Powitajki przy kawie 73

11 lutego 2023 14:03 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Dawaj namiary - ja dopiero na kwiecień planowałam jechać - właśnie do Berlina, ale umowy jeszcze nie mam.:aniolki:

Gosia jeszcze nic nie gadałam dopiero dostanę nr tel .wiem, że to kobieta i opieka całodobowa .No tak jak zwykle . Prywatnie rodzina szuka 

11 lutego 2023 14:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dostałam grafik tygodniowy na telefon .Dali mi  same nocki .Lubię nocki, bo spoko i cisza ale bez przesady .Chyba muszę popłakać trochę .Tak to jest jak szef jest sąsiadem i znamy się chyba z 50 lat . Dam dzisiaj czadu .

12 lutego 2023 05:43 / 9 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie
Opłaciło się zarwać noc
Dziś może uda się odespać w pauzę
Miłej i spokojnej niedzieli
12 lutego 2023 06:29 / 9 osobom podoba się ten post
Witam.  Padłam wczoraj przed 21 i jednym ciagiem do 5 rano przespałam. Teraz napalilam w piecu i popijam kawkę.  Za oknem 
Spokojnego dnia dla Was wszystkich. 
12 lutego 2023 07:11 / 9 osobom podoba się ten post
Dzien Dobry ? pierwsza niedziela na tym turnusie a ja tak tęsknie za moimi łapkami i takim wspólnym leniuchowaniu ❤️ miłego dnia wszystkim ?
12 lutego 2023 07:43 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry

Spokojnego i miłego dnia. Tego dziś Wam życzę
12 lutego 2023 08:54 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
12 lutego 2023 08:57 / 9 osobom podoba się ten post
Popieram Damessę :) Widzę, że już ranne ptaszki po pierwszej kawie, no to na drugą łapkę  I jadziem w kolejny dzień :) Dzień dobry 
12 lutego 2023 09:24 / 8 osobom podoba się ten post
Dziś też ma być słonecznie zresztą tak jak cały tydzień  hura?Dzień dobry. Może pojadę dziś z synem do Seniorki a jak nie to coś wymyślę  bo mnie w taką pogodę nie da się utrzymać w 4 ścianach.Zostawiam tu jeszcze focię z wczorajszego spaceru po Bellevue .Latają jak szalone nad głowami jak tylko wypatrzą jedzenie.Ja nic nie miałam bo zjadłam w knajpce .Miłego dnia ale do pralki nie wejde nie dla mnie ruch obrotowy??
12 lutego 2023 09:31 / 4 osobom podoba się ten post
magmab

Dzien Dobry ? pierwsza niedziela na tym turnusie a ja tak tęsknie za moimi łapkami i takim wspólnym leniuchowaniu ❤️ miłego dnia wszystkim ?

Nasza też takie pozy przybiera  że padamy ze smiechu .Ciekawe jakby człowiek wyglądał w takich różnych pozycjach ??
12 lutego 2023 09:33 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry :kwiatek dla ciebie:

Ten podkoszulek to mu chyba ten kot u Tiny na 95 °włączył i to nie przez pomyłke??
12 lutego 2023 09:37 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dziś też ma być słonecznie zresztą tak jak cały tydzień  hura?Dzień dobry. Może pojadę dziś z synem do Seniorki a jak nie to coś wymyślę  bo mnie w taką pogodę nie da się utrzymać w 4 ścianach.Zostawiam tu jeszcze focię z wczorajszego spaceru po Bellevue .Latają jak szalone nad głowami jak tylko wypatrzą jedzenie.Ja nic nie miałam bo zjadłam w knajpce .Miłego dnia ale do pralki nie wejde nie dla mnie ruch obrotowy??

No ok, to pewnie z przejedzenia w knajpce czy innym zoo :) 
12 lutego 2023 09:44 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ? Düsseldorf nadal bexslonca 
Trochę się powłocze nad jeziorem 
Radosnego dnia ?
12 lutego 2023 09:55 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ten podkoszulek to mu chyba ten kot u Tiny na 95 °włączył i to nie przez pomyłke??

To nie mój, to sąsiadki . Chłop na nockach, kot pierze :) 
12 lutego 2023 12:47 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam i życzę cudownego niedzielnego popołudnia