Babka ja też nie umiem zbytnio poruszać się na forum ale nie chciałam się przyznać,.:-)

Babka ja też nie umiem zbytnio poruszać się na forum ale nie chciałam się przyznać,.:-)
Zawsze możesz zapytać:telefon1:, dziewczyny chętnie pomogą
Znowu mi wcięło :-( już nie piszę :
Dziękuję bardzo :radosc1: bo ja się zniechęcam jak mi post ucieknie :zaskoczenie1: teraz muszę zmykać obowiązki czekają :slodki krolik:
Ja sie tez witam choc juz po obiedzie ale to nic zawsze można tak wiele nas ubyło......nowe i starsze jeszcze troszke Was Nas jest............ale pare lat temu to było co poczytac.Może kiedyś jeszcze wrócą fajne dziewczyny bo kto zrozumie jak nie Wy.Pozdrowienia dla pozostałych.:dwa piwa:
Ja sie tez witam choc juz po obiedzie ale to nic zawsze można tak wiele nas ubyło......nowe i starsze jeszcze troszke Was Nas jest............ale pare lat temu to było co poczytac.Może kiedyś jeszcze wrócą fajne dziewczyny bo kto zrozumie jak nie Wy.Pozdrowienia dla pozostałych.:dwa piwa:
Dobry wieczór - te fajne :-( kłócą się na innym forum . Tu spokój i nie ma podziału na " te stare i te nowe " wszystkie jesteśmy jednakie : młode , ładne , mądre i pomysłowe .
Gdzie jesteś ? w pracy na wyjeździe , czy w domu . Trza :-) jakoś żyć , a na jakość życia ma wpływ niestety kasa .
Powodzenia i pozdrawiam .:pije kawe:
Oj Mleczko no podziału nie ma ja wiem, ale ja o tym że zawód nie ginie bo i młodsze się garną a fajna każda z Nas może na swój sposób wszak każda z nas inna. Alem przecież tu obecnych obrazić nie chciała swoje każda z nas albo przeszła albo jeszcze to przed nią czego nikomu nie życzę to i my teraz starsze spokojniejsze nie wadzące nikomu.OT PRZYKŁADEM ŚWIECIĆ TERAZ NAM PRZYSZŁO I DAWAĆ DOBR RADY.:aniolki:WITAM PIĄTKOWO BO TAK PIĘKNIE I ZDROWO.:chaplin: