Powitajki przy kawie 74

27 kwietnia 2023 23:49 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Jutro i Ciebie dodam jak Anka1 pozwoli:randka2:

Oj jasne.Ja się na wszystko zgadzam 

28 kwietnia 2023 05:22 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Jutro i Ciebie dodam jak Anka1 pozwoli:randka2:

Już się poszukałyśmy 
28 kwietnia 2023 05:32 / 7 osobom podoba się ten post
Noo, dziś służę za Wecker ?. Wczoraj dłuuuga konferencja z Malgi, później poszukałyśmy się z Anką1na moim ulubionym tzn.na drugim miejscu -forum społecznościowym?.I pyknęła mi północ.W dodatku jaka stara,taka głupia.Zachciało mi się podnosić zagłówek w łóżku a potem za cholerę nie mogłam go opuścić na plaskato.Musialam spać w poprzek łóżka,bo inaczej się nie dało,dobrze, że jest wielgachne?.Teraz kawa,a potem będę budzić Malgi na pogaduchy.Po co ma spać dłużej odemnie????
28 kwietnia 2023 05:59 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry co raz bliżej do weekendu tylko pogoda nie taka jak trzeba 
Dni wolnych sporo.jak na majówkę przystało .Wczoraj byłam w kinie mamy taki w przewadze babski filmowy klub dyskusyjny więc pogadaliśmy .
Dzisiaj mam dyżur w pensjonacie więc będę siedziała w recepcji i piła kawę 

Dobrego dnia .
28 kwietnia 2023 06:05 / 7 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo, weekendowo
Maluda nie musi mi służyć za budzik bo potem by z guzem na głowie chodziła.
Miłego dnia wszystkim

28 kwietnia 2023 06:09 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam piątkowo, weekendowo :chaplin:
Maluda nie musi mi służyć za budzik :nie wstaje: bo potem by z guzem na głowie chodziła.:zab:
Miłego dnia wszystkim:angel1:

A mam Cię zablokować ????
28 kwietnia 2023 06:58 / 5 osobom podoba się ten post
Anka1

Oj jasne.Ja się na wszystko zgadzam :-)

I ja też . Chętna na takie akcje. 
28 kwietnia 2023 07:03 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie. Piątek weekendu początek. Dziś muszę odpalić auto i poczynić zakupy większe bo jutro dużo ludzi a niedziela i ponieytutaj sklepy "zu".  dziadek coś wspominał o szparagach na obiadek. Ok . Mogą być i szparagi. Mnie to obojętne oby było smacznie i o normalnej obiadowej porze . Tutaj tak jest. ???
Wszystkim spokojnego dnia i nie przemęczajcie się. 
28 kwietnia 2023 08:29 / 7 osobom podoba się ten post
Witam Wszystkich serdecznie.
Deszcz lekko kropi, powietrze świeże .
Dzień jak co dzień. Trochę lenia mam może ta mała czarna go przegoni tylko mocna musi być.
Miłego dnia życzę 
28 kwietnia 2023 09:53 / 7 osobom podoba się ten post
Witam w piątkowy, słoneczny dzień 
Czas mija szybko, towarzystwo super. Kto ma ochotę, zwłaszcza podstawy czy też wskazania zdrowotne niech jedzie do sanatorium. Warto korzystać. Akurat jestem, o czym pisałem, na pobycie z ZUS. Ale są też osoby z NFZ i panie amazonki.
Nic to, życzę Wam miłego i spokojnego dnia 
28 kwietnia 2023 10:57 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w słoneczny (jeszcze,bo ma się zmienić ) piątek. Czas w domu mija szybko i przyjemnie. Trochę terminów, trochę dopieszczania się, choćby i u kosmetyczki ,pogaduchy,spotkania. Jutro przede mną duża impreza,60tka i 40 lecie ślubu mojej koleżanki. Zapowiada się prawie wesele ?. A w niedzielę rodzinnie będziemy świętować urodziny mojej siostry. Oby deszcz nie popsuł dnia bo planujemy całe popołudnie na starówce, majówka z Radiem Z. To ze względu na trójkę wnuków siostry, będzie się działo to i dzieci nie będą się nudzić. Genisuję ostatnie dni kwietnia,bo od maja to dopiero czas galop,dla mnie,rozpocznie. Trzy tygodnie i dołączę do Was. Fajnego, spokojnego piątku życzę. I dużo słońca 
28 kwietnia 2023 15:17 / 8 osobom podoba się ten post
Co za paskudna pogoda może wbijemy się z pdp między deszczem a deszczem z tym naszym codziennym spacerem .
Dobry Wam i nam ?
29 kwietnia 2023 05:59 / 4 osobom podoba się ten post
Witam, witam i o zdrowie pytam.Sobotę mamy,zaznaczam odrazu, gdyby jakieś zdymotko z innego dnia mi wlazło.Spałam jak zabita,no nie całkiem zabita?ale bez budzenia się w nocy.Dzisiaj letę po szparagi i może przy okazji coś dokupię.Wszystkim życzę bezstresowego dnia ?☕??
29 kwietnia 2023 06:12 / 4 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Też muszę dziś po szpatagi wyskoczyć
Miłego dnia wszystkim
29 kwietnia 2023 06:15 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam sobotnio:chaplin:
Też muszę dziś po szpatagi wyskoczyć :zywoplot:
Miłego dnia wszystkim:angel1:

Mów odrazu nygusie,że autem jedziesz a nie zu fuss jak ja na ten przykład ?