Ma spray do ust to ma odruch wymiotny więc nie chce jej wpychać szpatułek do buzi. Woda tylko woda lekarz mówił i krem Nivea na usta. I czekać żeby to się skończyło i żeby nie cierpiała.

Ma spray do ust to ma odruch wymiotny więc nie chce jej wpychać szpatułek do buzi. Woda tylko woda lekarz mówił i krem Nivea na usta. I czekać żeby to się skończyło i żeby nie cierpiała.
Mam takie trochę niepasujące tutaj pytanie. Czy ktoś z Was oddawał do busa tylko bagaż, a sam korzystał z innego środka transportu?
Jutro będę dzwoniła do firmy i zapytam czy jest taka możliwość . Oddałabym walizki a sama poleciała do Gdańska. 2-2,5 godz z Gdańska do Olsztyna,to nie to samo co 17-19 ,w pełnym busie.
Czasowo by pasowało. Wyjazd mam między 18-21, a samolot ok13tej ,to łącznie z lotem i dojazdem,najpóźniej o 17-18 byłabym w domu. Wiadomo,że za lot zapłaciłabym sama.
Mam takie trochę niepasujące tutaj pytanie. Czy ktoś z Was oddawał do busa tylko bagaż, a sam korzystał z innego środka transportu?
Jutro będę dzwoniła do firmy i zapytam czy jest taka możliwość . Oddałabym walizki a sama poleciała do Gdańska. 2-2,5 godz z Gdańska do Olsztyna,to nie to samo co 17-19 ,w pełnym busie.
Czasowo by pasowało. Wyjazd mam między 18-21, a samolot ok13tej ,to łącznie z lotem i dojazdem,najpóźniej o 17-18 byłabym w domu. Wiadomo,że za lot zapłaciłabym sama.
Dzień doberek opiekunkowo w nowym tygodniu i ostatnim dniu w domu jutro dołączę do grupy pracującej a póki co to jeszcze muszę nacieszyć się dzisiaj wnusia spokojnego i miłego dzionka wszystkim:aniolki:
Ja nadawałam bagaż kilka razy, w tym nawet rower.Koszt za walizkę to 30 e za rower 50 e.Wszystko wcześniej załatwiałam. Dzwonić do busiarni:super:
U jakiego przewoźnika za walizkę 30 euro?
Cześć wszystkim!
Dziś mój osobisty,prywatny ostatni już dziadek kończy 90tke :) Wczoraj byłam z mamą na torcie i kawie. Dziadek to taka maruda trochę, całe życie umiera, a tu proszę :) Naprawdę, jak na 90 lat i tak dobrze się trzyma. No i oby jak najdłużej.
Miłego dnia! :*
Mła i Dziadzia Wojtek ;)
Nikt nie napisał, że dzisiaj jest 13 - ty
Zgroza :-)::-):-)