Jak minął dzień 15

09 lipca 2026 11:02 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

A kto bogatemu zabroni? 🙈 Może to winko go jeszcze trzyma przy życiu. Ludzie nie piją, nie palą, nie tańcują,  gówno co zjedzą a i tak później wszyscy na cmentarzu kończymy. 

Dusia, wiadomo, że wszyscy kończymy tak samo, tylko po drodze jeszcze trzeba jakoś żyć, chodzić, myśleć i nie dokładać innym roboty 😄
11 lipca 2026 10:34 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, ostatnie dni minęły szybko. Udało mi się odkryć kilka fajnych miejsc w centrum Wuppertalu. Jechałam kolejką zwaną Schwebebahn 😺 wzbogaciłam się o magnez na lodówkę. Poszłam na chińszczyznę 🙂 za takie chwile lubię tę pracę 🫶 miłej soboty. Zostały mi 2 tygodnie i do domku 🥰
11 lipca 2026 12:09
Joanna1983

Dzień dobry, ostatnie dni minęły szybko. Udało mi się odkryć kilka fajnych miejsc w centrum Wuppertalu. Jechałam kolejką zwaną Schwebebahn 😺 wzbogaciłam się o magnez na lodówkę. Poszłam na chińszczyznę 🙂 za takie chwile lubię tę pracę 🫶 miłej soboty. Zostały mi 2 tygodnie i do domku 🥰

Dwa tygodnie szybko zlecą 
11 lipca 2026 14:35
Joanna1983

Wupertalczyk i już nasz, na pewno znacie, bo poczucie humoru nie do podrobienia- do końca rolkę obejrzyjcie :)

https://youtube.com/shorts/js5YYKT4PAA?si=YPMBcjrvlLs5W62H

12 lipca 2026 08:57 / 2 osobom podoba się ten post
Zapodziałam  gdzieś klucze od garażu , bramy i od zabezpieczenia roweru . Wiem jak minie dzień na szukaniu. Cały ogród mam do spenetrowania . Qdre... już się cieszę . 👎
13 lipca 2026 11:26 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Zapodziałam  gdzieś klucze od garażu , bramy i od zabezpieczenia roweru . Wiem jak minie dzień na szukaniu. Cały ogród mam do spenetrowania . Qdre... już się cieszę . 👎

Znalazłam bez większego kłopotu .Wypadly mi z kieszeni w trawę .Dobrze, że jeszcze pamiętam gdzie chodzę 
14 lipca 2026 19:24 / 2 osobom podoba się ten post
Połączyłam się właśnie nowym modelem Roborocka. Nie było tu miejsca na improwizację, aby potem nie pomstować, że mnie internet zdradził 
Ważne! Zmije w lasach, w ciemniejszych zakątkach, mogą występować grupowo. Uwaga na spacerach z pupilami, zwłaszcza , że od dziwo anatoksyna jest znajdowana w przypadku ukąszenia pojedynczo. Czytałam , że musieli ściągać fiolki z kilku miejsc, bo nie było wystarczającej ilości. 
14 lipca 2026 20:47 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Połączyłam się właśnie nowym modelem Roborocka. Nie było tu miejsca na improwizację, aby potem nie pomstować, że mnie internet zdradził :-)
Ważne! Zmije w lasach, w ciemniejszych zakątkach, mogą występować grupowo. Uwaga na spacerach z pupilami, zwłaszcza , że od dziwo anatoksyna jest znajdowana w przypadku ukąszenia pojedynczo. Czytałam , że musieli ściągać fiolki z kilku miejsc, bo nie było wystarczającej ilości. 

Ja mam s7, jestem bardzo zadowolona z mojego Zenusia 
14 lipca 2026 23:26 / 1 osobie podoba się ten post
Malgoszg

Ja mam s7, jestem bardzo zadowolona z mojego Zenusia :odkurzanie::brawo1:

Mój jeszcze bez imienia - seria F25 Combo, ale jazda  Faktycznie jest tak dobry, jak fama niosła. Może nazwę go Rambo:)
15 lipca 2026 11:27 / 1 osobie podoba się ten post
Po wczorajszej fizjoterapii Senior ledwo do samochodu doszedł. Ogólnie ma problemy z poruszaniem się, tak jakby siły mu brakowało. Powiedział że następnym razem oni muszą do domu przyjść bo dla niego to za dużo jest. Cały czas powtarza pod nosem że to już koniec bo on nie ma siły...ale winko wieczorem mu idzie bez problemu