A mi dzień zleciał na :telefon1:i pakowaniu manatków:wiking:
Wizyta syna przebiegła spokojnie - powiedział, że mogę nawet jutro do domu jechać.:ferrari:

Wizyta syna przebiegła spokojnie - powiedział, że mogę nawet jutro do domu jechać.:ferrari:
Kurna, no nie zmiescila sie, pewnie cos zapchalam. Na fb jest moja jedna noga , to sobie luknij:radosc:
Bylam w miasteczku na zakupach , ledwo wróciłam..wiatr i śnieg. Lewo rower utrzymałam, tak wiało..Teraz siedzę z PDP...świeczki,lampeczki w całym domu:-)Mój Edwin słabiutki..a jutro jeszcze szczepienie..eh..Ponoć znowu mam wolne, sroda i czwartek..Bardzo zabiegają o opiekunkę :-)
No zazdroszczę Ci kurna tych dwóch dni ?
Kurna, no nie zmiescila sie, pewnie cos zapchalam. Na fb jest moja jedna noga , to sobie luknij:radosc:
Ja też ?
Pierwszego dnia bym spała a drugiego po mieście jakimś szagała ?
No zazdroszczę Ci kurna tych dwóch dni ?
Ta?
Możesz zmniejszyć spoko, ale wejdź w sklep play I wyszukaj zmniejszacz zdjęć, ikonka to taki kwadrat niebieski ze strzałką w prawym górnym rogu. To sobie zainstaluj ,b prosty w obsłudze .?
No, mam to i doopa.
Wejdź w galerie
Wybierz zdjęcie
Ja na dole ekranu pod wybranym zdjęciem mam znaki :serduszko,długopis, kosz i 3 kulki które tworzą taki trójkąt bez jednego ramienia
Naciskasz na niego i znów w dole ekranu mam np.WhatsApp jeszcze coś i ten wgrany program czyli kwadrat ze strzałką
Nacisnij tam
Wybierz rozmiar np.50% i gotowe.
Malgi, serce jak to zrobiłaś?