Jak minął dzień 12

30 listopada 2021 21:00 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

A mi dzień zleciał na :telefon1:i pakowaniu manatków:wiking:
Wizyta syna przebiegła spokojnie - powiedział, że mogę nawet jutro do domu jechać.:ferrari:

Malgi, szczesliwego  powrotu
30 listopada 2021 21:21 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

A mi dzień zleciał na :telefon1:i pakowaniu manatków:wiking:
Wizyta syna przebiegła spokojnie - powiedział, że mogę nawet jutro do domu jechać.:ferrari:

Malgi szerokości, jedź ostrożnie i dobrego wypoczynku w domu już o łonie nie wspomnę ??
30 listopada 2021 21:25 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Kurna, no nie zmiescila  sie, pewnie  cos  zapchalam. Na fb  jest  moja  jedna  noga , to sobie  luknij:radosc:

Możesz zmniejszyć spoko, ale wejdź w sklep play I wyszukaj zmniejszacz zdjęć, ikonka to taki kwadrat niebieski ze strzałką w prawym górnym rogu. To sobie zainstaluj ,b prosty w obsłudze .?
30 listopada 2021 21:28 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Bylam  w miasteczku  na zakupach , ledwo  wróciłam..wiatr  i śnieg. Lewo  rower utrzymałam, tak wiało..Teraz siedzę  z PDP...świeczki,lampeczki w całym domu:-)Mój  Edwin  słabiutki..a jutro  jeszcze szczepienie..eh..Ponoć  znowu  mam wolne, sroda i czwartek..Bardzo zabiegają  o opiekunkę :-)

No zazdroszczę Ci kurna tych dwóch dni ?
30 listopada 2021 22:21 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ja też ?
Pierwszego dnia bym spała a drugiego po mieście jakimś szagała ?
30 listopada 2021 23:06 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Kurna, no nie zmiescila  sie, pewnie  cos  zapchalam. Na fb  jest  moja  jedna  noga , to sobie  luknij:radosc:

Ta?
01 grudnia 2021 05:53 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ja też ?
Pierwszego dnia bym spała a drugiego po mieście jakimś szagała ?

01 grudnia 2021 05:53 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

01 grudnia 2021 11:10 / 3 osobom podoba się ten post
Jeszcze nie minął a ja już mam nogi w d... e. Marzyłam, że sobie poleżę, kupię gotowe rolady... A tu w Rewe tylko surowa wołowina, no wzięłam, bo Starsza chce na kolację. Biegusiem do domu, tłukę tę rolady no i sama je pichce. Przy okazji lukam do śmieci, a worek pełen. No to do piwnicy, segregacja i znów na górę. Przypomniało mi się że chciała żebym sprzątnęła Jej sypialnię i łazienkę. Już z marszu wrzucilam do pralki i kaplam. Prasowanie jutro, bo nie mam gumowego kręgosłupa. Radio puściłam na pyde i usiadłam na sofie. A co będzie po południu, tego nie wiem. 
01 grudnia 2021 11:46 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Ta?

Malgi, serce jak to zrobiłaś? 
01 grudnia 2021 11:47 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Możesz zmniejszyć spoko, ale wejdź w sklep play I wyszukaj zmniejszacz zdjęć, ikonka to taki kwadrat niebieski ze strzałką w prawym górnym rogu. To sobie zainstaluj ,b prosty w obsłudze .?

No, mam to i doopa. 
01 grudnia 2021 12:05 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

No, mam to i doopa. 

Wejdź w galerie
Wybierz zdjęcie
Ja na dole ekranu pod wybranym zdjęciem mam znaki :serduszko,długopis, kosz i 3 kulki które tworzą taki trójkąt bez jednego ramienia 
Naciskasz na niego i znów w dole ekranu mam np.WhatsApp jeszcze coś i ten wgrany program czyli kwadrat ze strzałką
Nacisnij tam  
Wybierz rozmiar np.50% i gotowe.
01 grudnia 2021 12:57 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Wejdź w galerie
Wybierz zdjęcie
Ja na dole ekranu pod wybranym zdjęciem mam znaki :serduszko,długopis, kosz i 3 kulki które tworzą taki trójkąt bez jednego ramienia 
Naciskasz na niego i znów w dole ekranu mam np.WhatsApp jeszcze coś i ten wgrany program czyli kwadrat ze strzałką
Nacisnij tam  
Wybierz rozmiar np.50% i gotowe.

Wiśta wio, łatwo powiedzieć 
01 grudnia 2021 13:02 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Malgi, serce jak to zrobiłaś? 

Na kompie zapisałam Twoją fotkę, FB zmniejsza automatycznie
01 grudnia 2021 13:43 / 5 osobom podoba się ten post
Dzisiaj nawet za próg nie wyjrzę. No chyba że na zadaszony taras na IQOSa?. Leje,wieje, szaro, buro i ponuro. 
Pauza na łóżeczku, pod kołderką i z książeczką. Internetu jak nie było, tak nie ma. W piątek byłam świadkiem rozmowy przypominającej, córki pdp z dostawcą. W poniedziałek, najpóźniej we wtorek miało wszystko dojść-umowa i router. Do dzisiaj cisza a ja już prawie 3 tygodnie na swoim internecie w telefonie ciągnę. Ipada w ogóle nie używam, więc i Netflix odpoczywa. 
Pościel pedepci się kręci w pralce, czeka mnie więc jeszcze dzisiaj prasowanie. Bo to nie tak, hop i siup, pranie wstawić, tutaj wszystko wg instrukcji. I prasowanie od razu, bo z suszarki wilgotne trzeba wyjąć. Qrcze,okazuje się, że  całe życie źle piorę swoje rzeczy . Tutaj wszystko jest inaczej, musi być tak,jak seniorka powie. Nawet jajko na miękko nie jest takie jak powinno być ?. Jak Ona gotuje 5min 30 sek to jest inne, a jak ja 5 min 30sec , to inne. Albo za bardzo, albo za mało na miękko. W dodatku inne niż moje (moje perfect ?),chociaż gotowały się razem i nie mogłam zajrzeć do środka, żeby lepsze sobie wybrać A to wszystko niby ze  śmiechem, niby żartem mówione, no ale wq... .ić się można. Czy nie można?
Miłego popołudnia