Ale masz sexi ubiór na ten rower. :oczko: Mam nadzieję, że siodełko też masz? :oczko::smiech3:

Ale masz sexi ubiór na ten rower. :oczko: Mam nadzieję, że siodełko też masz? :oczko::smiech3:
:zaskoczenie1:
Dzień dobry, bardzo wylewna się zrobiłaś :-)
Dzień dobry Opiekunkowo! Dzisisj jadę w plener:-)Spokojnego dnia życzę :kwiatek dla ciebie2:
O ja też bym się trochę poruszała i pojeździłą rowerem, ale nie mam tu takiego sprzetu :/
Ból palca wskazującego to przywilej dowodzącego :lol2:. Obyś tylko takie bóle miała ! :-). Okien jeszcze nie myłam bo wczoraj padał deszcz a teraz świeci słońce ?. Każda wymówka jest dobra jak się robić nie chce :oczko1:. Jak umyję to napiszę o nowym doświadczeniu.
Jeśli chodzi o ekspres to zgadzam się z Tobą, też wolę taką kawę niż "delongową". Aromatyczna,aksamitna i gorąca :pije kawe:
Ja już po pracy jestem .Pyrki pyrkaja w garnuszku i zjem z jarskim bigosem
Pyry tłuczone x masłem i mleczkiem
U nas gorąco ponad 20 st.C ciutke wiatr chłodzi , jest ciepelko,przyjemnie i zdrowo .Łapię Wit.D ileś tam .:-) Fajnie .Mam czas to poczytam zaległości forumowe .:-)
To smacznego Ci życzę ,bo głodna pewnie jesteś :glodny:. U mnie też ciepło i wietrznie. Ma być coraz cieplej, przynajmniej przez weekend. Ale co to za weekend dla mnie,w niedzielę,po południu do busa wsiadać będę. Już mi się nawet chce,tylko ta podróż męcząca:-(. Pojechałam do Douglasa ,dostałam "niusa",że 22% na zakupy od ileś tam . A tu doopa,tylko online. Chciałam sobie perfumy, tę upatrzoną Ginzę Intense kupić. Nie kupiłam :-(. Może w Niemcach jakie promocje będą :-). Kupiłam w zamian krem,na darmo przecież nie opłacało się pół godziny autobusem jechać :oczko1:. Pani douglaska bardzo polecała,a na pielęgnację też 20% plus rabat od Yonelle,w sumie 34 zł mniej zapłaciłam. Mam co prawda czym się maziać,ale ten ma filtr SPF 50+!!! ,a to bardzo rzadko się zdarza,a właśnie na tym mi zależało,żeby jeden krem i pielęgnował,i chronił. Jutro się posmaruję to zobaczę,czy się nadaje :-). Coś podejrzanie mi to wygląda, dostałam "za darmo" :lol3: kosmetyczkę Yonelle, ładną, i dużą bo 20ml, próbkę kremu nawilżającego z kwasem hialuronowym , też tej firmy. Tak się dałam tymi darmowymi cudami omamić :-)
A ja będąc w ,,Muller " dostałam próbka,,My Way " od Arnmani...znałam ale wzięłam :-)O.5 ml...więc nie tak bardzo, bardzo malutka buteleczka :super:
A to moje gratisy
I zakup właściwy ?
:super:Gratisy zawsze cieszą:-)Testuj kremik i podziel się opinią:-)::piekna:
Dzień dobry po śniadaniu i kawce czas szykować się do pracy .W sobotę mamy festyn, niemiecka firma organizuje na ponad 500 osób
Ja pilnuje przebiegów :-) sobotę mam wolną .Wprawdzie jednorazówki lecą , gryle i tym podobne gadżety, jednak pracy po kokardki
Zdrowie dopisuje oprócz tego ,że palec wskazujący mnie boli .
Czytam, że Luke już w pracy , że wszystko w porządku u Was. I bardzo dobrze .Do Gusi mam pytanie , napisz proszę jak okna się myje ta końcówka ? Jeśli zdaje egzamin to sobie dokupie .A ten ekspres przelewowy to pierwsza klasa, kawa smaczniejsza, niż z ciśnieniowego . Jeszcze lepiej jak w domu kilka osób pije, to kawy w filtrze więcej i ten zapach co się rozchodzi po mieszkaniu .Ah...:pije kawe:
Jeszcze raz Ciebie cytuję bo już jestem po myciu okien tym karcherem. Jak dla mnie super sprawa. Jedno duże okno balkonowe, podwójne, niecałe 10 minut i błyszczy.Nie trzeba żadnych misek, płynów itd. Trzeba tylko jakiś ręcznik czy coś podłożyć pod okno bo woda jednak ścieka. Po za tym tylko końcówka z gumą,para buch,jeździsz jak zwyczajną myjką. Jedna szmatka potrzebna do zebrania wody przy ramach,druga, taką mam specjalną do szyb,niemniecki fenstertuch :-),do przetarcia na sucho właśnie tych brzegów szyb. To dzisiaj tak było, jeszcze nie mam wprawy bo to mój pierwszy raz :lol1:. Okna nie były jakieś mocno brudne,po zimie, myłam przed Wielkanocą. Masz dużo dużych okien,jak to w domu, taka końcówka byłaby wielką pomocą.
Tina chwaliła się że ma karchera od kilku lat,to i pewnie więcej doświadczenia. Jak przeczyta, mogłaby rzucić jakiegoś tipa co do posługiwania się tym ustrojstwem.