Powitajki przy kawie 67

09 listopada 2021 00:18 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Witam już z domu. Podróż przebiegła bezproblemowo i komfortowo. Michałka już widziałam, ostrożnie wysciskałam, choć miałam go ochotę z miłości zjeść :-) Szybko się do mnie przyzwyczaił i gaworzył  a nawet nadawał po swojemu machając rączkami :)
Dziś wróciliśmy od dzieciaków ze Szczecina i....znów się będę przyzwyczajać do polskiej rzeczywistości na drogach, gdzie przepisy mamy tam gdzie światło nie dochodzi , bo kto mi tam co kazał, czy narzucał będzie. A dokładniej na dwukierunkowej jedna "pacjentka" -jak ją mój mąż nazwał wyprzedzała sobie nieprzepisowo i przez chwilę pomyslałam, że chce koniecznie z naszym autem na czołówkę pójść. Jednak się jakoś zmiesciła . Ten marny popis został nagrany na kamerkę w naszym aucie. No cóż-tu nie Szwajcaria gdzie takie zachowania leczą wysokie kary i świadomość, że złapią podobnych delikwentów na bank. 
Poza tym wszystko ok - z remontu pańcia zadowolona, bo zdjęcia nie oddawały kolorytu ( zasługa szefa firmy remontowej). 
Już go porwaliśmy i następne przeróbki na wiosnę. Teraz ma być spokój :-)
Wam życzę spokojnych miejsc i szybko mijających dni :)

Na pewno fajny urlop sobie zorganizujecie ?3m się zdrowo ?
09 listopada 2021 06:28 / 10 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo
Dziś spotkanie z koleżanką
Miłego dnia
09 listopada 2021 06:48 / 5 osobom podoba się ten post
creyzy

witajcie w nowym tygodniu i ostatni  poniedziałek mojej pracy jutro do domku :radosc1:

Spokojnej drogi do domku i wbrew wszystkiemu spokojnego urlopu ?
09 listopada 2021 06:50 / 3 osobom podoba się ten post
creyzy

witajcie w nowym tygodniu i ostatni  poniedziałek mojej pracy jutro do domku :radosc1:

Szczęśliwej drogi i wspaniałego urlopu
09 listopada 2021 06:51 / 9 osobom podoba się ten post
Dobry ??? oczy mam jak po dobrej imprezie za młodu ? nie spałam ze stresu - nie mogłam wyłączyć myślenie o tym co sie dzieje w Pl i w ktorym kierunku to zmierza ?. Ps. Spokojnego dnia 
09 listopada 2021 07:08 / 10 osobom podoba się ten post
Witam 
Na granicy bez ekscesów, zamknęli już przejście w Kuźnicy, wszystko pod kontrolą. 
U mnie pogodnie, .
Życzę Wam miłego dnia

Ps. 
https://wiadomosci.wp.pl/skoordynowany-szturm-granicy-przez-migrantow-to-dowod-na-fiasko-strategii-lukaszenki-6702697354255168a
09 listopada 2021 07:17 / 9 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo  wczoraj coś mi się porobiło z forum opiekunkowym i cały dzień nie mogłam nic pisać.Dziś chyba już jest dobrze spokojnego dnia życzę
09 listopada 2021 07:28 / 10 osobom podoba się ten post
Witam.  Wszystkim życzę miłego i spokojnego wtorku.
Crezy szerokiej drogi do i super urlopu. Zapraszam na kawę. 
09 listopada 2021 07:31 / 9 osobom podoba się ten post
dziendoberek wszystkim  milego dzionka dla was 
09 listopada 2021 07:44 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dnia wszystkim, czy to w pracy, czy też na urlopie 
09 listopada 2021 08:04 / 4 osobom podoba się ten post
creyzy

Creyzy, bezpiecznie i przyjemnie dotrzyj do domu 
Udanego wypoczynku ?
09 listopada 2021 08:17 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Na pewno fajny urlop sobie zorganizujecie ?3m się zdrowo ?

Że od 2-miesięcznego pobytu w domu można się pochorować  Profilaktycznie będę musiała w międzyczasie skoczyć do CH na kilka dni :)
Dzięki bo zdrowie jest najważniejsze 
Oraz dzień dobry wszystkim :) Mąż już w pracy, Goldi wyspacerowany -mam labę do 18 stej mniej więcej- zatem trzeba poprzeglądać szafy 
09 listopada 2021 08:20 / 6 osobom podoba się ten post
Luke

Witam :chaplin::kawa1:
Na granicy bez ekscesów, zamknęli już przejście w Kuźnicy, wszystko pod kontrolą. 
U mnie pogodnie, :pije kawe2:.
Życzę Wam miłego dnia:buziaki1:

Ps. 
https://wiadomosci.wp.pl/skoordynowany-szturm-granicy-przez-migrantow-to-dowod-na-fiasko-strategii-lukaszenki-6702697354255168a

O tym wszyscy wiedzą. Tu link z Nau.ch-może Damessa od razu skorzysta-dobre źródło informacji bez tendencji do przechyłów .Oraz w przeciwieństwie do innych portali gdzie atmosfera jest gorąca w komentarzach-tu zostały wyłączone. 
https://www.nau.ch/news/europa/tausende-fluchtlinge-an-polnischer-grenze-gestrandet-66039953

09 listopada 2021 08:22 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

O tym wszyscy wiedzą. Tu link z Nau.ch-może Damessa od razu skorzysta-dobre źródło informacji bez tendencji do przechyłów .Oraz w przeciwieństwie do innych portali gdzie atmosfera jest gorąca w komentarzach-tu zostały wyłączone. 
https://www.nau.ch/news/europa/tausende-fluchtlinge-an-polnischer-grenze-gestrandet-66039953

09 listopada 2021 08:25 / 9 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowo Ide na dół, mój PDP  pewnie już  ubrany .Miłego dnia życzę