... Taka różnica że koty nie dają mi spać?, zaliczony spacerek nad moim kochanym morzem i obiadek z dziećmi ?
... Odpoczywam :aniolki:
... Taka różnica że koty nie dają mi spać?, zaliczony spacerek nad moim kochanym morzem i obiadek z dziećmi ?
... Odpoczywam :aniolki:
U nas też za chwile duszowanie ..czekamy na Spitex.:kapiel:
Tobie to dobrze z górskiego klinatu wróciłaś teraz morski fajnie ?a co do kotów nasza dzielnie towarzyszy mężowi o spaniu z nim to nawet nie wspomnę i to na mojej stronie łóżka ?A jak mnie słyszy kiedy rozmawiamy to miałczy ,szuka mnie, musze też z nią chwile poplotkować ??
Od 3 tygodni mamy kotka - dzikuska w domu. Przygarnęliśmy z ulicy...mąż będzie miał towarzystwo :-)Na razie trwa proces integracji....ciężko idzie, trzeba czasu.Jeszcze nie nie dał się pogłaskać :kotek:
Od 3 tygodni mamy kotka - dzikuska w domu. Przygarnęliśmy z ulicy...mąż będzie miał towarzystwo :-)Na razie trwa proces integracji....ciężko idzie, trzeba czasu.Jeszcze nie nie dał się pogłaskać :kotek:
i ja się z Wami witam w ten dzień zadumy spokojnego popołudnia:aniolki:
Reasumując...Damessa, teraz to jeszcze nic-jak podrośnie, poczuje się pewniej, to dopiero się zacznie :-)
Ale pamiętaj- niezależnie z jakimi ranami by kotek przychodził do domu, to najlepsze jest drapanie za uszkiem. Natomiast na pchły wrotycz( rośnie na łąkach i w lesie) -tylko zewnętrznie :-)
Tobie to dobrze z górskiego klinatu wróciłaś teraz morski fajnie ?a co do kotów nasza dzielnie towarzyszy mężowi o spaniu z nim to nawet nie wspomnę i to na mojej stronie łóżka ?A jak mnie słyszy kiedy rozmawiamy to miałczy ,szuka mnie, musze też z nią chwile poplotkować ??
Koty są specyficzne ale cierpliwosci ?Nasza znajda malutka była, zapchlona pogryziona z ranami na ngłowie, łapce, ale z wolą życia. Wtedy w domu byla juz psinka i opiekiwała się kocicą jak swoim dzieckiem ,spala przy koszu gdzie przez 2 dni maluch leżał.Mieliśmy piętra, że nie przeżyje ,ale weterynarz też byl dobrej myśli . Udało się. A jaka teraz radocha jak otwieramy drzwi a ona juz czeka w przedpokoju ❤