Powitajki przy kawie 74

29 kwietnia 2023 06:47 / 6 osobom podoba się ten post
Witam.  Szparagi były wczoraj . Na dziś póki co pomysłów brak. Zapasy wczoraj uzupełnione bo tutaj w poniedziałek święto. 
Spokojnego dnia opiekunkowo. 
29 kwietnia 2023 07:03 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo w sobotę wszystkim miłego i spokojnego dnia 
29 kwietnia 2023 09:38 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w słoneczną chociaż chłodną sobotę. W Polsce zaczynamy bardzo długi weekend, znów zabraknie kilku dni w przyszłym tygodniu. Dzisiaj u mnie dzień pospiesznego wypadu do sklepu (zapomniałam o rajstopach,a chyba trzeba będzie założyć ?), małe pranie kręci się już w pralce,obiadu nie robię bo mi się nie chce. Coś tam zjem a dojem wieczorem na imprezie. Przede mną przyjemny czas tylko dla mnie. Beauty time, trzeba się przygotować na "wielkie wyjście". Żeby wyglądać jakoś,wzorem Mleczko zakręcę włosy na wałki,dużo lepiej się trzymają niż po elektrycznej lokówce a i wyglądają też lepiej. Same "baby"tutaj mamy to mogę na babski temat pogadać. Luke jak zajrzy, może ten wątek pominąć bo nie sądzę żeby był zainteresowany . Jeszcze na kieckę się nie zdecydowałam, wybiorę jak już body i face będą gotowe. Jak każda z Was,ja też chciałabym wyglądać. Dobrze, oczywiście,na ubraną a nie przebraną. Tak więc dzisiaj mam takie "problemy". I wiecie co,z tymi w pracy opiekunkowej radzę sobie zdecydowanie lepiej ?. Spokojnego,tym co w pracy, weekendu a tym co na urlopach,niech będzie taki,jakiego sobie życzą. Dużo słońca życzę nam wszystkim 
29 kwietnia 2023 10:21 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, brzydko na dworze.  Zakopie się w lozku i przeczekam :-
Dobrego dnia .
29 kwietnia 2023 10:29 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry, brzydko na dworze.  Zakopie się w lozku i przeczekam :-:-)
Dobrego dnia .

Lubię się tak czasami zakopać w łóżku,kiedy szaro i mokro. Oprócz kotów zakop się z jakąś fajną książką . Coś nie bardzo wierzę,że długo w tych betach wytrzymasz 
29 kwietnia 2023 10:31 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry w słoneczną chociaż chłodną sobotę. W Polsce zaczynamy bardzo długi weekend, znów zabraknie kilku dni w przyszłym tygodniu. Dzisiaj u mnie dzień pospiesznego wypadu do sklepu (zapomniałam o rajstopach,a chyba trzeba będzie założyć ?), małe pranie kręci się już w pralce,obiadu nie robię bo mi się nie chce. Coś tam zjem a dojem wieczorem na imprezie. Przede mną przyjemny czas tylko dla mnie. Beauty time, trzeba się przygotować na "wielkie wyjście":-). Żeby wyglądać jakoś,wzorem Mleczko zakręcę włosy na wałki,dużo lepiej się trzymają niż po elektrycznej lokówce a i wyglądają też lepiej. Same "baby"tutaj mamy to mogę na babski temat pogadać. Luke jak zajrzy, może ten wątek pominąć bo nie sądzę żeby był zainteresowany :lol1:. Jeszcze na kieckę się nie zdecydowałam, wybiorę jak już body i face będą gotowe. Jak każda z Was,ja też chciałabym wyglądać. Dobrze, oczywiście,na ubraną a nie przebraną. Tak więc dzisiaj mam takie "problemy":oczko:. I wiecie co,z tymi w pracy opiekunkowej radzę sobie zdecydowanie lepiej ?. Spokojnego,tym co w pracy, weekendu a tym co na urlopach,niech będzie taki,jakiego sobie życzą. Dużo słońca życzę nam wszystkim :najlepszego3:

U nas chłodno choć rano było tak sobie .
Zadaj Gusiu szyku , na pewno potrafisz . Ja na  babskie spotkania też się zawsze ładnie ubieram , a na męskie odwrotnie 
29 kwietnia 2023 10:36 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Lubię się tak czasami zakopać w łóżku,kiedy szaro i mokro. Oprócz kotów zakop się z jakąś fajną książką :oczko:. Coś nie bardzo wierzę,że długo w tych betach wytrzymasz :-)

Zakopie się z netflixem .To rodzaj męski ,? Na 20 ta do pracy. Mamy wesele w pensjonacie .Kwiaty układałam do północy 

29 kwietnia 2023 10:41 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

U nas chłodno choć rano było tak sobie .
Zadaj Gusiu szyku , na pewno potrafisz . Ja na  babskie spotkania też się zawsze ładnie ubieram , a na męskie odwrotnie :lol3:

Ja podobnie, chociaż niby jest mi obojętne co inne baby myślą o moim wyglądzie,to jednak lubię ładnie wyglądać . A facetom zawsze się podobamy, choćby dlatego,że nie jesteśmy ich 
29 kwietnia 2023 11:02 / 7 osobom podoba się ten post
Witam w pogodną sobotę u podnóża Beskidu Śląskiego
Zabiegi za mną, po obiadku krótki spacerek.
Wczoraj po kolacji poszliśmy do pubu nad Wisłą, większą grupą. Tańce, piwko, duży parkiet do tańców. Ponad trzy godziny. Wstęp bezpłatny. Dawno się tak nie wytańczyłem. To była inauguracja w tym lokalu po przerwie zimowej i remoncie. Teraz weekend, dla wielu osób aż do 3 maja. Jutro odwiedziny rodzinne, pogoda ma być super, planujemy m.in. zdobyć Równicę.
Życzę miłego i spokojnego dnia oraz, weekendu
29 kwietnia 2023 13:03 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam w sobotnie popołudnie,na urlopie czas płynie inaczej  miłego popołudnia i całego długiego weekendu życzę wszystkim 
29 kwietnia 2023 16:49 / 5 osobom podoba się ten post
Witam późnym popołudniem 
Wszystko ogarnięte, w sumie mam już wolne , jeszcze tylko zaległe sprawozdania muszę wysłać i frei....
30 kwietnia 2023 06:17 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  . Witam w ostatnim dniu maja. Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia. 
30 kwietnia 2023 06:27 / 5 osobom podoba się ten post
No i nastał ostatni dzień kwietnia .Jutro maj,piękny maj i polecimy już z górki do lata.Spałam do tej pory z jedną wizytą w tualecie . Dzisiaj odprowadzę Seniorkę pod kościół i wracam robić obiad.Po południu wpadnie familia,w tym jedna polska sztuka-Gosia.Ja oczywiście jako że jestem dobrze wychowana,przywitam się i myk na górę do siebie.Nie muszę z nimi siedzieć.I tak,oby spokojnie upłynęła niedziela.Przypominam też wszem wobec i wszystkim obecnym, że dringend poszukiwana jest kolejna ofiara do odliczajek,bo Malgi wkrótce nas zostawia.No,to pa,śpijcie dalej.Ja mam zakaz dzwonienia z rana do Malgi pod groźba kopa w doopsko?
30 kwietnia 2023 07:07 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielę 
Trochę deszczowo, ale za niedługo ma już przestać.
Tu fotka z sarenkami, podchodzą blisko nas. Ostatnio naliczyłem dziewięć sztuk.

Życzę miłego i spokojnego dnia 
30 kwietnia 2023 07:24 / 5 osobom podoba się ten post
Dziendobry wszyskim