Powitajki przy kawie 73

22 lutego 2023 08:28 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam i pozdrawiam opiekunkowo 
22 lutego 2023 09:25 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry! Za oknem szaro- buro i raczej bez szansy na słońce.:bezradny:Milego dnia !

Ja też mam wolne a po wczorajszym słońcu ani śladu. Niemieckiej telewizji tez nie można wierzyć ,zapowiadali we wtorek deszcz,w środę słońce a wychodzi że odwrotnie.
 Już się nastawiłam więc planów zmieniać nie będę,jadę w miasto.
 Wszystkim życzę pogodnego,spokojnego dnia

22 lutego 2023 09:33 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ?
U mnie ma być max. 10 stopni i słonko. 
Po obiedzie spacerek drugą stroną wsi. 
Życzę miłego i spokojnego dnia 
22 lutego 2023 16:20 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ja też mam wolne a po wczorajszym słońcu ani śladu:-(. Niemieckiej telewizji tez nie można wierzyć ,zapowiadali we wtorek deszcz,w środę słońce a wychodzi że odwrotnie:oczko:.
 Już się nastawiłam więc planów zmieniać nie będę,jadę w miasto:-).
 Wszystkim życzę pogodnego,spokojnego dnia:angel3:

Tu też się  nie sprawdziły zapowiedzi,słonce bylo do 16.godz.Wróciłam  jak zwykle zmęczona ale b.zadowolona
22 lutego 2023 19:51 / 5 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór w środę popielcową .Jak ten czas leci .Wnet jajka będziemy malować i robić  śmingus - dyngus . Pogoda fajna , forsycja już żółcią blika. Wiosna, wiosna idzie   
22 lutego 2023 19:58 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Zrobiłem naprawdę smaczną pomidorówkę ze świderkami, a pdp nie jest głodny. Trudno. A Ute też powinna go zachęcić.
Jak ona pójdzie o 14.30 na karty, to niech Peter zapomni, że mu, tak jak wczoraj, coś do jedzenia zrobię. Chyba, że powie, że jest głodny. Można mówić, że żeby mieć siły, to trzeba jeść, a on nein.
Teraz pauza, a o 15 :ogladam tv: i obejrzę w smartku film "W piochu a w krzokach" :-)

No nie bądź taki  po co pytasz . Jest czas posiłki postaw mu talerz i po sprawie . Może ta jego żona to taki despotyczny babsztyl ? 
22 lutego 2023 21:20 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

No nie bądź taki :-( po co pytasz . Jest czas posiłki postaw mu talerz i po sprawie . Może ta jego żona to taki despotyczny babsztyl ? 

Postawię wieczorem talerz, a ona powie i jeszcze zacznie krzyczeć, że ona mu kolację robi. Po co ja mam się jeszcze stresować? 
Tak samo podam mu obiad, a on powie, że nie jest głodny. Mi wystarczy jedna porcja obiadu, a drugiej nie będę sobie zostawiać na jutro?
Jedyne rozwiązanie to rozmowa z synem. Kto ma robić kolację, i dlaczego ojciec nie chce jeść obiadu. Przesunąłem porę na 13. Ale i tak nie je.
Silna depresja i chyba coś więcej. Nie wnikam 
22 lutego 2023 23:07 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Tu też się  nie sprawdziły zapowiedzi,słonce bylo do 16.godz.:super:Wróciłam  jak zwykle zmęczona ale b.zadowolona:-)

U mnie też było słońce ?. Wróciłam dopiero przed 20tą. Też zmęczona i zadowolona
23 lutego 2023 05:33 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie całe śpiące grono w czwartek.Dzisiaj ...Panna Andzia ma wychodne...a Seniorka do przedszkola.Uwielbiam te dwa dni,totalny luzik,pichcę tylko dla siebie,muza na full i ...niech żyje bal! Chociaż nie za głośno,bo od dzisiaj Wielki Post.Teraz☕,prasówka na FB a wiadomości z kraju i ze świata mam na bieżąco z RMF FM.Milego, bezstresowego dnia Wszystkim .
23 lutego 2023 06:51 / 7 osobom podoba się ten post
Witam.  Całą noc coś skrobalo albo na dachu albo na strychu. Jestem na poddaszu więc dobrze slyszalam 
Pewnie kuna domowa przyszła nas odwiedzić. Dziś muszę wyskoczyć do sklepu uzupełnić zapasy a że jest 5 minut drogi i malutka zamrazareczka jak to w lodówkach starego typu więc zapasów nie robię. 
Wszystkim życzę spokojnego dnia. 
23 lutego 2023 06:56 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  miłego dnia życzę i oby do przodu 
23 lutego 2023 07:15 / 7 osobom podoba się ten post
Deszcz kropi, ale jest ciepło. 
Witam, pozdrawiam i życzę miłego dnia 
23 lutego 2023 07:26 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
23 lutego 2023 07:32 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo dzisiaj drugi dzień z wnusia więc będzie fajnie i  ciekawie  miłego i spokojnego dzionka wszystkim 
23 lutego 2023 07:39 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim a szczególnie tym tęskniącym za domem .Pogoda nie za bardzo, gęste powietrze i nieba nie widać .Życzę spokoju i radości .