Powitajki przy kawie 68

09 stycznia 2022 17:47 / 1 osobie podoba się ten post
Agnesssa

Dzien dobry:kwiatek dla ciebie2:Deszczowo i szaro:pada_deszcz:Czas przygotowac obiad:gotuje:Wieczorem wyruszam do domu.Miłego dnia

Agnessa fajowego urlopu zyczę
09 stycznia 2022 17:56 / 5 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór Leniuszek dziś u mnie zagościł ale bardzo muzyczny ,więc słuchawki i niech się dzieje RELAKS.Muzyczkę zapodaje Wokalista jakoś mało ruchliwy  nic mu się nie rusza tylko szczęka za to dzikus rudy, perkusista wymiata profesjonalnie .AC piorun DCSpokojnego wieczoru i nie wiem czy Wam winko zostawić czy Limoncino??
09 stycznia 2022 17:59 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Też  bardzo miło wspominam Bonn :-)
Ziemniorów nie muszę obierać, zupę na dwa dni siostrzeniec mi podrzucił. Dbają tu o mnie, i psiapsiółki i rodzina ?

O kwiatuszek trzeba dbać 
09 stycznia 2022 18:01 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Słońce wyszło:jazda na rowerze:

U mnie od wczoraj słońce i japa się cieszy 
09 stycznia 2022 21:13 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Agnessa fajowego urlopu zyczę:przytula::flaga Polski::motor:

Dziękuję...w domu zawsze fajowo
10 stycznia 2022 07:10 / 6 osobom podoba się ten post
. Doberek poniedziałkowo. Kawa wypita, quiz zaliczony-wygrałam milion ale znowu koczuje na sofie. Już nie wiem, w jaki sposób przemówić Piotrowi do rozumu, żeby chociaż ograniczył palenie. Aż mi przykro, że nic sobie z tego nie robi a ja zamartwiam się później, gdy jestem w DE. Ech, smutno zaczyna się ten tydzień... 
10 stycznia 2022 08:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Przed nami poniedziałek, co nam przyniesie?
Wszystkim nam życzę miłego i spokojnego dnia 
10 stycznia 2022 08:05 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo od rrana w pociągu
10 stycznia 2022 08:06 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry nowy dzionek i nowy tydzień przed namiwszystkim życzę dużo spokoju i optymizmu 
10 stycznia 2022 08:38 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Poniedziałek czas start. Wszystkim spokojnego i pogodnego dnia. 
10 stycznia 2022 08:49 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
10 stycznia 2022 09:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  miałam dziś plan wstać o 6,00 ale dwa razy budziłam się i sen zapisywałam i potem wstałam o 8,00,co ja mam z tymi snami   ale wyczytałam że od nowego roku powinno się zapisywać przez 12 dni sny coś że to jest 12 miesięcy i one mi powiedzą jaki będzie ten nowy 2022 r.  niby nie wierzę w takie cóś ale co mi zależy może coś przepowiedzą? Muszę wrócić do tego artykułu bo już nie pamiętam jak to było. Miłego dnia wam wszystkim życzę i spokojnego całego nowego tygodnia 
10 stycznia 2022 09:02 / 4 osobom podoba się ten post
10 stycznia 2022 11:39 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

. Doberek poniedziałkowo. Kawa wypita, quiz zaliczony-wygrałam milion ale znowu koczuje na sofie. Już nie wiem, w jaki sposób przemówić Piotrowi do rozumu, żeby chociaż ograniczył palenie. Aż mi przykro, że nic sobie z tego nie robi a ja zamartwiam się później, gdy jestem w DE. Ech, smutno zaczyna się ten tydzień... 

Maluda 
Zastosuj się do tego co na zamieszczonym przez Ciebie obrazku ?
Może pomoże, spróbować warto 
10 stycznia 2022 11:42 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) od rrana w pociągu:chaplin:

Kierunek Düsseldorf?
Przyjemnej podróży