Jak zachować młodość?

05 października 2014 17:51
frymusek

Zasmucić? A skad  Ci to przyszło do  głowy :)   pozdrawiam

Nie przyszło. A skąd miałoby przyjść?
Zrobiłam dziś na rowerze super wycieczkę po pięknej Bawarii. Kolejnym razem na pewno zabiorę ze sobą aparat fot.
Ale może nie będzie już malowniczej mgły, no i pod tą górę nie będę już rowera prowadzić. O nie. Ale z w nagrodę niesamowita panorama krajobrazu wokół.
Staruszek taki, ma tylko 3 biegi. Zabytkowy Herkules. Troszkę zaniedbany ale lekko jeździ. 
Lubię jeździć na nowe trasy i oglądać nowe miejsca. Całe 4 godziny. 
Nawet nawigację zabrałam, co by się nie zgubić )
Jeśli pogoda będzie ładna, w kolejną niedzielę pojadę już na cały dzień. Zabiorę prowiant, kasiorkę i w drogę.
Szkoda tylko, ze sama tu jeżdzić muszę. 
05 października 2014 17:59 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

A ja tak w temacie cos powiem : ŚMIAĆ SIĘ !!!

No żebys wiedział że sie usmiałam.:)))
05 października 2014 18:28 / 4 osobom podoba się ten post
Ja to bym chciała mieć taki obraz, jak miał Dorian Gray w "Portrecie Doriana Graya" Oskara Wilde'a. I ten obraz by się za mnie starzał a ja żyłabym sobie nikczemnie, piękna i młoda. ;) ;)
05 października 2014 18:44 / 6 osobom podoba się ten post
giunta

Ja to bym chciała mieć taki obraz, jak miał Dorian Gray w "Portrecie Doriana Graya" Oskara Wilde'a. I ten obraz by się za mnie starzał a ja żyłabym sobie nikczemnie, piękna i młoda. ;) ;)

To to to ! ..... ja tak nie muszę chcieć - ja tak mam -":))))))))))))
20 października 2014 13:26 / 2 osobom podoba się ten post
Kochac zycie,kochac ludzi,to co dal nam swiat-brac z usmiechem i z usmiechem isc przez swiat.Niby nic ,a tak wiele,by mlodym i pieknym byc.
06 lutego 2015 15:12 / 1 osobie podoba się ten post
Wygrzabalam ten temat , bo potrzebuje rady na temat kremow przeciwzmarszczkowych 40+ .
Czy ktoras ^z Was stosuje ?
Moja mordka potrzebuje takowego specyfiku
06 lutego 2015 17:25 / 3 osobom podoba się ten post
alinka1339

Wygrzabalam ten temat , bo potrzebuje rady na temat kremow przeciwzmarszczkowych 40+ .

Nie stosuję takowych, dlatego nie doradzę.
Chcę napisać, że przeciwna jestem takim specyfikom i nie wierzę w ich pozytywne działanie.
Wręcz przeciwnie, wystarczy popatrzeć na nienaturalnie pomarszczone twarze młodych jeszcze Niemek.
Myslę, że to efekt zbyt wczesnego stosowania kremów np. 40 plus.
Mam tu na myśli kremy z wysokiej półki cenowej.
Stosuję natomiast kremy ochronne na zimę i na lato. 
Przez cały rok nakładam różne maseczki na twarz. Ostatnio bardzo polubiłam, bo odświeżają i odmładzają maseczki z kolagenem na fizelinowym płatku.
Są też pod oczy czy na szyję. Jak dla mnie rewelacja.
Poza tym zabiegi odmładzające w dobrych gabinetach kosemtycznych.
Sen i spacery lub rower na swieżym powietrzu, to najlepsze odmładzacze.
Ale to moja opinia w temacie. 
Każdy postępuje, jak za stosowne uważa.

06 lutego 2015 17:29
alinka1339

Podobnie jak Amelka, owe kremy rozleniwiaja :)) skore, opinia kosmetyczki. Moja trzecia juz pdp pl pieknej, gladka cera dzieki Nivea oczyeiscie nie zima na dwor.
06 lutego 2015 18:00
amelka

Chcę napisać, że przeciwna jestem takim specyfikom i nie wierzę w ich pozytywne działanie.
Wręcz przeciwnie, wystarczy popatrzeć na nienaturalnie pomarszczone twarze młodych jeszcze Niemek.
Przez cały rok nakładam różne maseczki na twarz. Ostatnio bardzo polubiłam, bo odświeżają i odmładzają maseczki z kolagenem na fizelinowym płatku.

Podobnie jak ty "dbam" o swoja skórę. Maseczkę lubię sobie sporadycznie zafundować. Zainteresowały mnie te na płatkach flizelinowych. Mogłabyś coś wiecej skrobnąć?
06 lutego 2015 18:32 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Jeszcze sex...o sexie zapomniałaś,też odmładza..podobno :))
06 lutego 2015 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
Czyli co? Dlugodystansowe opiekunki na zmarszczki skazane? Bo sex w pojedynke to sie chyba nie liczy;) Malo gimnastyki przy nim;)
06 lutego 2015 18:48 / 3 osobom podoba się ten post
Właśnie,i po co się męczyć,ćwiczyć,biegać jak można się pokochać i figura jak ta lala.
A słyszał ktoś jak to jest w małżeństwach? Ten z małżonków ,który jest grubszy znaczy,że w łózku jest leniwy :))
06 lutego 2015 18:52 / 2 osobom podoba się ten post
Przypadkiem nie o Wieleda chodzi?
06 lutego 2015 18:54 / 3 osobom podoba się ten post
Andrea Ty w ciazy czasem nie jestes? Te 6 jogurtow zagryzionych czekolada w nocy...wafelek...Wedel... ;););););)
06 lutego 2015 18:54 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Właśnie,i po co się męczyć,ćwiczyć,biegać jak można się pokochać i figura jak ta lala.
A słyszał ktoś jak to jest w małżeństwach? Ten z małżonków ,który jest grubszy znaczy,że w łózku jest leniwy :))

No to teraz  mi dalas do myslenia .
Moj chlopina jest chudszy , a jakos w lozku leniwy .
a moze on gdzie indziej jednak sie wycwiczy , znaczy w innym lozku .