Dobranocki 11

09 maja 2025 22:17 / 2 osobom podoba się ten post
Dobrej nocy życzę 🌙. Ja dopiero wróciłam ze spotkania u znajomych. Do mojej koleżanki przyleciała córka z Wielkiej Brytanii,przyjaciółka mojej córki . Fajnie było . A teraz szybko przygotować się na jutrzejszy wyjazd i do łóżka. Jutro o 5:45 już budzik zadzwoni .
Dobranoc 
09 maja 2025 22:25 / 2 osobom podoba się ten post
09 maja 2025 22:29 / 2 osobom podoba się ten post
10 maja 2025 18:37 / 3 osobom podoba się ten post
Przy sobocie po robocie .

Wstałam późno to wcześniej pójdę spać 

Życzę spokojnej nocy i miłych snów .
Dobranoc .
10 maja 2025 19:19 / 3 osobom podoba się ten post
Dobranoc spokojnej nocy życzę wszystkim 
10 maja 2025 22:18 / 3 osobom podoba się ten post
10 maja 2025 22:55 / 3 osobom podoba się ten post
Dobranoc
11 maja 2025 00:36 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc
11 maja 2025 00:40 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Dasz radę, sprawdziłam, zostało ci 11 dni.
11 maja 2025 23:20
Dobrej nocy 
12 maja 2025 19:15 / 4 osobom podoba się ten post
Dobranoc .
Dzisiaj  wieczór w gronie polityków .Zaparłam się i będę oglądać 

Przed chwilą przeczytałam na pasku , że dwaj nastolatkowie poniżali, nagrywali starszego pana i umieścili to w necie . Starszy człowiek został  podstępnie zwabiony na niby wywiad o przeżyciach w czasie II wojny światowej . Plakał 

Tak .sobie pomyślałam, gdybym miala takie możliwości jakich nie mam , to wiecie co bym zrobiła ? 
Kazałbym im majtk zdjąć w czasie nagrywania i nagralabym ich przód i tył z komentarzem 
.To są nastolatkowie bardzo wrażliwi ma temat swojej męskości . Przypuszczam, że to by była adekwatna kara .Wstyd 

12 maja 2025 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc spokojnej nocy życzę wszystkim 
12 maja 2025 22:23 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dobranoc .
Dzisiaj  wieczór w gronie polityków .Zaparłam się i będę oglądać 

Przed chwilą przeczytałam na pasku , że dwaj nastolatkowie poniżali, nagrywali starszego pana i umieścili to w necie . Starszy człowiek został  podstępnie zwabiony na niby wywiad o przeżyciach w czasie II wojny światowej . Plakał 

Tak .sobie pomyślałam, gdybym miala takie możliwości jakich nie mam , to wiecie co bym zrobiła ? 
Kazałbym im majtk zdjąć w czasie nagrywania i nagralabym ich przód i tył z komentarzem 
.To są nastolatkowie bardzo wrażliwi ma temat swojej męskości . Przypuszczam, że to by była adekwatna kara .Wstyd :strzela z bicza:

Nie przywitałam się dzisiaj,to się przynajmniej pożegnam 🌙. Po intensywnym weekendzie,dzisiaj spokojnie i domowo. Ładuję akumulatory przed środowym wyjazdem do Krakowa. Pooglądałam trochę wiadomości w telewizji i ...przerażenie ogarnia. Ile zła,okropnego zła,ile agresji wokół nas. Co się z nami dzieje? Z nami,tzn z ludźmi . Głównie z młodymi ludźmi. Smutne i przerażające to wszystko. A teraz,podobnie jak Ty,oglądam debatę. I też nie znalazłam powodów do optymizmu .
Dobranoc wszystkim i spokojnej nocy życzę 
12 maja 2025 22:41 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc
13 maja 2025 19:47 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Nie przywitałam się dzisiaj,to się przynajmniej pożegnam 🌙. Po intensywnym weekendzie,dzisiaj spokojnie i domowo. Ładuję akumulatory przed środowym wyjazdem do Krakowa. Pooglądałam trochę wiadomości w telewizji i ...przerażenie ogarnia. Ile zła,okropnego zła,ile agresji wokół nas. Co się z nami dzieje? Z nami,tzn z ludźmi . Głównie z młodymi ludźmi. Smutne i przerażające to wszystko. A teraz,podobnie jak Ty,oglądam debatę. I też nie znalazłam powodów do optymizmu :-(.
Dobranoc wszystkim i spokojnej nocy życzę :gwiazdki_niebo:

W dzisiejszych czasach robienie skutecznej polityki zwłaszcza w kwestii wyborów będąc całkowicie uczciwym? Mężów stanu nie ma już od dawna .
Poruszyłyscie temat ludzkiej wrażliwości - od  dawna sobie zadaję takie pytanie jak Ty. Co się z nami ludźmi dzieje? Podam za przyklad jeszcze tragedię z UW. To , że zabójca nie miał piątej klepki to nie wzbudza żadnych wątpliwości ale temu przyglądali się ludzie i nagrywali. Czyjąś żonę, matkę. Gdzie są granice u tych , którzy chcieliby uchodzic za porządnych a nagrywają cos takiego dla klikbajtów, nie mówiąc już o widzach, którzy traktują to jak film z dreszczykiem. 
Od razu się przywitam i powiem dobranoc. No , nie mam takiej pracy gdzie przy kawce kasa sama się zarabia - ale tu miałam nosa bo mi jest trudno wytrzymac w pozycji horyzontalnej .