Powitajki przy kawie 67

29 października 2021 06:51 / 8 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich piątkowo
Dziś chyba dzień - coś wczoraj pedepcia wspominała.
Miłego dnia wszystkim
29 października 2021 06:57 / 8 osobom podoba się ten post
Zgadza się . Już poranek , trzeba się odpalić :) Dziadek jeszcze śpi, bo i tak dopiero go Spitex z łóżka wyciąga, poza tym jest zadowolony , bo ma nowy cewnik  ( wczoraj byłam z nim w szpitalu na wymianie ) .
Miłego, spokojnego dzionka 
29 października 2021 07:11 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Kolejny weekend przed nami i zarazem koniec miesiąca. Listopada jakoś nie lubię bo taki depresyjny miesiąc dla mnie.  W ten weekend zmiana czasu to i dłużej pośpimy. Wszystkim spokojnego dnia. 
29 października 2021 07:18 / 8 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowego piątku.Ciągną mi się te ostatnie dni jak guma od majtek.Ostatni piątek.
29 października 2021 07:18 / 8 osobom podoba się ten post
Witam Was  na balkonie
W miarę ciepło,  przyjemnie, a pdp jeszcze w łóżku... Chyba śpi, chociaż w nocy kilka razy wstawał do toalety. Ale na górę nie próbował wejść 
Życzę Wam miłego dnia 

29 października 2021 07:21 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Kolejny weekend przed nami i zarazem koniec miesiąca. Listopada jakoś nie lubię bo taki depresyjny miesiąc dla mnie. :-( W ten weekend zmiana czasu to i dłużej pośpimy. :-)Wszystkim spokojnego dnia. 

My może pośpimy, nie wiadomo, czy nasz podopieczny nie wstanie wcześniej 
29 października 2021 07:23 / 5 osobom podoba się ten post
Fiore

witam poznym popoludniem :-) moj koferek spakowany jutro na nowa sztele jade, tym razem zmiana do babuni jade 94 letniej.:modlmy sie: 
milego wieczorku dla was :najlepszego2:

Spokojnej drogi i szteli ?
29 października 2021 07:24 / 5 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim bezstresowego piątku.:kwiatek dla ciebie:Ciągną mi się te ostatnie dni jak guma od majtek.:bezradny::smiech3:Ostatni piątek.:radosc1:

Ewita- nie masz bezszwowych? 
29 października 2021 07:26 / 8 osobom podoba się ten post
DZIEN DOBEREK  kawusia juz sie robi , dziekuje bardzo , nowa babunia czeka na mnie juz , bede na miejscu po poludniu, 
wszystkim spokojnego dnia zycze 
29 października 2021 07:27 / 3 osobom podoba się ten post
Fiore

DZIEN DOBEREK :-) kawusia juz sie robi , dziekuje bardzo , nowa babunia czeka na mnie juz , bede na miejscu po poludniu, 
wszystkim spokojnego dnia zycze :yahoo::kwiaty_serca:

To jedziesz z jednego końca Niemiec w drugi?
29 października 2021 07:35 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

To jedziesz z jednego końca Niemiec w drugi?

przejezdzam busem az 35 km   wiec niedaleko , tylko ze bus bedzie kolo poludnia 
29 października 2021 07:36 / 3 osobom podoba się ten post
Fiore

przejezdzam busem az 35 km :lol1::lol1:  wiec niedaleko , tylko ze bus bedzie kolo poludnia :-):-)

Ach sooooo To szerokiej drogi i dobrej babci 
29 października 2021 07:48 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim trochę przystałam ale pdp dopiero wstaje ok. 8-8, więc nie ma problemu .Miłego dnia życzę10
29 października 2021 08:38 / 5 osobom podoba się ten post
Dzis jeszcze słonecznie ma być ale od jutra deszcz wiec trzeba pauzę dobrze wykorzystać na rowerze a potem spacer z Opa.Oko dalej mnie boli wiec zadzwonię chyba gdzie mam się udać ale poczekam jeszcze do poniedziałku .Dzień dobry wszystkim ?
29 października 2021 08:42 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dnia i całego weekendu