Powitajki przy kawie 67

27 października 2021 08:30 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam Opiekunkowo :-)Pracowity dzień  dzisiaj...waliza spogląda, ostatnie porządki w domu i na cmentarzu. Miłego, Spokojnego dnia życzę :jesienne_sprzatanie::najlepszego3:

Tez bylam przed wyjazdem na cmentarzu  potem tylko moi z deko.pojadą 
27 października 2021 08:34 / 6 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry Opiekunkowo :chaplin::kawa1:
Naprawdę przyjemnie jest na dworze, nie jest zimno, żadnego wiaterku :pije kawe2:
Wyspałem się, czas do obowiązków, ale jeszcze godzinka czasu. 
Życzę Wam miłego dnia :kwiatek dla ciebie2:

Ty tez juz na tarasie ? A Ewita na balkonie hmmm ja wiem wiem dymka puszczacie Kurzoki jedne ?
27 października 2021 08:42 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

To Ty tam serio ciepło masz jak na balkonie ???ale skarpetki zaliczyłaś?

Polar,legginsy,skarpetki-dodatkowo miękki,puszysty kocyk.
27 października 2021 08:48 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ty tez juz na tarasie ? A Ewita na balkonie hmmm :eureka:ja wiem wiem dymka puszczacie :hihi:Kurzoki jedne ?

Nie wiem, czy to taras...  Ni to balkon, ni to taras... Z Wohnzimmer wychodzi się na zewnątrz... Dla mnie to chyba balkon... Jak w domu.
Dresy, gatki, koszulka, skarpety, klapki... Ot, cały ubiór balkonowicza 
Aha, i jeszcze pod pupę mięciusia podusia 
27 października 2021 08:52 / 5 osobom podoba się ten post
ewita

Polar,legginsy,skarpetki-dodatkowo miękki,puszysty kocyk.:smiech3:

Mam Cię.. 
O majtusiach zapomniałaś i o BH  
27 października 2021 08:52 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo pogoda jest , plan na wędrówkę po górkach ? też.  4h
27 października 2021 09:29 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry -dziś środa itp.idt... Proszę mnie podczas porannych pląsów po kuchni na balkon czy taras w samym tylko negliżu nie wyskakiwać, bo jest zimno :) Chociaż na głowę coś naciągnąć, aby potem problemów nie było-może być bielizna 
Mnie już niewiele do wyjazdu do domu zostało- w sobotę skoczę do Zurychu, muszę zajrzeć w parę miejsc, a zmiennik przyjeżdza 2 dni przed moim wyjazdem to też gdzieś bryknę ,jako że slajdów kolorowych w nocy to raczej nie mam :) W dzień co zamierzę to szafnę , a tego, czego wiem że nie szafnę to nie zamierzę 
Dobrego dzionka :) 
27 października 2021 10:58 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Mam Cię.. 
O majtusiach zapomniałaś i o BH :zawstydzony: :smiech3:

Ryzykańci ?
27 października 2021 11:01 / 7 osobom podoba się ten post
Luke

Nie wiem, czy to taras... :smiech3: Ni to balkon, ni to taras... Z Wohnzimmer wychodzi się na zewnątrz... Dla mnie to chyba balkon... Jak w domu.
Dresy, gatki, koszulka, skarpety, klapki... Ot, cały ubiór balkonowicza :smiech2:
Aha, i jeszcze pod pupę mięciusia podusia :smiech3:

Luke u mnie też z Wohnzima wychodzi się na taras , bo to jest na parterze i też jak ty zabieram z domu przygotowaną poduszkę pod d....ę,bo ja zmarźluch potem byłabym chora natomiast z mojego pokoju to wychodzi si3 na balko ale taki duży jak taras,dobrze mam bo i w nocy mogę wyjść i nik nie widzi,jest on oczywiście na górze więc nigdzie nie ucieknę 
27 października 2021 11:07 / 5 osobom podoba się ten post
nincia

Luke u mnie też z Wohnzima wychodzi się na taras :slodki krolik:, bo to jest na parterze i też jak ty zabieram z domu przygotowaną poduszkę pod d....ę,bo ja zmarźluch potem byłabym chora:gwizdanie: natomiast z mojego pokoju to wychodzi si3 na balko ale taki duży jak taras,dobrze mam bo i w nocy mogę wyjść i nik nie widzi,jest on oczywiście na górze więc nigdzie nie ucieknę :yahoo:

Może bys i po rynnie zjechała gorzej powrót widzę
27 października 2021 11:17 / 5 osobom podoba się ten post
Po poręczy z gatkami na głowie i słuchawkami na uszach ponoć jest z a r y p i a s z c z o  Mogłabym spróbować, ale znając siebie , to po prostu wziełabym klucz jakby co...
27 października 2021 11:22 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Po poręczy z gatkami na głowie i słuchawkami na uszach ponoć jest z a r y p i a s z c z o :lol1: Mogłabym spróbować, ale znając siebie , to po prostu wziełabym klucz jakby co...:oczko:

U Ninki babka pod poduszką klucz trzyma ?i nie odda nikomu bo breloczek grający ma z muzyczką o Auguście kochanym ???
27 października 2021 12:09 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

U Ninki babka pod poduszką klucz trzyma ?i nie odda nikomu bo breloczek grający ma z muzyczką o Auguście kochanym ???

Taka  babka jeszcze mi sie w karierze opiekunczej nie trafiła. Żona dziadka wychodząc macha mu rączką i życzy viel Vergnügen, czy z angielska enjoy .
27 października 2021 12:24 / 3 osobom podoba się ten post
Dziadek kończy obiad, a ja za dwie godziny...oficjalna pauza... Słonko świeci, więc rowerek i super.
A jutro być może do miasta spróbuję jednak pojechać rowerem. Kwadrans jazdy i jestem w Altstadt, przy Katedrze.
Obejrzymy jutro... 
27 października 2021 12:46 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Taka  babka jeszcze mi sie w karierze opiekunczej nie trafiła. Żona dziadka wychodząc macha mu rączką i życzy viel Vergnügen, czy z angielska enjoy .

Żartuję mam nadzieje że mi Nincia jedynek nie wybije ?