Pozdrawiam środowo i spadam na kawę, miłego, bezstresowego dnia dla Wszystkich :misiu:
Pozdrawiam środowo i spadam na kawę, miłego, bezstresowego dnia dla Wszystkich :misiu:
Szkoda Kika, też wracam 5 tego, ale nie z GTV?
Taka to roznicaja że ja z kawka wracam do łóżka a na wyjeździe niestety trzeba przejac na siebie obowiązki domu . Ile my opiekunki i opiekunowie tracimy z życia ? I jak te wyjazdy uzależniają ? Zawsze jest powód dla którego się jedzie , tęsknimy , narzekamy i znów jedziemy .
Maluda, nawet jakbyś wracała z GTV, to i tak nie byłoby szans na spotkanie, bo z innego kierunku jedziemy i inny rejon w Polsce :-(
A w Polsce nie tracisz z życia? Ludzie często latają od pracy do pracy plus weekend bo zarobki byle jakie i też trzeba dorabiać bo nie starcza . Też pracują ponad siły i ledwo wiążą koniec z końcem. Znam wiele takich przypadków. ?
A w Polsce nie tracisz z życia? Ludzie często latają od pracy do pracy plus weekend bo zarobki byle jakie i też trzeba dorabiać bo nie starcza . Też pracują ponad siły i ledwo wiążą koniec z końcem. Znam wiele takich przypadków. ?
Zależy na jakiej szteli,ja wracam z kawą do łóżka...:-):pije kawe:
A Maluda?
Maluda to się dopiero wyleguje w łóżku z kawusią, czasami już od 4:30:lol1:
Czy to do mnie to Ho Ho :-)
Ja nawet w domu jestem na baczność :-) tak jak Maluda .I śmiem twierdzić, że to mój najlepszy czas, tylko dla mnie .Nikt nie pyta mnie gdzie jego szalik leży, ani czy przypadkiem nie widziałam kluczyków od auta .Leżę i pachne . :lol3: