Powitajki przy kawie 67

17 listopada 2021 09:00 / 8 osobom podoba się ten post
Doberek środowo, u mnie dziś nerwowo. Najpierw Piotr do kardiologa po uprzednim półrocznym zarejestrowaniu się, a ja immer wieder czekam na kolejną akceptację do Heidelbergu. Z jednej strony strach, co z Mężem, z drugiej wyjechać muszę, bo kasy zero. Gdyby wszystko klaplo - za tydzień wyjazd. Kawy już nie piję bo ciśnienie i tak lekko podwyższone. Będzie dobrze, musi być. Wszystkim spokojnego dnia. Odezwę się, jak będę już dokładnie coś wiedziała. No to narka 
17 listopada 2021 09:05 / 6 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek środowo, u mnie dziś nerwowo. Najpierw Piotr do kardiologa po uprzednim półrocznym zarejestrowaniu się, a ja immer wieder czekam na kolejną akceptację do Heidelbergu. Z jednej strony strach, co z Mężem, z drugiej wyjechać muszę, bo kasy zero. Gdyby wszystko klaplo - za tydzień wyjazd. Kawy już nie piję bo ciśnienie i tak lekko podwyższone. Będzie dobrze, musi być. Wszystkim spokojnego dnia. Odezwę się, jak będę już dokładnie coś wiedziała. No to narka :najlepszego2:

17 listopada 2021 09:36 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam Opiekunkowo I życzę miłego dnia :najlepszego3:Ma być  słonecznie  więc  wycieczka  po okolicznych wioseczkach wzdłuż  rzeki Thur:jazda na rowerze:

Zmiana  planów Shpping, bo jest święto  ale wszystko otwarte.
17 listopada 2021 09:54 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Zmiana  planów :-)Shpping, bo jest święto  ale wszystko otwarte.:jazda na rowerze:

Rower podładowany? 
17 listopada 2021 10:03 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo dzisiaj dzień później
17 listopada 2021 10:17 / 7 osobom podoba się ten post
Luke

Rower podładowany? 

Tak, starczy  na ok. 100km.
17 listopada 2021 10:18 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam Opiekunkowo I życzę miłego dnia :najlepszego3:Ma być  słonecznie  więc  wycieczka  po okolicznych wioseczkach wzdłuż  rzeki Thur:jazda na rowerze:

Ja chyba odstawie rower bo mi się zatoki odzywają 
Po każdej jeździe na drugi dzień jak się budzę to masakra jakaś a ja tu główkuje dlaczego mnie głowa boli nad oczami i u nasady kinola
Czapy nie znoszę, kaptur zakładam no ale czoło gole ,kupię przepaskę.W pewnym wieku wiele przypadłości daje o sobie znać ?no cóż 
17 listopada 2021 10:21 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) dzisiaj dzień:trawnik::zywoplot::podlewanie kwiatkow::jesienne_sprzatanie: później:cwicze::balans::kapiel1::lulu:

Ty dziś dzień relaksu  masz?
17 listopada 2021 10:21 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ja chyba odstawie rower bo mi się zatoki odzywają :placze1:
Po każdej jeździe na drugi dzień jak się budzę to masakra jakaś a ja tu główkuje dlaczego mnie głowa boli nad oczami i u nasady kinola
Czapy nie znoszę, kaptur zakładam no ale czoło gole ,kupię przepaskę.W pewnym wieku wiele przypadłości daje o sobie znać ?no cóż :bezradny:

Ja mam opaskę  na to kaptur od bluzy i KASK ....
17 listopada 2021 10:24 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Ja mam opaskę  na to kaptur od bluzy i KASK ....:jazda na rowerze:

O proszę ja nawet kasku nie mam 
17 listopada 2021 12:34 / 8 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam forumowiczów, jutro przyjeżdża moja zmienniczka, więc co by sie nie działo, jest dobrze 
17 listopada 2021 12:35 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Tak, starczy  na ok. 100km.:-)

Taka to pożyje, u mnie w piwnicy to jest tylko gokart (ale na pedały)  Muszę kiedyś nim na szoping zajechać, hahaha
17 listopada 2021 12:38 / 4 osobom podoba się ten post
opiekunkoland

Taka to pożyje, u mnie w piwnicy to jest tylko gokart (ale na pedały) :-) Muszę kiedyś nim na szoping zajechać, hahaha :-)

Poproszę o fote z tych zakupów 
17 listopada 2021 12:44 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Poproszę o fote z tych zakupów :bravo:

Jak się kiedyś mocno zirytuję to po prostu wrócę nim do Polski :D Oczywiście, że uwiecznię ten moment!
17 listopada 2021 14:49 / 7 osobom podoba się ten post
Hallo hallo, jestem, witam po południu 
Zapierdziel taki, że przywitać się nie ma kiedy ?. Żartuję, przed śniadaniem faktycznie jest trochę krzątania się przy babci ,ale później już spokój. 
Musiałam przejść się do praxis po recepty, odebrać leki z apteki i umówić siebie do dentysty. Jutro o 13 -tej mam wizytę. Qrcze, koronka coś mi się poluzowała, już miałam ją sama ściągnąć i na kropelkę przykleić a tu na przeciwko apteki dentysta, to od razu się umówiłam. Sciagnie, wyczyści i na nowo zamocuje. 
Milego jeszcze dnia.