Powitajki przy kawie 76

20 marca 2024 06:42 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w środę miłego dnia wszystkim 
20 marca 2024 07:36 / 3 osobom podoba się ten post
Witam i życzę spokojnego dnia 
20 marca 2024 08:07 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 wiosna radosna ale też zimna 
Byłam po bułki rowerem , zmarzłam 
20 marca 2024 11:29 / 5 osobom podoba się ten post
Cisza, spokój, piękna pogoda. Dziś prognozują około 15 stopni. Od 9 czas dla mnie, podopieczna tylko leży, więc laba. Poprałem, posuszyłem. Byłem na spacerze, na zakupach. Na weekend kupiłem mielone, a na jutro wątrobkę drobiową. Akurat taką lubi, no i jest miękka. Jak to wątróbka. Szukałem jej w REWE w chłodziarkach na ścianie przy mięsie, jak np.w Monachium, a ona leżała w chłodziarkach na "podłodze". Zależy od sklepu. Po południu odpoczywam w domu, a jutro znowu spacerek, może tym razem popołudniowy. I tak czas mija... Świętujemy dziś i jutro pierwszy dzień wiosny, bo dziś chyba astronomiczna, a jutro kalendarzowa. 
20 marca 2024 14:10 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, Wróciliśmy ze sprawy spadkowej, zrobiłam kawę i przyszłam się przywitać. Miłej pracy dziewczyny i chłopaki. Dziewczynom w domu życzę żeby odpoczęły, wyspały się i pozałatwiały co potrzebne.
20 marca 2024 14:14 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Cisza, spokój, piękna pogoda. Dziś prognozują około 15 stopni. Od 9 czas dla mnie, podopieczna tylko leży, więc laba. Poprałem, posuszyłem. Byłem na spacerze, na zakupach. Na weekend kupiłem mielone, a na jutro wątrobkę drobiową. Akurat taką lubi, no i jest miękka. Jak to wątróbka. Szukałem jej w REWE w chłodziarkach na ścianie przy mięsie, jak np.w Monachium, a ona leżała w chłodziarkach na "podłodze". Zależy od sklepu. Po południu odpoczywam w domu, a jutro znowu spacerek, może tym razem popołudniowy. I tak czas mija... Świętujemy dziś i jutro pierwszy dzień wiosny, bo dziś chyba astronomiczna, a jutro kalendarzowa. 

Pamiętam święta bożego narodzenia a czas tak zleciał, że już wiosna. Jeszcze mają być przymrozki ale słońce ładnie dogrzewa.
20 marca 2024 19:03 / 4 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór  dziś dopiero zajrzałam na forum, jak to na urlopie,czas ucieka bardzo szybko 
Życzę wszystkim spokojnego wieczoru 
20 marca 2024 19:14 / 2 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór, już fajerabend i po kolacji 
21 marca 2024 05:37 / 2 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
Moja pedepcia wraca do formy, nawet wczoraj po pauzie poobiedniej sama po schodach zeszła na dół do salonu.
Mam nadzieję, że od przyszłego tygodnia będzie chodzić do Tagespflege
Wszstkim miłego dnia
21 marca 2024 05:41 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien dobry wszystkim 
i powolutku zblizamy sie do weekendu 
milego dzionka wszystkim 
21 marca 2024 06:01 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w czwartek.  Wczoraj załatwiłam w końcu resztę dokumentów do sprzedaży mieszkania. Ufff. Notariusz umówiony na poniedziałek. 😁 
Teraz ogarniam inne sprawy przed świętami między innymi musze zamówić wiązankę do ślubu i sobie i druchnie. 😏🤫 Pochwalę się a co biorę 💒 ślub. W końcu zdecydowaliśmy się po tylu latach. 🙈🙈🙈 Ach przekonał mnie ten trzeci pierścionek zaręczynowy podarowany w Boże Narodzenie. 🤣🤪😏. Bierzemy za tydzień a że to Wielki Czwartek to impreza będzie u nas w domu w Wielką Niedzielę i wtedy reszta się dowie. 🤣 Miało być bez tłumu to będzie bez tłumu. Wódeczka i tort będzie u nas w domu i uważam że wystarczy żeby nie robić zbiorowiska w urzędzie. 
A i jeszcze jedno pochwalę się a co. Najwyżej będę nie lubiana🤔😏. Zrobiłam licencję na agenta ubezpieczeniowego. Póki co nam zdane egzaminy do 4 towarzystw ubezpieczeniowych. Resztę będę sukcesywnie zdawać. Spróbuję swoich sił on line póki co w ubezpieczeniach. A nóż coś z tego wyjdzie. Interesuje mnie ten temat. 
Wszystkim życzę spokojnego dnia. Ja jadę zaraz po zakupy i omówić moją wizję tortu weselnego na Wielką Niedzielę. 
21 marca 2024 06:56 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w czwartek miłego dzionka 
21 marca 2024 07:29 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w pierwszy kalendarzowy dzien wiosny..Dopinam walizki,doczytuje nieprzeczytane książki no i kuruję gardło.Wyjazd w sobotę rano.Oby to była spokojna Stella,bo w zyciu mam już dość zawirowań.
21 marca 2024 07:31 / 2 osobom podoba się ten post
Fiore

Dzien dobry wszystkim :-)
i powolutku zblizamy sie do weekendu :-)
milego dzionka wszystkim :przytula::radosc1:

Dusiu, życzę Ci wielu współczesnych lat w zdrowiu i miłosci.I gratuluję ♥️☘️💐
21 marca 2024 07:41 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam w czwartek. :chaplin: Wczoraj załatwiłam w końcu resztę dokumentów do sprzedaży mieszkania. Ufff. Notariusz umówiony na poniedziałek. 😁 
Teraz ogarniam inne sprawy przed świętami między innymi musze zamówić wiązankę do ślubu i sobie i druchnie. 😏🤫 Pochwalę się a co biorę 💒 ślub. W końcu zdecydowaliśmy się po tylu latach. 🙈🙈🙈 Ach przekonał mnie ten trzeci pierścionek zaręczynowy podarowany w Boże Narodzenie. 🤣🤪😏. Bierzemy za tydzień a że to Wielki Czwartek to impreza będzie u nas w domu w Wielką Niedzielę i wtedy reszta się dowie. 🤣 Miało być bez tłumu to będzie bez tłumu. Wódeczka i tort będzie u nas w domu i uważam że wystarczy żeby nie robić zbiorowiska w urzędzie. 
A i jeszcze jedno pochwalę się a co. Najwyżej będę nie lubiana🤔😏. Zrobiłam licencję na agenta ubezpieczeniowego. Póki co nam zdane egzaminy do 4 towarzystw ubezpieczeniowych. Resztę będę sukcesywnie zdawać. Spróbuję swoich sił on line póki co w ubezpieczeniach. A nóż coś z tego wyjdzie. Interesuje mnie ten temat. 
Wszystkim życzę spokojnego dnia. Ja jadę zaraz po zakupy i omówić moją wizję tortu weselnego na Wielką Niedzielę. 

Gratulacje Dusiu :) Wychodź za ten mąż  Dlaczego masz mieć lepiej od innych :) Szczęścia i miłości. Także powodzenia w rozwoju zawodowym. Czego się nauczysz tego na plecach nosić nie będziesz i nawet nie wiesz kiedy zaprocentuje:)
Dzień dobry Forum w czwartek.