Dzień dobry Opiekunkowo:-) u mnie nie pada jeszcze:pada_deszcz:
Gusiu szerokości:ferrari:
Dzień dobry Opiekunkowo:-) u mnie nie pada jeszcze:pada_deszcz:
Gusiu szerokości:ferrari:
Dziękuję :aniolki:
A Ty teraz podziwiasz ludzików w Gdyni:-):radosc1: Ciekawe, czy Angel lub Engel spotkasz ?
A Ty teraz podziwiasz ludzików w Gdyni:-):radosc1: Ciekawe, czy Angel lub Engel spotkasz ?
Kurde, Luke, czy Ty mnie śledzisz?:lol1:
Skąd wiesz że w Gdyni jestem:zaskoczenie1: i stoimy tu już ładnych kilka minut
Ludzików to tylko tych w pociagu widzę, ale żaden Angel się nie trafił, ani skrzydeł, ani aureoli nie widać ?
Dzień dobry, Malgi wcześnie dzisiaj wstała, ale ja i tak wcześniej ?
Od 5:30 jestem już w drodze, a gdzie jeszcze do Szczecina ?. Pogoda rano tragiczna, wichura i ulewa,im dalej od Olsztyna tym lepiej . Wjechalam właśnie do Gdańska i tutaj w ogóle nie pada.
Nie wyspałam się ,od 1-szej do 4-tej to nikt raczej by się nie wyspał. Pewnie jak tylko znajdę się w hostelu to padnę od razu.
Przyjemnego, spokojnego dnia :pada_deszcz:
ENGEL to urocza kobieta z forum ?a Ty mi się dziś śnilaś i jechałysmy do pracy a ja tylko prawie pustą torbę podróżną miałam bo zapomniałam ciuchów spakować :zaskoczenie1:Gadam Ci porąbane sny mam :bezradny:
Szerokiej drogi do celu i spokojnej pracy. :-)
Kurde, Luke, czy Ty mnie śledzisz?:lol1:
Skąd wiesz że w Gdyni jestem:zaskoczenie1: i stoimy tu już ładnych kilka minut
Ludzików to tylko tych w pociagu widzę, ale żaden Angel się nie trafił, ani skrzydeł, ani aureoli nie widać ?
Ty miałaś prawie pustą, bo ja mam bardzo pełną i musiałaś pomóc mi ją dźwigać :oczko:
Wiem,że Engel jest na Forum, ale gdybyśmy się nawet mijały, to niestety nie wiedziałabym że to Ona :-(,bo nie wiem jak wygląda.
Co innego Luke, towarzyski, sympatyczny to i dziewczyn wiele zna :lol1: