Powitajki przy kawie 67

05 listopada 2021 18:27 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

A ja mam tam znajomych:aniolki:

Jak chcesz żebym ich też ucałowała, to podaj adres 
05 listopada 2021 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Jak chcesz żebym ich też ucałowała, to podaj adres :-)

No chcem
05 listopada 2021 21:32 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

No chcem:aniolki:

A nie mogłaś wcześniej tego napisać?
Po ciemku nie będę latać po obcym mieście i obcych ludzi obcałowywać, jeszcze cmoknę nie tych co trzeba 
05 listopada 2021 21:48 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

A nie mogłaś wcześniej tego napisać?:-(
Po ciemku nie będę latać po obcym mieście i obcych ludzi obcałowywać, jeszcze cmoknę nie tych co trzeba :lol1:

Nie mogłam, bo miałam urwanie telefonu.
Z jednej strony dobrze, że Dorotka odwołała przyjazd, bo byśmy nie pogadały spokojnie.
Zakupy się przeciągnęły i obiad opóźniony, a potem mnóstwo telefonów od chętnych zmienniczek (bo ta co obiecywała, że NA PEWNO przyjedzie -w końcu odmówiła). Myślałam, że już stracę cierpliwość, ale w końcu zgłosiła się chyba akuratna osoba...

05 listopada 2021 22:06 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Nie mogłam, bo miałam urwanie telefonu. :telefon1:
Z jednej strony dobrze, że Dorotka odwołała przyjazd, bo byśmy nie pogadały spokojnie.
Zakupy się przeciągnęły i obiad opóźniony, a potem mnóstwo telefonów od chętnych zmienniczek (bo ta co obiecywała, że NA PEWNO przyjedzie -w końcu odmówiła). Myślałam, że już stracę cierpliwość, ale w końcu zgłosiła się chyba akuratna osoba...:smutny:

Ech,życie.... Jak taka NA PEWNO odmawia, to znaczy że nie ma czego żałować, pewnie przyjedzie fajniejsza 
A Twoi znajomi w Gryfinie, no cóż, ich strata, nie dostaną ode mnie Twojego buziaka ?
06 listopada 2021 06:13 / 7 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Dziś zaplanowane spotkanie z nową koleżanką, a przy okazji odwiedzę Zellendorf.
Miłego dnia wszystkim
06 listopada 2021 06:18 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ech,życie.... Jak taka NA PEWNO odmawia, to znaczy że nie ma czego żałować, pewnie przyjedzie fajniejsza :aniolki:
A Twoi znajomi w Gryfinie, no cóż, ich strata, nie dostaną ode mnie Twojego buziaka ?

No i też tak myślę
Zresztą tamta NA PEWNO jakoś mi się dziwna wydawała, chociaż nie lubię się uprzedzać, bo pierwsze wrażenie czasami może mylić.
Za to ta, która teraz się zgłosiła to jakoś nadaje na tych samych falach. Sprawdzę jutro czy się nie mylę.
A Tobie życzę wspaniałej sztelli i spokojnej podróży na zlecenie.
06 listopada 2021 06:30 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
Już sobota, , bo chcę na chwilkę do sklepu podskoczyć. Pdp śpi i nigdy rano nie wstaje.
Życzę Wam spokojnego dnia, a Gusi fajnej szteli i dotarcia szczęśliwie na miejsce.
06 listopada 2021 06:58 / 8 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Już sobota . Dziś kąpiel babci a potem ogarne szybciutko mieszkanko i zrobię pranie. Tak więc wszystko max 2 godzinki. Obiad na dziś mamy więc ta praca mi odpada. Wszystkim spokojnego i pogodnego dnia. 
06 listopada 2021 07:03 / 6 osobom podoba się ten post
Malgi

No i też tak myślę:aniolki:
Zresztą tamta NA PEWNO jakoś mi się dziwna wydawała, chociaż nie lubię się uprzedzać, bo pierwsze wrażenie czasami może mylić.:bezradny:
Za to ta, która teraz się zgłosiła to jakoś nadaje na tych samych falach:plotki:. Sprawdzę jutro czy się nie mylę.:randka3:
A Tobie życzę wspaniałej sztelli i spokojnej podróży na zlecenie.:aniolki:

Dziękuję 
O 5:20 już mnie Kamil odebrał i w komplecie, my 3 opiekunki i nasz fajny kierowca jesteśmy w Niemczech. Tak szybko na granicy to jeszcze nigdy nie byłam. Zdążyłam w Kołbaskowie wypić kawę, kupić kanapkę i ,wg przewidywań  kierowcy,najpóźniej o 15 będę na miejscu. Wow, ekspresowo ?
06 listopada 2021 07:24 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo wsxystkim 
Zaczął się dobrze, chociaż bardzo wcześnie. kogut zapial o 4:30.
Chwila moment i jestem już po drugiej stronie Odry. Kilka godzin i dotrę na miejsce docelowe. 
Nie martwię się tym,co na mnie czeka, po prostu jestem ciekawa nowego wzywania. 
Zdążyłam poznać towarzyszki podróży i koleżanki po fachu. Od lat jeżdżą z tą firmą, starsze ode mnie .Chyba?
Naturalne że o pracy rozmawiają. Hmm,jak zapytałam jakim wolnym czasem dysponują, tym oprócz tych 2 godzin dziennie, to popatrzyly na mnie zdumione. Jaki dodatkowy czas wolny ?
Przecież nie ma tak dużo pracy przy podopiecznych, to w sumie połowa każdego dnia jest wolna. Jedna z pań ma tyle wolnego czasu, nie wie co z nim zrobić, to z nudów prasowanko synowej babci załatwia. Jakoś nieciekawie to widzę ☹,ale o  tym pomyślę później. Jeśli po rozmowie z dziećmi pdp będzie jeszcze o czym myśleć. 
Spokojnej i przyjemnej soboty życzę 
06 listopada 2021 07:44 / 7 osobom podoba się ten post
Witam w sobotę...pierwszy  tydzień  za mną. Dzisiaj w planie zakupy...I to by było na tyle Bardzo  spokojne miejsce .Miłego weekendu życzę 
06 listopada 2021 07:47 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo witam wszystkich i tych co już nie śpią i tych co jeszcze się wylegują w łóżku. Wstałam niby normalnie ale jakoś chce mi się spać, ale najlepiej to nie marudzić tylko coś robić,pdp jeszcze śpi więc chyba dziś strzelę sobie kawkę może się obudzę. Potem wyjdę na taras i przyjdę zaraz . Miłego dnia ludkowie i i nie przemęczaj cię się  
06 listopada 2021 07:49 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dziś w planie mam na przerwie wycieczkę rowerową, mam nadzieję że będzie cieplej, takie są prognozy a teraz czas na kawę pięknej soboty życzę wszystkim 
06 listopada 2021 08:34 / 7 osobom podoba się ten post
witam wszystkich  w sobote. plan na dzisiaj to 
byle do obiadu po obiedzie juz prawie dzien zlecial . 
milej i spokojnej soboty