Powitajki przy kawie 76

18 stycznia 2024 07:49 / 4 osobom podoba się ten post
nincia

Babka ja też nie umiem zbytnio poruszać się na forum ale nie chciałam się przyznać,.:-)

Zawsze możesz zapytać, dziewczyny chętnie pomogą
18 stycznia 2024 08:43 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Zawsze możesz zapytać:telefon1:, dziewczyny chętnie pomogą

Dziękuję bardzo bo ja się zniechęcam jak mi post ucieknie  teraz muszę zmykać obowiązki czekają 
18 stycznia 2024 09:24 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dnia życzę
U mnie ostatni dzień urlopuod jutra dołączam do pracujących 
18 stycznia 2024 09:54 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Znowu mi wcięło :-( już nie piszę :

18 stycznia 2024 10:20 / 4 osobom podoba się ten post
nincia

Dziękuję bardzo :radosc1: bo ja się zniechęcam jak mi post ucieknie :zaskoczenie1: teraz muszę zmykać obowiązki czekają :slodki krolik:

Chyba jednak nie ucieka,piszesz o tym prawie zawsze pod swoim postem?
Dzień dobry,wyspana bardzo,pospałam sobie dzisiaj i jeszcze do 8:30 doleżałam . Za oknem widok bajkowy,ogród w pięknej zimowej szacie. Pedepcia już wcina śniadanie przed telewizorem oczywiście . Dzisiaj zakupy i jakieś małe porządki. Aga wysprzątała we wtorek ale łazienkę i toaletę pdp trzeba codziennie pucować. Nie mam pomysłu co dzisiaj ugotować,może podczas zakupów coś mi wpadnie do głowy . Wyjścia żadnego raczej nie będzie,zapowiada się spokojny dzień w domu. Przyjemnego czwartku życzę 
18 stycznia 2024 12:48 / 5 osobom podoba się ten post
Ja sie tez witam choc juz po obiedzie ale to nic zawsze można tak wiele nas ubyło......nowe i starsze jeszcze troszke Was Nas jest............ale pare lat temu to było co poczytac.Może kiedyś jeszcze wrócą fajne dziewczyny bo kto zrozumie jak nie Wy.Pozdrowienia dla pozostałych.
18 stycznia 2024 13:05 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich serdecznie w Nowym Roku.Dawno mnie tu nie było, ale musiałam się zresetować 
Zadekowałam się tu w CH na dobre.Szukałam, zmieniałam aż wreszcie jestem zadowolona.
Pozdrawiam jeszcze raz i nie przepracowujcie się za bardzo 
18 stycznia 2024 13:56 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien dobry wam  zasypalo sniegiem ze wyjsc nie mozna 
od rana tylko lopata trzeba machac 
a jutro do fryzjera z podopieczna miales isc  moze uda mi sie ja z wozka na sanki przeladowac 
milego dzionka 

18 stycznia 2024 15:39 / 4 osobom podoba się ten post
Babka

Ja sie tez witam choc juz po obiedzie ale to nic zawsze można tak wiele nas ubyło......nowe i starsze jeszcze troszke Was Nas jest............ale pare lat temu to było co poczytac.Może kiedyś jeszcze wrócą fajne dziewczyny bo kto zrozumie jak nie Wy.Pozdrowienia dla pozostałych.:dwa piwa:

No to żeś nam Babka dowaliła . A my,tutaj obecne,też już od paru lat to co,nie fajne chyba skoro na powrót tych fajnych czekasz . A żeby było co poczytać,to trzeba też popisać a złym trochę niemrawo idzie . Coraz więcej opiekunek wraca z krótszych czy dłuższych urlopów ,miejmy nadzieję że będzie im się chciało pisać  Luke też powinien już chyba wrócić do pracy,ile można urlopować 
18 stycznia 2024 18:07 / 4 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór kochane ludziska  

