Powitajki przy kawie 68

30 stycznia 2022 06:12 / 8 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie z busa, wyjechałam dopiero o wpół trzeciej. Bus pelen, kimnąć się nie da idzie. Resztę napiszę pewnie późnym wieczorem. Miłej niedzieli Kochani. 
30 stycznia 2022 07:09 / 8 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowej niedzieli.I znowu niedziela,ale na moje pocieszenie-nie licząc tej niedzieli jeszcze 4 takie niedziele tutaj.Na szczęście przestało wiać i można wyjść na balkon.Powoli i do przodu.
30 stycznia 2022 07:33 / 7 osobom podoba się ten post
Witam.  Wiało cała noc i dalej wieje. Spokojnej niedzieli dla Was a Maluda niech zamyka oczy ?to szybciej podróż zleci. 
30 stycznia 2022 07:39 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień jest ale nie dobry. U mnie w mieście dachy pozrywało ????
30 stycznia 2022 07:50 / 3 osobom podoba się ten post
magmab

Dzień jest ale nie dobry. U mnie w mieście dachy pozrywało ????

To w Pl takie wichury. ? 
30 stycznia 2022 07:58 / 9 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie  w niedzielę 
30 stycznia 2022 08:05 / 7 osobom podoba się ten post
30 stycznia 2022 08:05 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam serdecznie z busa, wyjechałam dopiero o wpół trzeciej. Bus pelen, kimnąć się nie da idzie. Resztę napiszę pewnie późnym wieczorem. Miłej niedzieli Kochani. 

Szczęśliwej podróży 
30 stycznia 2022 08:08 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

To w Pl takie wichury. ? 

Tak Dusiu - to akurat hala woj obok mojego domu - strat w okolicy jest więcej a nadal wichura trwa. Moi jeszcze nie wychodzili z domu aby zobaczyć straty ale u siostry w kamienicy dach do remontu. Straty w kraju spore i zginął mezczyzna gdy drzrwo przewrocilo się na auto?
30 stycznia 2022 08:37 / 2 osobom podoba się ten post
magmab

Tak Dusiu - to akurat hala woj obok mojego domu - strat w okolicy jest więcej a nadal wichura trwa. Moi jeszcze nie wychodzili z domu aby zobaczyć straty ale u siostry w kamienicy dach do remontu. Straty w kraju spore i zginął mezczyzna gdy drzrwo przewrocilo się na auto?

To Ty gdzieś na północy mieszkasz, bo na południu jest spokojniej
30 stycznia 2022 09:11 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

To Ty gdzieś na północy mieszkasz, bo na południu jest spokojniej:-)

Córka mi tylko pisała, że w Lublinie śnieżyca. 
30 stycznia 2022 09:19 / 8 osobom podoba się ten post
Witam w niedzele 
babunia napasiona , relaksuje sie w fotelu przy muzyce 
a ja kawusia i wiadomosci , milego dzionka wszystkim 
30 stycznia 2022 09:33 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

To Ty gdzieś na północy mieszkasz, bo na południu jest spokojniej:-)

Lubuskie - Międzyrzecz ??
30 stycznia 2022 09:58 / 7 osobom podoba się ten post
Witajcie w niedzielę. Z domu wieści takie że jeszcze silnie wieje , ale jak rano dzwoniłam do męża to mówił że ani u nas ani w miejscowości nikt dzięki Bogu nie poniósł strat. Jednak na drodze do wioski położonej o kilka km dalej wywróciło się drzewo z innych pourywalo gałęzie. Ale tam jest tak teren ukształtowany że przy większym podmuchu trzeba uważać . 
W pracy spokojnie . Leniwa niedziela. Na pauzie gdzieś wyskoczę i będzie to szlak rowerowy. Po sklepach nachodziłam się wczoraj i  okropnie wynudzilam. Ekskursje po wyprzedażach nigdy nie były moja pasją. Jeśli czegoś potrzebuje to po prostu to kupuje. Wyprzedaż jako sztuka dla sztuki jest mało atrakcyjna. Tak , że ogólnie nudy w Baden . Z powodu ograniczeń karnawału nie było widać na ulicach. Parę straganów z wypiekami , kiełbasami i wedlinami na gorąco , budki z kasztanami jadalnymi. Myślałam że placki czy tam smażone naleśniki karnawałowe uda mi się świeże że straganu kupić. Niestety - mieli tylko paczki , to sobie poszłam. Pokrecilam się trochę. Zahaczyłam o Manor. Zrobiłam małe zakupy i plus karnawałowe placki i filety wieprzowe na dziś. Że straganu wzięłam tylko chleb. Świeżo wypieczony i pachnacy. 
Spokojnej niedzieli wam życzę , a Maludzie szczęśliwej podróży i takiego miejsca pracy. 
30 stycznia 2022 10:09 / 6 osobom podoba się ten post
... ajjjjjj , jak mnie tu korciło zeby szpilkę wziąć ....?