Powitajki przy kawie 68

29 stycznia 2022 07:32 / 6 osobom podoba się ten post
ewita

Dusia,nie ma szans.Nikt sie nie odważy.Wszystkie dzieci jej sie boją i tańczą tak jak ona im zagra.:bezradny:

To niech jeździ tylko żeby potem płaczu nie było jak dojdzie do tragedii i tu nie chodzi b tylko o nią tylko i o innych ludzi. A ile ma lat? 
29 stycznia 2022 07:33 / 7 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam serdecznie w sobotę nawet wyspana. Ranek mam pracowity, bo muszę porobić zakupy, te cięższe dla Piotra a przy okazji wymyślić coś na obiad. Potem już tylko kąpiel i czekanie na telefon od kierowcy. Będzie dobrze, musi być... 

Dzisiaj to powinnaś już tylko się relaxowac przed podróżą a nie zakupy dźwigać i stać przy garach. Zostaje sam to ile mu tam trzeba.? Po papierosy będzie ganiał to i te pół kg kartofli i chleb też sobie przyniesie.  Nie martw się da sobie radę.  Ty jedziesz do pracy. 
29 stycznia 2022 07:48 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

To niech jeździ tylko żeby potem płaczu nie było jak dojdzie do tragedii i tu nie chodzi b tylko o nią tylko i o innych ludzi. A ile ma lat? 

Dusia-ma 85 lat.Ona jest bardzo ostrożna,nie wiem co teraz sie stało.Nikt nie jest w stanie czegokolwiek jej zakazać.
29 stycznia 2022 07:52 / 8 osobom podoba się ten post
Dzien doberek wszystkim  milego i spokojnego dnia 
29 stycznia 2022 08:06 / 9 osobom podoba się ten post
Hasło dnia... Nie przemęczajcie się 
Witam i życzę miłego dnia
6 stopni na tarasie, bez opadów. Oby tak dalej
29 stycznia 2022 08:18 / 6 osobom podoba się ten post
ewita

Dusia-ma 85 lat.Ona jest bardzo ostrożna,nie wiem co teraz sie stało.:bezradny:Nikt nie jest w stanie czegokolwiek jej zakazać.:bezradny:

Dziękuję Ewita, co prawda Piotr ma dychę mniej ale rzeczywiście nie może dźwigać. W przyszłym tygodniu kładzie się na kardiologię. Mi korona z głowy nie spadnie, a że się martwię i troszczę o Niego to przecież normalne. 
29 stycznia 2022 08:36 / 7 osobom podoba się ten post
Witam przy śniadaniu Życzę miłego dnia 
29 stycznia 2022 08:46 / 6 osobom podoba się ten post
Luke

Hasło dnia... Nie przemęczajcie się :aniolki:
Witam i życzę miłego dnia:kawa1::buziaczki:
6 stopni na tarasie, bez opadów. Oby tak dalej:radosc::radosc1:

Hasło  dnia zapamiętam..
29 stycznia 2022 08:55 / 5 osobom podoba się ten post
ewita

Dusia-ma 85 lat.Ona jest bardzo ostrożna,nie wiem co teraz sie stało.:bezradny:Nikt nie jest w stanie czegokolwiek jej zakazać.:bezradny:

Przychodzi taki dzień, że dupa mówi " Siadać". No nikt nie jest że stali. 
29 stycznia 2022 08:59 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Przychodzi taki dzień, że dupa mówi " Siadać". No nikt nie jest że stali. 

Ale mi Dusiu sprawiłaś przykrość. Wiem, że starość i ograniczenia wynikające z wieku są nieuniknione, ale... zabolało. 
29 stycznia 2022 09:02 / 7 osobom podoba się ten post
Maluda

Ale mi Dusiu sprawiłaś przykrość. Wiem, że starość i ograniczenia wynikające z wieku są nieuniknione, ale... zabolało. 

Przepraszam ale Tobie tez nie jest lekko. Jedziesz w nowe miejsce, kasa potrzebna i musisz skupić się na pracy. Wiem, że Piotr starszy i schorowany ale Ty też musisz być silna. No ożesz być w DE i nieustannie w domu chociazby myślami. Jest dorosły. Moja 17 letnia córka zostaje sama. Też się o nią martwię ale ona mówi jedz bo bez tekj kasy wie, że będzie cienko w pusto s lodowce. 
29 stycznia 2022 09:57 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ? 
Pierwsza sobota na tym zleceniu mija planowo . Śniadanie , tabletki , ,dziadek 'pogoniomy do łazienki žeby się wykąpał i ogolił .Za godzinkę spacerek . Kotlety schabowe już rozklepane na cieniutko (Kraków przez nie widać ,a może i Warszawę )?
Po obiedzie planuje powloczyć się po mieście (wczoraj już zrobiłam wstępnie rozeznanie ) mam upatrzony szal  , który znając siebie pewnie kupię ale to tylko dlatego,że przyda mi się żeby sobie na plecy zarzucić jak ma tarasie będę przesiadywać . Jeszcze buciki mi w oko wpadły ale nie wiem czy mój rozmiar mają ?
Piękna miejscowość , samodzielny pdp ,cisza i spokój ,a na dodatek widok z okna w pokoju na moje ulubione Alpy ?
Chyba się zakochałam 
29 stycznia 2022 10:22 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Powtórzę za Łukiem aby się nie przemęczać i dodam " nerwy w konserwy " jak to mówią starzy Indianie . I tyle . Piękny mamy dziś dzień drobne niedogodności nie powinny przesłaniać radości życia. 
Miłego dnia . A ja zaraz fruuu na karnawałowe smakołyki ???????????????☕???
29 stycznia 2022 10:53 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dzień dobry. Powtórzę za Łukiem aby się nie przemęczać i dodam " nerwy w konserwy " jak to mówią starzy Indianie . I tyle . Piękny mamy dziś dzień drobne niedogodności nie powinny przesłaniać radości życia. 
Miłego dnia . A ja zaraz fruuu na karnawałowe smakołyki ???????????????☕???:smiech3:

A gdzie zdymotka, które wczoraj obiecałaś? 
29 stycznia 2022 10:54 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Miłego dnia . A ja zaraz fruuu na karnawałowe smakołyki ???????????????☕???:smiech3: