Powitajki przy kawie 73

24 lutego 2023 18:29 / 5 osobom podoba się ten post
dorotee

Chanel Coco mademoiselle  , taki orientalny zapach z nutą pomarańczy vcytryny. 

A,znam ale  jeszcze nie pisiadam...na razie 
25 lutego 2023 04:44 / 8 osobom podoba się ten post
Doberek sobotnio już przy kawce.I tak spałam godzinę dłużej niż wczoraj.Dzisiaj tylko przelecę odkurzaczem,obiad już przygotowany a po południu wizyta najstarszej córki Seniorki...Prosilam ja o zakup biletów na busa miejskiego,bo u kierowcy są droższe.Za dwa przystanki zaplacilam ostatnio 2,80?.Do najbliższych sklepów jest trochę,a że zakupy robię tylko w dni,kiedy pedepcia jest w przedszkolu,to i mam co dźwigać.Dobra,spadam stąd,a Wam po przebudzeniu życzę smacznej kawy lub herbaty.
25 lutego 2023 06:33 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam wszystkich w sobotni poranek  dobrego dnia 
25 lutego 2023 06:45 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w  ostatnią sobotę  lutego .Miłego dnia 
25 lutego 2023 07:20 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Spokojnego dnia opiekunkowo. 
25 lutego 2023 07:27 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry

Sobotni poranek, trochę wiejeni ten wiatr przenosi trochę deszczu i śniegu. Ale tylko trochę. W porze pauzy ma być lepiej, więc podjadę na wycieczkę ?.

Maluda, bilet tzw. Kurzstrecke (do czterech przystanków) kosztuje u Ciebie 1,80, a w ogóle na jedną strefę 1,90 euro (chyba, że mieszkasz na obrzeżach miasta). Podeślę Ci linka.

Życzę Wam miłego i spokojnego dnia 
25 lutego 2023 07:51 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry:-)

Sobotni poranek, trochę wiejeni ten wiatr przenosi trochę deszczu i śniegu. Ale tylko trochę. W porze pauzy ma być lepiej, więc podjadę na wycieczkę ?.

Maluda, bilet tzw. Kurzstrecke (do czterech przystanków) kosztuje u Ciebie 1,80, a w ogóle na jedną strefę 1,90 euro (chyba, że mieszkasz na obrzeżach miasta). Podeślę Ci linka.

Życzę Wam miłego i spokojnego dnia :buziaki1:

Wyobraź sobie,ze u kierowcy za dwa przystanki zaplacilam 2,80! Dzień bilety dowiezie mi córka seniorki,za cztery z kiosku 6,80.
25 lutego 2023 07:58 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Wyobraź sobie,ze u kierowcy za dwa przystanki zaplacilam 2,80! Dzień bilety dowiezie mi córka seniorki,za cztery z kiosku 6,80.

Przyjeżdżają do matki czy to tak trudno zorganizować przynajmniej raz w tygodniu większe zakupy autem. ? Ja mam nadzieję , że Ty za swoje za bilety nie płacisz tylko z tygodniówki ? 
25 lutego 2023 08:21 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kończy mi się poranek śpiocha a zaczyna dzień nieroba 
Witam wszystkich serdecznie i życzę dobrego dnia 
25 lutego 2023 08:23 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,z utęsknieniem czekam na wiosnę,piękną i radosną. Niestety,coś jej jeszcze nie widać. Dzisiaj pada od kilkunastu minut gradzik. Tak,nie grad tylko gradzik,normalnie jakby kaszka manna z nieba leciała a mówią,że manna z nieba nie leci . O,już nie sypie i nawet przejaśniło się trochę. Pedepcia dzisiaj dłużej pospała i jeszcze w łazience. Nie rozumiem jak to się dzieje,że kiedy przychodzi pani sprzątająca na 8:30,to babcia zawsze dłużej śpi?.
Moja kawusia już paruje więc zabieram się za nią. Dobrego,przyjemnego dnia życzę. I słonecznego
25 lutego 2023 08:29 / 10 osobom podoba się ten post
Witajcie ludkowie w sobotę dzisiaj dzień z wnusia miłego i spokojnego dzionka 
25 lutego 2023 08:34 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Bo on może myślał, że jedziesz dalej, zawsze mówić dwa przystanki. W Berlinie akurat trzeba było tylko kartą u kierowcy płacić, więc płaciłem (tam do sześciu przestanków Kurzstrecke), a bilet dołączalem do Hausgeldu i brałem z tego tę należność. Jedynie, gdy kupiłem Tageskarte, to ze swoich. 
25 lutego 2023 08:43 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ? pada , zimno nadał 
Maluda a dlaczego nie kupisz wózka na zakupy .  Takie tanie w Kik , Tedi?

25 lutego 2023 08:47 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo ? pada , zimno nadał :chaplin:
Maluda a dlaczego nie kupisz wózka na zakupy .  Takie tanie w Kik , Tedi?

U niej jest problem z kasa na skromne zakupy na cały tydzień a Ty o wózku mówisz. Walka co tydzień. 
25 lutego 2023 08:51 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

U niej jest problem z kasa na skromne zakupy na cały tydzień a Ty o wózku mówisz. Walka co tydzień. :-(:walka plci:

Ja kiedyś ze swoich kupiłam. 10 euro ok, szkoda kręgosłupa.
Maluda dlaczego Tytan wróciłaś?