18 stycznia 2024 18:14 / 5 osobom podoba się ten post
Babka

Ja sie tez witam choc juz po obiedzie ale to nic zawsze można tak wiele nas ubyło......nowe i starsze jeszcze troszke Was Nas jest............ale pare lat temu to było co poczytac.Może kiedyś jeszcze wrócą fajne dziewczyny bo kto zrozumie jak nie Wy.Pozdrowienia dla pozostałych.:dwa piwa:

Dobry wieczór - te fajne  kłócą się na innym forum . Tu spokój i nie ma podziału na " te stare i te nowe " wszystkie jesteśmy jednakie : młode , ładne , mądre i pomysłowe .
Gdzie jesteś ? w pracy na wyjeździe , czy w domu . Trza  jakoś żyć , a na jakość życia ma wpływ niestety kasa .
Powodzenia i pozdrawiam .
19 stycznia 2024 04:23 / 6 osobom podoba się ten post
Doberek piątkowo.Koniec spania o 3.30,bo wyrwał mnie ze snu krzyk Seniora , który spadł z łóżka.W pierwszej chwili nie wiedziałam,co się dzieje.Zawołałm Córkę,zaraz zbiegła.Chyba niepotrzebnie wczoraj Mu mówili, że jedzie do lekarza,bo był już w butach w łózku.Corka coś tam mu wytłumaczyła,zapakowałysmy Go do łóżka i narazie cisza,ale ze snu oczywiście nici.Zaraz biorę się za kawę.Tak jak wczoraj miałam dobry nastrój,tak teraz kiepsko widzę nadchodzacy dzień.Oby dla Was był spokojny i bezstresowy.
19 stycznia 2024 05:20 / 7 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo
Dziś dzień zakupów - trochę się pokręcę między ludźmi
Miłego dnia wszystkim
19 stycznia 2024 06:13 / 8 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dobry wieczór - te fajne :-( kłócą się na innym forum . Tu spokój i nie ma podziału na " te stare i te nowe " wszystkie jesteśmy jednakie : młode , ładne , mądre i pomysłowe .
Gdzie jesteś ? w pracy na wyjeździe , czy w domu . Trza :-) jakoś żyć , a na jakość życia ma wpływ niestety kasa .
Powodzenia i pozdrawiam .:pije kawe:

Oj Mleczko no podziału nie ma ja wiem, ale ja o tym że zawód nie ginie bo i młodsze się garną a fajna każda z Nas może na swój sposób wszak każda z nas inna. Alem przecież tu obecnych obrazić nie chciała swoje każda z nas albo przeszła albo jeszcze to przed nią czego nikomu nie życzę to i my teraz starsze spokojniejsze nie wadzące nikomu.OT PRZYKŁADEM ŚWIECIĆ TERAZ NAM PRZYSZŁO I DAWAĆ DOBR RADY.WITAM PIĄTKOWO BO TAK PIĘKNIE I ZDROWO.
19 stycznia 2024 07:05 / 5 osobom podoba się ten post
Babka

Oj Mleczko no podziału nie ma ja wiem, ale ja o tym że zawód nie ginie bo i młodsze się garną a fajna każda z Nas może na swój sposób wszak każda z nas inna. Alem przecież tu obecnych obrazić nie chciała swoje każda z nas albo przeszła albo jeszcze to przed nią czego nikomu nie życzę to i my teraz starsze spokojniejsze nie wadzące nikomu.OT PRZYKŁADEM ŚWIECIĆ TERAZ NAM PRZYSZŁO I DAWAĆ DOBR RADY.:aniolki:WITAM PIĄTKOWO BO TAK PIĘKNIE I ZDROWO.:chaplin:

Cześć Babko  tu też babka :) Jakby co możemy wspólnie pozrzędzic 
Dzien dobry wszystkim z Polski. Pobyt krótki ale intensywny. W międzyczasie staram się odciazac rodzicow smarkaczy, bo mają ciepło . Że tak powiem .