Powitajki przy kawie 73

13 marca 2023 06:23 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Witam w nowym tygodniu. Ciekawe jakie niespodzianki nam on przyniesie?  Oby były to tylko piękne chwile ale to nie od nas wszystko zależy. Miłego i pogodnego dnia i całego tygodnia. 
13 marca 2023 06:48 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ma spray do ust to ma odruch wymiotny więc nie chce jej wpychać szpatułek do buzi. Woda tylko woda lekarz mówił i krem Nivea na usta. I czekać żeby to się skończyło i żeby nie cierpiała. 

Dusia, posmaruj usta podopiecznej masłem .To naturalny tłuszcz nie zaszkodzi a i długo wilgoć trzyma .To taki stary sposób nawet na spierzchnięte usta dobry .Ważne, że skuteczny .Połóż odrobinkę na talerzyk a jak będzie miękkie to do dzieła .
13 marca 2023 07:00 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Mam takie trochę niepasujące tutaj pytanie. Czy ktoś z Was oddawał do busa tylko bagaż, a sam korzystał z innego środka transportu?
 Jutro będę dzwoniła do firmy i zapytam czy jest taka możliwość . Oddałabym walizki a sama poleciała do Gdańska. 2-2,5 godz z Gdańska do Olsztyna,to nie to samo co 17-19 ,w pełnym busie.
 Czasowo by pasowało. Wyjazd mam między 18-21, a samolot ok13tej ,to łącznie z lotem i dojazdem,najpóźniej o 17-18 byłabym w domu. Wiadomo,że za lot zapłaciłabym sama.

Moj przewoźnik zabiera i dostarcza przesyłki . Korzystałam bez zastrzeżeń .Zadzwoń i zapytaj . Pewnie też to robią 

13 marca 2023 07:14 / 7 osobom podoba się ten post
Nikt nie napisał, że dzisiaj jest 13 - ty 
Zgroza :
13 marca 2023 07:50 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo w nowym tygodniu i ostatnim dniu w domu jutro dołączę do grupy pracującej a póki co to jeszcze muszę nacieszyć się dzisiaj wnusia spokojnego i miłego dzionka wszystkim
13 marca 2023 08:00 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Zaczynamy kolejny tydzień i z tej okazji życzę Wszystkim powodzenia ??
U mnie na Bawarii zapowiada się ładny pogodowo dzień, więc spacer  z Józkiem mnie nie ominie
13 marca 2023 08:07 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Mam takie trochę niepasujące tutaj pytanie. Czy ktoś z Was oddawał do busa tylko bagaż, a sam korzystał z innego środka transportu?
 Jutro będę dzwoniła do firmy i zapytam czy jest taka możliwość . Oddałabym walizki a sama poleciała do Gdańska. 2-2,5 godz z Gdańska do Olsztyna,to nie to samo co 17-19 ,w pełnym busie.
 Czasowo by pasowało. Wyjazd mam między 18-21, a samolot ok13tej ,to łącznie z lotem i dojazdem,najpóźniej o 17-18 byłabym w domu. Wiadomo,że za lot zapłaciłabym sama.

Bardzo dobry pomysł. Myślę, że nie będzie problemu żeby bus zabrał Twoje bagaże,tylko nie wiem czy pocztą by nie było taniej. Paczka do 20 kg kosztuje 32 euro. Nie wiem ile masz bagaży i czy byłaby możliwość żeby ktoś pomógł w nadaniu na poczcie?

13 marca 2023 08:09 / 7 osobom podoba się ten post
creyzy

Dzień doberek opiekunkowo w nowym tygodniu i ostatnim dniu w domu jutro dołączę do grupy pracującej a póki co to jeszcze muszę nacieszyć się dzisiaj wnusia spokojnego i miłego dzionka wszystkim:aniolki:

To dokładnie tak ,jak ja  I dzień dobry wszystkim 
13 marca 2023 08:10 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Ja nadawałam bagaż  kilka razy, w tym nawet  rower.Koszt  za walizkę   to 30 e za rower  50 e.Wszystko wcześniej  załatwiałam. Dzwonić do busiarni:super:

U jakiego przewoźnika za walizkę 30 euro? 
13 marca 2023 08:14 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

U jakiego przewoźnika za walizkę 30 euro? 

To bylo dawno ,pewnie  już  inne ceny maja. Przewoźnik  "Duńczyk"
13 marca 2023 08:29 / 5 osobom podoba się ten post
Cześć wszystkim!
Dziś mój osobisty,prywatny ostatni już dziadek kończy 90tke :) Wczoraj byłam z mamą na torcie i kawie. Dziadek to taka maruda trochę, całe życie umiera, a tu proszę :) Naprawdę, jak na 90 lat i tak dobrze się trzyma. No i oby jak najdłużej. 

Miłego dnia! :*
13 marca 2023 08:55 / 6 osobom podoba się ten post
mzap88

Cześć wszystkim!
Dziś mój osobisty,prywatny ostatni już dziadek kończy 90tke :) Wczoraj byłam z mamą na torcie i kawie. Dziadek to taka maruda trochę, całe życie umiera, a tu proszę :) Naprawdę, jak na 90 lat i tak dobrze się trzyma. No i oby jak najdłużej. 

Miłego dnia! :*

Zdrowia życzę  !!!
13 marca 2023 09:54 / 6 osobom podoba się ten post

Mła i Dziadzia Wojtek ;)
13 marca 2023 09:58 / 5 osobom podoba się ten post
mzap88

Mła i Dziadzia Wojtek ;)

13 marca 2023 10:21 / 6 osobom podoba się ten post
Mleczko

Nikt nie napisał, że dzisiaj jest 13 - ty 
Zgroza :-)::-):-)

To nie piątek, więc się nie liczy :)