grozi w związku z tym, że babcia ma Helicobacter? A czym to grodzi podczas OP?
Groziłoby jakbys jadła z babcią z jednego talerza. Jeśli to tylko kolonizacja to podczas op nic babci nie grozi. Zresztą pisałaś ze już babci przeprowadzają eradykacje czyli bierze odpowiednie antybiotyki . Tak czy owak lekarze sprawdza co i jak, ale jak w żołądku i dwunastnicy nic się groźnego nie dzieje , to z tego powodu oo nie przełożą.
Antybiotyk wybrała. No niestety ma ciągle rewolucję żołądkowe, ból, wzdęcia, ogólnie mówi, że źle się czuje. Ale za tydzień ma badanie endoskopowe ( chyba tak to się nazywa) rurka przez gardło pod lekka narkoza to się okaże co i jak. Nie mniej jednak dzięki za odpowiedź. :aniolki:
Dzień doberek w piątek :chaplin:
Dziś po ciężkim dniu - a kogo by nie poczytać, to robi dzień gospodarczy - maleńkie co nieco...
Odliczamy zatem...
Luke 7 :wino1:
Damessa 24 :wino1:
creyzy 25 :wino1:
ewita 27 :wino1:
Dusia1978 33 :wino1:
kristenis71 35 :wino1:
Kika67 36 :wino1:
Kamaa84 36 :wino1:
Maluda 40 :wino1:
magmab 55 :wino1:
tina 100% 67 :wino1:
dorotee 89 :wino1: i zmiana kodu
Fiore 117 :wino1:
Tylko... nie za dużo, w sobotę też musimy wstać do pracy ?
Luke, ja sie pomyliłam o jeden dzień, bo jestem do 15 marca, czyli dzisiaj zmiana kodu i trójka z przodu. I am sorry :buziaki1:
Dziś po ciężkim dniu - a kogo by nie poczytać, to robi dzień gospodarczy - maleńkie co nieco...
Odliczamy zatem...
O przepraszam :-) Mnie i Damessie wolno. A ja sobie wieczorkiem jak to czesto robię , urzadze wieczór czytelniczy bo u dziadków biblioteka pokaźna. Dziś nawet mogę sobie wieczorem pozwolić na lampkę ulubionego Chablis. Jest jeszcze Rioja ale na wieczór to za ciężkie , do obiadu jak najbardziej. Ale to na niedziele.
Nie znam się na winach, ale lubię lampeczkę / dwie/ :wino1:Szczególnie białe , półsłodkie. W/w nazwy zapiszę sobie i zakupię.Trzeba poznawać...:-):-)
Odliczamy zatem...
Te sa akurat wytrawne, ale Chablis jest bardzo świeże w smaku. Jesli chcesz polslodkie to szukaj np.wśród Merlotow, albo różowy Zinfandel. Popularny w CH .
Jak ten czas ucieka, już sobota. Witam wszystkich tradycyjnie :chaplin:
Odliczamy...
Luke 6 :kawa1:
Damessa 23 :kawa1:
creyzy 24 :kawa1:
ewita 26 :kawa1:
Malgi 28 :kawa1:
Dusia1978 32 :kawa1:
kristenis71 34 :kawa1:
Kika67 35 :kawa1:
Kamaa84 35 :kawa1:
Maluda 38 :kawa1: