Dobranoc

Dobranoc .
Dzisiaj wieczór w gronie polityków .Zaparłam się i będę oglądać
Przed chwilą przeczytałam na pasku , że dwaj nastolatkowie poniżali, nagrywali starszego pana i umieścili to w necie . Starszy człowiek został podstępnie zwabiony na niby wywiad o przeżyciach w czasie II wojny światowej . Plakał
Tak .sobie pomyślałam, gdybym miala takie możliwości jakich nie mam , to wiecie co bym zrobiła ?
Kazałbym im majtk zdjąć w czasie nagrywania i nagralabym ich przód i tył z komentarzem
.To są nastolatkowie bardzo wrażliwi ma temat swojej męskości . Przypuszczam, że to by była adekwatna kara .Wstyd :strzela z bicza:
Nie przywitałam się dzisiaj,to się przynajmniej pożegnam 🌙. Po intensywnym weekendzie,dzisiaj spokojnie i domowo. Ładuję akumulatory przed środowym wyjazdem do Krakowa. Pooglądałam trochę wiadomości w telewizji i ...przerażenie ogarnia. Ile zła,okropnego zła,ile agresji wokół nas. Co się z nami dzieje? Z nami,tzn z ludźmi . Głównie z młodymi ludźmi. Smutne i przerażające to wszystko. A teraz,podobnie jak Ty,oglądam debatę. I też nie znalazłam powodów do optymizmu :-(.
Dobranoc wszystkim i spokojnej nocy życzę :gwiazdki_niebo: