Powitajki przy kawie 76

25 lutego 2024 09:22 / 4 osobom podoba się ten post
Fiore

Witam wszystkich w niedziele :radosc:
zapowiada sie ladny dzionek , wiec na spacerek dzisiaj ruszam :radosc:
milego dzionka :przytula:

Witam i ja niedzielnie, weekendowo.
U nas też zawitało słoneczko, chyba na dłużej to ja planuję morze nasze polskie odwiedzić, przy okazji wnuków i córcię porozpieszczać.
Trzymajcie się ludkowie i nie przemęczajcie się
25 lutego 2024 09:26 / 4 osobom podoba się ten post
Dzieńdobry  w słoneczną niedzielę 🌞. Dziś wybieram się na spacerek z koleżanką  wam życzę bezstresowej niedzieli  
25 lutego 2024 10:44 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo spokojnej niedzieli życzę wszystkim 
Nam pracującym też jak najmniej pracy
25 lutego 2024 11:34 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w słoneczne,niedzielne przedpołudnie ☀️. Słońce świeci ale powietrze rześkie.
U nas dopiero po śniadaniu,seniorka ogląda Das Traumschiff,ja zaraz pójdę do dalszej części ogrodu pooglądać które to drzewa już kwitną. Zza wysokiego zielonego muru widać już jakieś białe,bladoróżowe i żółte kwiatki. Kiedyś podobno był to ogród warzywny,krzewy owocowe i owocowe drzewka. Od kiedy nie ma się kto tym wszystkim zajmować ,krzewy wycięto,warzywniak zlikwidowano. Może nawet bym coś tam gdzieś posadziła ,fajnie by było mieć swoją sałatę ,rzodkiewkę czy inne warzywa. Ale jestem tutaj tylko na określony (przeze mnie ) czas,nie wiem kto po mnie przyjedzie i czy będzie się temu komuś chciało ogródkiem zajmować.
Zaglądam,czytam,ale chyba nikt z Was nie miał do czynienia z rollstuhlem ,o który pytałam,bo nikt nic nie pisze. Szkoda,myślałam że może dowiem się od Was czegoś więcej o tym wynalazku.
Pogodnej,spokojnej niedzieli życzę 
25 lutego 2024 12:08 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry w słoneczne,niedzielne przedpołudnie ☀️. Słońce świeci ale powietrze rześkie.
U nas dopiero po śniadaniu,seniorka ogląda Das Traumschiff,ja zaraz pójdę do dalszej części ogrodu pooglądać które to drzewa już kwitną. Zza wysokiego zielonego muru widać już jakieś białe,bladoróżowe i żółte kwiatki. Kiedyś podobno był to ogród warzywny,krzewy owocowe i owocowe drzewka. Od kiedy nie ma się kto tym wszystkim zajmować ,krzewy wycięto,warzywniak zlikwidowano. Może nawet bym coś tam gdzieś posadziła ,fajnie by było mieć swoją sałatę ,rzodkiewkę czy inne warzywa. Ale jestem tutaj tylko na określony (przeze mnie :oczko:) czas,nie wiem kto po mnie przyjedzie i czy będzie się temu komuś chciało ogródkiem zajmować.
Zaglądam,czytam,ale chyba nikt z Was nie miał do czynienia z rollstuhlem ,o który pytałam,bo nikt nic nie pisze. Szkoda,myślałam że może dowiem się od Was czegoś więcej o tym wynalazku.
Pogodnej,spokojnej niedzieli życzę :najlepszego3:

Gusiu jestem biegła w sprzętach 😁😁 pytaj na priv pomogę - masz mnie na whats app 
25 lutego 2024 12:25 / 1 osobie podoba się ten post
magmab

Gusiu jestem biegła w sprzętach 😁😁 pytaj na priv pomogę - masz mnie na whats app 

Dziękuję magmab,zaraz napiszę o co chodzi 
25 lutego 2024 16:36 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 przy popołudniowej kawie
26 lutego 2024 05:44 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien dobry 
zaczynamy nowy tydzien 
milego dnia 
26 lutego 2024 06:48 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w poniedziałek wszystkim miłego dzionka 
26 lutego 2024 08:46 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊
26 lutego 2024 09:40 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  dobrego poniedziałku i całego tygodnia 
26 lutego 2024 09:40 / 4 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich w poniedziałel u nas pogoda wiosenna, Miłego dnia i żadnego stresu.
26 lutego 2024 10:19 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w mokry i szary poniedziałek . Pada,pogoda nieprzyjemna,tylko zaszyć się z dobrą książką pod kocykiem,najlepiej przy . A nas czeka dzisiaj wyprawa do ortopedy,ostatni już zastrzyk ale nie ostatnia wizyta,jutro ta sama droga na punkcję. Nie ma czasu na kocyk i kominek,nowy tydzień,stare obowiązki. Korzystam jeszcze chwilę z tego,że pdp doleża 
Prasówkę w nocy zaliczyłam,do czwartej nie mogłam zasnąć,nie wiem czemu,chyba coś w powietrzu siedziało,słyszałam jak seniorka kilka razy do toalety wędrowała.Łóżko przy samym oknie,musiałam je zamknąć bo nie dość że lało,to jeszcze wiało .Wyspana to ja dzisiaj nie jestem 
Przyjemnego,spokojnego dnia życzę 
26 lutego 2024 14:33 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry w mokry i szary poniedziałek . Pada,pogoda nieprzyjemna,tylko zaszyć się z dobrą książką pod kocykiem,najlepiej przy :odpoczynek_kominek:. A nas czeka dzisiaj wyprawa do ortopedy,ostatni już zastrzyk ale nie ostatnia wizyta,jutro ta sama droga na punkcję. Nie ma czasu na kocyk i kominek,nowy tydzień,stare obowiązki. Korzystam jeszcze chwilę z tego,że pdp doleża :oczko:
Prasówkę w nocy zaliczyłam,do czwartej nie mogłam zasnąć,nie wiem czemu,chyba coś w powietrzu siedziało,słyszałam jak seniorka kilka razy do toalety wędrowała.Łóżko przy samym oknie,musiałam je zamknąć bo nie dość że lało,to jeszcze wiało .Wyspana to ja dzisiaj nie jestem :-(
Przyjemnego,spokojnego dnia życzę :angel3:

Gusia chyba coś było w powietrzu bo my z mężem też nie mogliśmy spać i do 3 w nocy snuliśmy się po po mieszkaniu jak te ćmy. Rano za to mogliśmy dłużej pospać bo wiadomo że jak jesteśmy tylko we dwójkę to nic ani nikt nas nie zmusza do wczesnego wstawania. Zaliczyłam już dziś spacerek  półtora godzinny🚶. Teraz trochę pooglądam telewizję  Miłego popołudnia życzę.
26 lutego 2024 15:22 / 2 osobom podoba się ten post
Dziś spałam jakby mnie kto "zajszczelił" Żadna zmora nade mną nie wisiała
Dzień dobry wszystkim. Tym razem jeszcze nie fajerabend, bo przede mną szkolenie :)