Powitajki przy kawie 74

20 maja 2023 08:34 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien dobry Opiekunkowo- dzisiaj wyprawa do miasta
20 maja 2023 08:44 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzien dobry Opiekunkowo-:-) dzisiaj wyprawa do miasta:prezenty_swiateczne:

Jeszcze lato się nie zaczęło a Ty juz o Bożym narodzeniu myślisz. Poczekać jeszcze trochę .
20 maja 2023 09:12 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Jeszcze lato się nie zaczęło a Ty juz o Bożym narodzeniu myślisz. Poczekać jeszcze trochę .

Na prezenty kaxdy czas jest dobry
20 maja 2023 10:43 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, miało być gorąco a póki co, pochmurno i nawet nie zaciepło . We mnie natomiast wrze ?. Już mnie dopadła Reisefiber. Zawsze tak mam. I rozdwojona jestem, bo z jednej strony cieszę się na wyjazd,a z drugiej już tęsknię za swoim mieszkankiem i moim życiem tutaj. Ale chyba każdy z nas tak ma. Nie wiem jeszcze co dzisiaj będę robiła. Na pewno zapakuję walizkę, pojadę jeszcze do centrum,spotkam się z koleżanką. A jutro będę czekać na info od kierowcy,o której mam się jego spodziewać. Wiem tylko, że między 13tą a 16tą, duża rozpiętość .
Fajnego, słonecznego dnia życzę 
20 maja 2023 10:58 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

:-) a próbowałaś ?:-)

Pytałam kiedyś, ale temat ucichł. Może jeszcze raz zaatakuje :) 
20 maja 2023 11:06 / 1 osobie podoba się ten post
GrazynaM55

Pytałam kiedyś, ale temat ucichł. Może jeszcze raz zaatakuje :) 

Do skutku
20 maja 2023 11:07 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, miało być gorąco a póki co, pochmurno i nawet nie zaciepło :-(. We mnie natomiast wrze ?. Już mnie dopadła Reisefiber. Zawsze tak mam. I rozdwojona jestem, bo z jednej strony cieszę się na wyjazd,a z drugiej już tęsknię za swoim mieszkankiem i moim życiem tutaj. Ale chyba każdy z nas tak ma. Nie wiem jeszcze co dzisiaj będę robiła. Na pewno zapakuję walizkę, pojadę jeszcze do centrum,spotkam się z koleżanką. A jutro będę czekać na info od kierowcy,o której mam się jego spodziewać. Wiem tylko, że między 13tą a 16tą, duża rozpiętość :-).
Fajnego, słonecznego dnia życzę :najlepszego3:

I moje sloneczko też  się  zwiesiło
20 maja 2023 13:41 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, żeby było po równo to i u nas też chłodno .Jechałam rowerem w rękawiczkach . 

Przystawki do myjki jeszcze nie kupiłam, bo jakoś się nie składało. A już moje okna widzę lśniące i błyszczące  Dzisiaj u nas festyn z pracy wróciłam późno i już nie jadę 
Niech się sami przepychają .Z grupy Niemców kilku mówi dość dobrze po polsku .To ci którzy jako dzieci wyjechali przeważnie ze Śląska w ramach łączenia rodzin . Pogadałam  w dwu językach , tylko co to za gadanie z podpitym chłopem 

Czekam na ocieplenie i nie tylko ja 
 .Moje roślinki też cierpią 

Dobrego dnia. .
21 maja 2023 06:39 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w niedzielę.  Gusia szerokiej drogi do pracy i spokojnej pracy bo nie wiadomo w jakim stanie zastaniesz seniorkę. Demencja może postępować. 
Miłego dnia dla wszystkich. 
21 maja 2023 07:59 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wczoraj w rękawiczkach a dzisiaj w ? Pieknie, cieplutko i spokojnie . Kładę się do snu ,muszę odespać zaległości .Dobrego dnia życzę 
21 maja 2023 08:03 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, miało być gorąco a póki co, pochmurno i nawet nie zaciepło :-(. We mnie natomiast wrze ?. Już mnie dopadła Reisefiber. Zawsze tak mam. I rozdwojona jestem, bo z jednej strony cieszę się na wyjazd,a z drugiej już tęsknię za swoim mieszkankiem i moim życiem tutaj. Ale chyba każdy z nas tak ma. Nie wiem jeszcze co dzisiaj będę robiła. Na pewno zapakuję walizkę, pojadę jeszcze do centrum,spotkam się z koleżanką. A jutro będę czekać na info od kierowcy,o której mam się jego spodziewać. Wiem tylko, że między 13tą a 16tą, duża rozpiętość :-).
Fajnego, słonecznego dnia życzę :najlepszego3:

Dobrej drogi , szerokości jak mówią kierowcy 
Pisz co na miejscu , może podopieczna zapomniała, że jest wegetarianką .  
21 maja 2023 08:22 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien dobry Opiekunkowo- dzisiaj wcplanie 4h wedrowki pi gorkach, dziki park , tor gonitw, tylko musimy na gilfowiczow uwazac . 
Gusiu szerokosci i bezpuecznej podrozy
21 maja 2023 08:26 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dobrej drogi , szerokości jak mówią kierowcy 
Pisz co na miejscu , może podopieczna zapomniała, że jest wegetarianką .:-)  :serce:

Dziękuję ❤️
Zmienniczka nawet weganka,to pdp na pewno nie zapomniała o tym, że mięska nie je. Mnie zapomniała na pewno
21 maja 2023 08:29 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dzien dobry Opiekunkowo-:-) dzisiaj wcplanie 4h wedrowki pi gorkach, dziki park , tor gonitw, tylko musimy na gilfowiczow uwazac . 
Gusiu szerokosci i bezpuecznej podrozy:ferrari:

Dziękuję ❤️
21 maja 2023 08:34 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam serdecznie w niedzielę. :chaplin: Gusia szerokiej drogi do pracy i spokojnej pracy bo nie wiadomo w jakim stanie zastaniesz seniorkę. Demencja może postępować. 
Miłego dnia dla wszystkich. 

Dziękuję 
Już mam info ,że wyjazd o 15:30.
Liczę się z tym,że pdp mogła głębiej wejść w swój świat i będzie trudniej. Kilka dni i znajdę nową instrukcję jej obsługi.
Może być tak, że znów będę"nowa" i obca" i będziemy się zapoznawać ?