Powitajki przy kawie 67

19 listopada 2021 07:12 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w piąteczek  miłego dnia  biegnę robić herbatę a dla was kawkę  i herbata   a teraz idę do łazienki bo na oczy jeszcze nie widzę 
19 listopada 2021 07:33 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w piatek  weekendu początek.  Jeszcze 2 takie weekendy przede mną i jade do domciu. Póki co jescze trzeba trochę popracować bo kasa w Pl potrzebna. Wszystkim spokojnego i pogodnego dnia. 
19 listopada 2021 07:36 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo zimno , szaro , pada 
A ja na ryneczrk dobrze że autkiem
19 listopada 2021 07:47 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry zaczynamy weekendzikchociaż w pracy, mam nadzieję że będzie przyjemny. Teraz czas na miłego dnia życzę 
19 listopada 2021 07:53 / 5 osobom podoba się ten post
Witam 
Już piątek, pochmurny piątek. Bez słoneczka. Później ma się pojawić
Życzę Wam spokojnego dnia 
19 listopada 2021 08:58 / 7 osobom podoba się ten post
Wyrwała nas z łóżka okrutnym dzwonieniem lekarka domowa. Przyszła zaszczepić Ope p.grypie miala być o 11 ej .No cóż. 
Witam  serdecznie  całe Opiekunkowo 
Niewyspana bo film oglądałam polecę w innym topiku .
Miłego dnia 

19 listopada 2021 09:31 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, miłego dnia kochani 
19 listopada 2021 09:37 / 6 osobom podoba się ten post
Od wieczora czułem się, jakbym był na pograniczu ? Dwa razy odpierałem ataki, za trzecim razem przedarł się przez granicę... pomiędzy poziomami domu. Kto? "Dziadek Friedrich  Po godzinie go deportowałem. 
Sam po schodach, ech... 
Po 5 usłyszałem znowu ruchy na dole, to wjechałem z nim na górę, posiedział godzinę i chyba znudziło mu się i chciał jechać z powrotem do łóżka. Trochę się nie wyspałem. 
19 listopada 2021 10:35 / 4 osobom podoba się ten post
Moja babcia na ogół bardzo dobrze śpi. Dziś jednak około południa ma być nowe łóżko dla niej i tak to przeżywają, że wstała po 6 ( co normalnie do 8.15 śpi) i kazała sie ubierać. Po dyskusji spowrotem wróciła do łóżka i spała do tej co zwykle. 
19 listopada 2021 12:00 / 8 osobom podoba się ten post
Mój Grudnik a niebawem Amarylis się rozbije 
19 listopada 2021 12:10 / 2 osobom podoba się ten post
Serwus Słoneczka!
Samo południe.
Piękny piątunio!
"Komu dzwonią,...".

Dobrego dzionka!
?❤?❤?❤??
20 listopada 2021 06:46 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w sobotę
Dziś miałam w planie wyjazd na mały flohmarkt, ale od wczoraj jest prawdopodobnie zakaz wejścia do metra i autobusów osobom bez paszportu covidowego
W takim razie zaoszczędzę kasiorkę
Miłej soboty i mało roboty
20 listopada 2021 07:41 / 6 osobom podoba się ten post
U mnie jak co sobota duszowanie Opy .Przespal całą noc spokojnie po szczepieniu i dobrze.  Co na pauzie to jeszcze nie wiem zależy od pogody ..Miłego dnia 
20 listopada 2021 07:47 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotę, nie chce się wstawać ale mus to mus, za oknem jeszcze szaro i zimno w południe ma być cieplej. Spokojnego i miłego dnia wam życzę. Jak nie będzie padać to w przerwie na rowerek pojadę. 
20 listopada 2021 08:00 / 6 osobom podoba się ten post
Komu, komu, komu jeszcze ? 
Brać i się nie pytać 

Witam w sobotę , życzę  Wam miłego dnia