Jak minął dzień 15

02 sierpnia 2026 12:48 / 1 osobie podoba się ten post
Malgoszg

A my wczoraj byłyśmy w Travemünde, mają piękną plaże, ładną promenadę, pół dnia tam spędziłyśmy. Zjadłyśmy Fischbrötchen, lody i ok 20 byłyśmy z powrotem. Godzinę drogi mamy do namiastki wakacji :-)

P.S. Pamiętam że Luke tam był...🖤

Ja też tam byłam z jednymi seniorami. To byli obieżyświata ciągle gdzieś jeździliśmy. 🤣🙈 Takie powsinogi. 🤣
02 sierpnia 2026 12:49
Malgoszg

A my wczoraj byłyśmy w Travemünde, mają piękną plaże, ładną promenadę, pół dnia tam spędziłyśmy. Zjadłyśmy Fischbrötchen, lody i ok 20 byłyśmy z powrotem. Godzinę drogi mamy do namiastki wakacji :-)

P.S. Pamiętam że Luke tam był...🖤

Ja też tam byłam z jednymi seniorami. To byli obieżyświata ciągle gdzieś jeździliśmy. 🤣🙈 Takie powsinogi. 🤣
02 sierpnia 2026 15:38 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Dusia, jak byłam u seniorki w Kolonii to chodziłyśmy po restauracjach, zakupach ciuchowych a jak miałam dzień wolny to sie pytała co dzisiaj będę zwiedzać. Pamiętam że zabrała mnie na najlepszą golonkę w okolicy, która była tak wielka, że jadłam jeszcze później w domu przez dwa dni  smaczna byla to fakt 
02 sierpnia 2026 15:40 / 1 osobie podoba się ten post
Malgoszg

Dusia, jak byłam u seniorki w Kolonii to chodziłyśmy po restauracjach, zakupach ciuchowych a jak miałam dzień wolny to sie pytała co dzisiaj będę zwiedzać. Pamiętam że zabrała mnie na najlepszą golonkę w okolicy, która była tak wielka, że jadłam jeszcze później w domu przez dwa dni :-) smaczna byla to fakt :mniam:

Fajnie być w takim miejscu. 😁
02 sierpnia 2026 18:03 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Fajnie być w takim miejscu. 😁

To prawda, bardzo miło Ją wspominam