Powitajki przy kawie 71

24 października 2022 09:38 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Zrobiłam korektę,V zadzwonili przed chwilą, że mam akceptację i jadę na 3listopada do Lubecki,tak że przed świętami będę jednak w domu,a to było dla mnie najważniejsze.Dziekuje koleżance z Forum za próbę pomocy,wiem, że można na Was liczyć.

Powodzenia. Teraz jeszcze w miarę możliwości się relaksuj a potem do pracy. Powrót przed świętami więc szybko ci zleci. Oby tylko spokojne miejsce się trafilo. 
24 października 2022 13:59 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Zrobiłam korektę,V zadzwonili przed chwilą, że mam akceptację i jadę na 3listopada do Lubecki,tak że przed świętami będę jednak w domu,a to było dla mnie najważniejsze.Dziekuje koleżance z Forum za próbę pomocy,wiem, że można na Was liczyć.

Też chcę nad morze!!!!
24 października 2022 14:09 / 5 osobom podoba się ten post
A ja jutro rano kierunek Polska, jednocześnie kończę współpracę z zachwalaną kiedyś przeze mnie firmą Veritas. Za tę "minę"
24 października 2022 14:22 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

A ja jutro rano kierunek Polska, jednocześnie kończę współpracę z zachwalaną kiedyś przeze mnie firmą Veritas. Za tę "minę" :super:

Szerokiej drogi  i 
24 października 2022 14:35 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

A ja jutro rano kierunek Polska, jednocześnie kończę współpracę z zachwalaną kiedyś przeze mnie firmą Veritas. Za tę "minę" :super:

Ja naiwna opiekunka nie mogę wyzbyć się durnego przekonania, że człowiek dla  człowieka jest   zawsze  człowiekiem  
Wróci stary opiekun i będą siedzieć w warunkach naturalnych . E takich jakie lubią.
24 października 2022 15:03 / 7 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ja naiwna opiekunka nie mogę wyzbyć się durnego przekonania, że człowiek dla  człowieka jest   zawsze  człowiekiem :modlmy sie: 
Wróci stary opiekun i będą siedzieć w warunkach naturalnych . E takich jakie lubią.

A niech siedzą. Veritas jeszcze pożegnalne pismo dostanie z załącznikami. Ten prawny nawet się nie pofatygował tu zajrzeć, a mieszka blisko. Wystarczyłoby przekonać pdp i jego syna do właściwego sposobu zmiany pampersów i utrzymania czystości. Cóż, trudno 

24 października 2022 15:17 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Lubię skórzane zapachy choć okazjonalnie ich używam. Mam odlewkę z Armani Prive, kiedys tam zakupioną, na czym własnie Bottega bazuje jak informują. Powącham te Signature, jestem ich ciekawa. 
Kiedyś jeszcze pracując w DE kupiłam chanelowskiego Egoista, bo chciałam sobie nim chłopa pokropić :lol1: , ale mu się tez zapach nie spodobał. Synowie tez nie chcieli, sama uzywałam, bo to raczej taki własnie unisexowy, skórzany. Ładny, zobacz w perfumerii. 

U mnie  na wąchaniu się skończyło ?. Qrcze, pachnidło droższe od płaszcza który też mi się podobał 
Wypsikam to co mam, a jest jeszcze niemały zapas 
24 października 2022 15:19 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

A niech siedzą. Veritas jeszcze pożegnalne pismo dostanie z załącznikami. Ten prawny nawet się nie pofatygował tu zajrzeć, a mieszka blisko. Wystarczyłoby przekonać pdp i jego syna do właściwego sposobu zmiany pampersów i utrzymania czystości. Cóż, trudno :radosc1:

