Dzień dobry, brzydko na dworze. Zakopie się w lozku i przeczekam :-:-)
Dobrego dnia .

Spokojnego dnia opiekunkowo.

Dzień dobry, brzydko na dworze. Zakopie się w lozku i przeczekam :-:-)
Dobrego dnia .
Dzień dobry w słoneczną chociaż chłodną sobotę. W Polsce zaczynamy bardzo długi weekend, znów zabraknie kilku dni w przyszłym tygodniu. Dzisiaj u mnie dzień pospiesznego wypadu do sklepu (zapomniałam o rajstopach,a chyba trzeba będzie założyć ?), małe pranie kręci się już w pralce,obiadu nie robię bo mi się nie chce. Coś tam zjem a dojem wieczorem na imprezie. Przede mną przyjemny czas tylko dla mnie. Beauty time, trzeba się przygotować na "wielkie wyjście":-). Żeby wyglądać jakoś,wzorem Mleczko zakręcę włosy na wałki,dużo lepiej się trzymają niż po elektrycznej lokówce a i wyglądają też lepiej. Same "baby"tutaj mamy to mogę na babski temat pogadać. Luke jak zajrzy, może ten wątek pominąć bo nie sądzę żeby był zainteresowany :lol1:. Jeszcze na kieckę się nie zdecydowałam, wybiorę jak już body i face będą gotowe. Jak każda z Was,ja też chciałabym wyglądać. Dobrze, oczywiście,na ubraną a nie przebraną. Tak więc dzisiaj mam takie "problemy":oczko:. I wiecie co,z tymi w pracy opiekunkowej radzę sobie zdecydowanie lepiej ?. Spokojnego,tym co w pracy, weekendu a tym co na urlopach,niech będzie taki,jakiego sobie życzą. Dużo słońca życzę nam wszystkim :najlepszego3:
Lubię się tak czasami zakopać w łóżku,kiedy szaro i mokro. Oprócz kotów zakop się z jakąś fajną książką :oczko:. Coś nie bardzo wierzę,że długo w tych betach wytrzymasz :-)
U nas chłodno choć rano było tak sobie .
Zadaj Gusiu szyku , na pewno potrafisz . Ja na babskie spotkania też się zawsze ładnie ubieram , a na męskie odwrotnie :lol3: