A my wczoraj byłyśmy w Travemünde, mają piękną plaże, ładną promenadę, pół dnia tam spędziłyśmy. Zjadłyśmy Fischbrötchen, lody i ok 20 byłyśmy z powrotem. Godzinę drogi mamy do namiastki wakacji :-)
P.S. Pamiętam że Luke tam był...🖤

A my wczoraj byłyśmy w Travemünde, mają piękną plaże, ładną promenadę, pół dnia tam spędziłyśmy. Zjadłyśmy Fischbrötchen, lody i ok 20 byłyśmy z powrotem. Godzinę drogi mamy do namiastki wakacji :-)

Ja też tam byłam z jednymi seniorami. To byli obieżyświata ciągle gdzieś jeździliśmy. 🤣🙈 Takie powsinogi. 🤣
Dusia, jak byłam u seniorki w Kolonii to chodziłyśmy po restauracjach, zakupach ciuchowych a jak miałam dzień wolny to sie pytała co dzisiaj będę zwiedzać. Pamiętam że zabrała mnie na najlepszą golonkę w okolicy, która była tak wielka, że jadłam jeszcze później w domu przez dwa dni :-) smaczna byla to fakt :mniam:
Fajnie być w takim miejscu. 😁