Odżywka z balsamem to ja ?a co mąż raz pomylił ???też się pienił na glowie ?Jednym słowem na ludowo na wesoło.
No i dobry wieczór z dobranocką w tle ?

Odżywka z balsamem to ja ?a co mąż raz pomylił ???też się pienił na glowie ?Jednym słowem na ludowo na wesoło.
No i dobry wieczór z dobranocką w tle ?
Najgorsze co mi przychodzi do głowy, co mógł sobie facet zaaplikowac, to pianka montażowa-ale chyba to nie to,co? :lol1:
:smiech2:nie dzięki Bogu ?ale od tej pory każdy na swoją półkę i nikt nie zapomina zabrać spod prysznica swoich kosmetyków ?
Pozdrawiam z mojego rodzinnego miasta. Jestem wściekła, znowu zmienili mi termin i miejsce, dziś ma zadzwonić. Normalnie mam pecha do kwadratu.
Pozdrawiam z mojego rodzinnego miasta. Jestem wściekła, znowu zmienili mi termin i miejsce, dziś ma zadzwonić. Normalnie mam pecha do kwadratu.
Witajcie wieczorową porą?
Ale dziś strasznie namieszałam w kuchni, nabroilam znaczy się. Zachciało mi się rosołu, galertu i jabłecznika. Mam takie same pojemiki na cukier I sól☺no i do kruszonki na jabłecznik soli dałam :placze1:Dobrze że spróbowałam po upieczeniu :nerwowa:Nic tylko kruszonkę z ciasta zdjęłam, nawet się dało I posypałam cukrem pudrem na wierzch , jako tako to wygląda. Tylko że mąż jak z pracy wróci to się zdziwi czemu nie ma tego co najbardziej lubi. I co ja mam powiedzieć? :strach przed noca:Może powiem że teraz taki nowy przepis bez?Albo że może to niezdrowe z ?
?Kurde nigdy mi się tak nie zdarzyło.Albo powiem że to jego wina bo to On te pojemniki wybrał ?Od razu spróbowałam rosół czy czasem cukru tam nie dałam....ale nie:modlitwa:
Miłego wieczoru Wam ??