A ja jestem właśnie po rozmowie z pewną firmą...
Ręce i .... opadają...
Niby firma mająca dobre opinie, a już na wstępie przy rozmowie kwalifikacyjnej chyba zrozumieli, że jestem uświadomiona... Nawet fotki i referencji nie żądali
Pani rekruterka jak mantrę powtarzała, że opiekunce należą się tylko 2 godziny dziennie pauzy (o dniu wolnym, ani dwóch popołudniach nie ma wogóle mowy) i zmuszają do wyrażenia akceptacji na wstawanie chociaż raz w nocy, bez względu na długość tzw pauzy nocnej. To znaczy jak PDP idzie spać po 22 i wstaje około 6 to i tak ma prawo mnie w nocy zawołać...
PORAŻKA!!!
24 października 2022 15:38 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

A niech siedzą. Veritas jeszcze pożegnalne pismo dostanie z załącznikami. Ten prawny nawet się nie pofatygował tu zajrzeć, a mieszka blisko. Wystarczyłoby przekonać pdp i jego syna do właściwego sposobu zmiany pampersów i utrzymania czystości. Cóż, trudno :radosc1:

???
Jak przekonać chorych ludzi? Myślałam ,że podejmiesz wyzwanie. Tydzień i jestem pewna byś ogarnął. I zmiany lekko polubownie wprowadził. Tam widzisz wszyscy się lubią kisić w brudzie. Mi w Neuss się udało. Ale nie zmienię Ciebie. Lubię moja szalejącą Margaretkę. Dzisiaj chciałanie sprzedać i kupić sobie nową pomoc domową
Szczęśliwej drogi jutro 
24 października 2022 15:41 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

24 października 2022 17:36 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wczesnym wieczorem. 
Burzy u mnie nie było, może trochę szkoda  bo po burzy słońce 
A tak, cały dzień szaro i mokro. No to  zrobiłam sobie "domowkę" taką  tylko dla siebie. Trochę popitrasiłam,trochę  posprzątałam i taki relaksik trwa.
Spokojnego jeszcze wieczoru życzę 
24 października 2022 19:00 / 7 osobom podoba się ten post
dorotee, podjąłbym wyzwanie. Ale jak słyszysz w kółko Adrian, Adrian to... to odeszły mi chęci. A on wraca w sobotę.
Dzięki za życzenia dobrej drogi, Osobus potwierdzony, ok.6ej wyjazd, czyli ok. Do 5ej mogę spać. Jestem zniesmaczony całą sytuacją, a agencja... jak to agencja... trzyma stronę pracodawców swoich. 
Kroi mi się kolejne wyzwanie za kilka dni, jak coś się dowiem, dam znać. 
Spokojnego wieczoru i bywajcie 
24 października 2022 19:04 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

dorotee, podjąłbym wyzwanie. Ale jak słyszysz w kółko Adrian, Adrian to... to odeszły mi chęci. A on wraca w sobotę.
Dzięki za życzenia dobrej drogi, Osobus potwierdzony, ok.6ej wyjazd, czyli ok. Do 5ej mogę spać. Jestem zniesmaczony całą sytuacją, a agencja... jak to agencja... trzyma stronę pracodawców swoich. 
Spokojnego wieczoru i bywajcie :buziaki2::papa:

I to jest właśnie to najgorsze porównywanie do poprzedniczki / ka. Tamta/ ten tak i to i to robiła, gotowała i na rurze tańczyła bez gaci.  Ja też tego doświadczyłam szlag mnie trafił nie raz. A potem na moją odpowiedź że ja jestem I...a i nic mnie nie obchodzi tamta. 
24 października 2022 19:04 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Spokojnego wieczoru i bywajcie :buziaki2::papa:

Wracaj bezpiecznie do domu i powodzenia, niech się coś dobrego wykroi 
24 października 2022 19:05 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Niech sobie tam wraca. Opiekun specjalnej troski potrzebuje ochrony agencji , bo przecież pałac ani inna willa to nie jest. 
Bądz uprzejmy i dolącz do dokumentów bilecik , że będziesz tęsknił . Niech się cieszą. Na ciebie jako uczciwego człowieka czekają lepsze oferty. 
I witam po robocie .