Dzien dobry Opiekunkowo-:-) dzisiaj wyprawa do miasta:prezenty_swiateczne:

Dzien dobry Opiekunkowo-:-) dzisiaj wyprawa do miasta:prezenty_swiateczne:
Jeszcze lato się nie zaczęło a Ty juz o Bożym narodzeniu myślisz. Poczekać jeszcze trochę .
:-) a próbowałaś ?:-)
Pytałam kiedyś, ale temat ucichł. Może jeszcze raz zaatakuje :)
Dzień dobry, miało być gorąco a póki co, pochmurno i nawet nie zaciepło :-(. We mnie natomiast wrze ?. Już mnie dopadła Reisefiber. Zawsze tak mam. I rozdwojona jestem, bo z jednej strony cieszę się na wyjazd,a z drugiej już tęsknię za swoim mieszkankiem i moim życiem tutaj. Ale chyba każdy z nas tak ma. Nie wiem jeszcze co dzisiaj będę robiła. Na pewno zapakuję walizkę, pojadę jeszcze do centrum,spotkam się z koleżanką. A jutro będę czekać na info od kierowcy,o której mam się jego spodziewać. Wiem tylko, że między 13tą a 16tą, duża rozpiętość :-).
Fajnego, słonecznego dnia życzę :najlepszego3:
Dzień dobry, miało być gorąco a póki co, pochmurno i nawet nie zaciepło :-(. We mnie natomiast wrze ?. Już mnie dopadła Reisefiber. Zawsze tak mam. I rozdwojona jestem, bo z jednej strony cieszę się na wyjazd,a z drugiej już tęsknię za swoim mieszkankiem i moim życiem tutaj. Ale chyba każdy z nas tak ma. Nie wiem jeszcze co dzisiaj będę robiła. Na pewno zapakuję walizkę, pojadę jeszcze do centrum,spotkam się z koleżanką. A jutro będę czekać na info od kierowcy,o której mam się jego spodziewać. Wiem tylko, że między 13tą a 16tą, duża rozpiętość :-).
Fajnego, słonecznego dnia życzę :najlepszego3:
Dobrej drogi , szerokości jak mówią kierowcy
Pisz co na miejscu , może podopieczna zapomniała, że jest wegetarianką .:-) :serce:
Dzien dobry Opiekunkowo-:-) dzisiaj wcplanie 4h wedrowki pi gorkach, dziki park , tor gonitw, tylko musimy na gilfowiczow uwazac .
Gusiu szerokosci i bezpuecznej podrozy:ferrari:
Witam serdecznie w niedzielę. :chaplin: Gusia szerokiej drogi do pracy i spokojnej pracy bo nie wiadomo w jakim stanie zastaniesz seniorkę. Demencja może postępować.
Miłego dnia dla wszystkich.