A kto bogatemu zabroni? 🙈 Może to winko go jeszcze trzyma przy życiu. Ludzie nie piją, nie palą, nie tańcują, gówno co zjedzą a i tak później wszyscy na cmentarzu kończymy.
A kto bogatemu zabroni? 🙈 Może to winko go jeszcze trzyma przy życiu. Ludzie nie piją, nie palą, nie tańcują, gówno co zjedzą a i tak później wszyscy na cmentarzu kończymy.
Dzień dobry, ostatnie dni minęły szybko. Udało mi się odkryć kilka fajnych miejsc w centrum Wuppertalu. Jechałam kolejką zwaną Schwebebahn 😺 wzbogaciłam się o magnez na lodówkę. Poszłam na chińszczyznę 🙂 za takie chwile lubię tę pracę 🫶 miłej soboty. Zostały mi 2 tygodnie i do domku 🥰
Dzień dobry, ostatnie dni minęły szybko. Udało mi się odkryć kilka fajnych miejsc w centrum Wuppertalu. Jechałam kolejką zwaną Schwebebahn 😺 wzbogaciłam się o magnez na lodówkę. Poszłam na chińszczyznę 🙂 za takie chwile lubię tę pracę 🫶 miłej soboty. Zostały mi 2 tygodnie i do domku 🥰
Zapodziałam gdzieś klucze od garażu , bramy i od zabezpieczenia roweru . Wiem jak minie dzień na szukaniu. Cały ogród mam do spenetrowania . Qdre... już się cieszę . 👎
Połączyłam się właśnie nowym modelem Roborocka. Nie było tu miejsca na improwizację, aby potem nie pomstować, że mnie internet zdradził :-)
Ważne! Zmije w lasach, w ciemniejszych zakątkach, mogą występować grupowo. Uwaga na spacerach z pupilami, zwłaszcza , że od dziwo anatoksyna jest znajdowana w przypadku ukąszenia pojedynczo. Czytałam , że musieli ściągać fiolki z kilku miejsc, bo nie było wystarczającej ilości.
Ja mam s7, jestem bardzo zadowolona z mojego Zenusia :odkurzanie::brawo1: