Powitajki przy kawie 67

30 października 2021 03:49 / 12 osobom podoba się ten post
Dzień dobry!  Czekam  na busa...Miłego dnia.
30 października 2021 06:38 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry!  Czekam  na busa...Miłego dnia.:ferrari:

Bezpiecznej podróży na drugą strone mocy.
30 października 2021 06:40 / 9 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowej soboty.Kawa na balkonie zaliczona.Ostatnia sobota na zleceniu.Nie przemęczajcie się.
30 października 2021 06:50 / 8 osobom podoba się ten post
Damessa

Spokojnej drogi i spokojnej pracy
A w temacie:
Witam sobotnio
Wczoraj trochę poschoppingowałam wróciłam późno, a potem telefon gorący
Dziś po obiedzie jadę do koleżanki na urodzinki
Miłej soboty wszystkim
30 października 2021 06:51 / 4 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim bezstresowej soboty.:kwiatek dla ciebie:Kawa na balkonie zaliczona.:kawa:Ostatnia sobota na zleceniu.:radosc1:Nie przemęczajcie się.:buziaki2:

A wieczorem telefon
30 października 2021 06:56 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Szczęśliwej podróży 
30 października 2021 06:59 / 11 osobom podoba się ten post
Kawa też już zaliczona na balkonie, przy szumie silników samolotów. Wszak niedaleko jest frankfurckie lotnisko...
Witam serdecznie w sobotę i życzę Wam spokojnego dnia 
30 października 2021 07:07 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry :) Damessie życzę bezpiecznej podróży a u mnie jak u Ewity ostatnia sobota tutaj. Nie uzywam zwrotu "na adresie" , bo już dość długo tu pracuję się do siebie przyzwyczailiśmy. Do tego stopnia, że krogulce jak im zimno włażą w nocy do piwnicy przez kanał wentylacyjny chyba. Bo ten co kwilił dziś z samego ranka inaczej się dostać nie mógł. Musialam zewnętrzną kratę odsunąc , żeby się wydostał.Szef dziś będzie to posprawdza co i jak, żeby się inny ptak nie zaklinował. Już ma list na WA.
A ja dziś wolny dzionek i wybywam do Zurychu.
Miłej soboty Wszystkim :)
30 października 2021 07:11 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  jeszcze z pod kołdry,Wszystkim spokojnego dzionka i dużo słonka 
30 października 2021 07:39 / 10 osobom podoba się ten post
Witam.  U mnie jeszcze 5 sobót oprócz tej.  Babcia wstała do WC i spowrotem do łóżka wskoczyla bo to za wcześnie jeszcze na pobudkę a już nie mówię o kawie czy herbacie. Kolejna noc dłuższa do spanie bo przestawiamy zegarki . Wszystkim spokojnego dnia i oby do przodu a Damesie szerokiej drogi. 
30 października 2021 07:42 / 10 osobom podoba się ten post
A mnie ból glowy obudził ,wiec chcąc nie chcąc szybko tabletka by się nie rozhulał bo będzie cały dzień do d..y .Dzień dobry? dziś ma padać zobaczymy a Tobie Damssa fajnego miejsca pracy życzę.Wszystkim pozostałym fajnego dnia  gdziekolwiek jestescie?

30 października 2021 07:52 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kolejna sobota w pracy i w sumie nie wiem ile jeszcze, bo przedłużam kontrakt, tylko jeszcze nie zdecydowałam do kiedy. Jak się zdecyduję, to dołączę też do odliczajek, może na koniec peletonu życzę nam spokojnej, pięknej soboty
30 października 2021 07:53 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Zajedz szczęśliwie i pracuj spokojnie
30 października 2021 08:15 / 8 osobom podoba się ten post
duien doberek w sobote  milego i pogodnego dnia 
30 października 2021 08:29 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam. :chaplin: U mnie jeszcze 5 sobót oprócz tej. :-) Babcia wstała do WC i spowrotem do łóżka wskoczyla bo to za wcześnie jeszcze na pobudkę a już nie mówię o kawie czy herbacie. Kolejna noc dłuższa do spanie bo przestawiamy zegarki . Wszystkim spokojnego dnia i oby do przodu a Damesie szerokiej drogi.