Dusia,nie ma szans.Nikt sie nie odważy.Wszystkie dzieci jej sie boją i tańczą tak jak ona im zagra.:bezradny:
Dusia,nie ma szans.Nikt sie nie odważy.Wszystkie dzieci jej sie boją i tańczą tak jak ona im zagra.:bezradny:
Witam serdecznie w sobotę nawet wyspana. Ranek mam pracowity, bo muszę porobić zakupy, te cięższe dla Piotra a przy okazji wymyślić coś na obiad. Potem już tylko kąpiel i czekanie na telefon od kierowcy. Będzie dobrze, musi być...
To niech jeździ tylko żeby potem płaczu nie było jak dojdzie do tragedii i tu nie chodzi b tylko o nią tylko i o innych ludzi. A ile ma lat?
Dusia-ma 85 lat.Ona jest bardzo ostrożna,nie wiem co teraz sie stało.:bezradny:Nikt nie jest w stanie czegokolwiek jej zakazać.:bezradny:
Hasło dnia... Nie przemęczajcie się :aniolki:
Witam i życzę miłego dnia:kawa1::buziaczki:
6 stopni na tarasie, bez opadów. Oby tak dalej:radosc::radosc1:
Dusia-ma 85 lat.Ona jest bardzo ostrożna,nie wiem co teraz sie stało.:bezradny:Nikt nie jest w stanie czegokolwiek jej zakazać.:bezradny:
Przychodzi taki dzień, że dupa mówi " Siadać". No nikt nie jest że stali.
Ale mi Dusiu sprawiłaś przykrość. Wiem, że starość i ograniczenia wynikające z wieku są nieuniknione, ale... zabolało.
Dzień dobry. Powtórzę za Łukiem aby się nie przemęczać i dodam " nerwy w konserwy " jak to mówią starzy Indianie . I tyle . Piękny mamy dziś dzień drobne niedogodności nie powinny przesłaniać radości życia.
Miłego dnia . A ja zaraz fruuu na karnawałowe smakołyki ???????????????☕???:smiech3:
Dzień dobry. Powtórzę za Łukiem aby się nie przemęczać i dodam " nerwy w konserwy " jak to mówią starzy Indianie . I tyle . Piękny mamy dziś dzień drobne niedogodności nie powinny przesłaniać radości życia.
Miłego dnia . A ja zaraz fruuu na karnawałowe smakołyki ???????????????☕???:smiech3: