Znalazłam informację w Internecie o wadze tych butów. Numer 36 waży 360g. jeden but.
Znalazłam informację w Internecie o wadze tych butów. Numer 36 waży 360g. jeden but.
:))))))))) Znajomym Gebelsom, ale i nieznajomym również, na ogół oczy z orbit wychodzą, bo ja w DDR jestem, więc to jest inny świat. Nauczona smutnym doświadczeniem, kiedy zamówiłam sobie przyodziewkę ;) ze skóry za 199 euro za pomoca zaprzyjaznionej sasiadki, i słuchając jej komentarza w sensie ceny, juz teraz sama zamawiam, a Heine.de to mój ulubiony dom wysyłkowy, niestety, fundusze mnie nieco ogranicząją :)))))))))))
Odprawiam długie turnusy, więc skoro nie mogę mieć seksu, rodziny, dziecka pod ręką, to chociaz poprawiam sobie samopoczucie zakupami :)))))))))
Zrobiłam zdjęcia ostatnich nabytków, ale coś jakies mało wyraźne, wieczór, więc światło do d.....y :))))))))))
i oczywiscie musze popracowac nad tym, jak to wkleic na forum :)))))))))))
Mnie się z butów to marzą kalosze Huntersa.
Może kiedyś kupię.
Tylko problem jest w tym, że po deszczu raczej nie chodzę, więc po co mi kalosze za 500zł?
:)
Mnie się z butów to marzą kalosze Huntersa.
Może kiedyś kupię.
Tylko problem jest w tym, że po deszczu raczej nie chodzę, więc po co mi kalosze za 500zł?
:)
http://ebuty.pl/produkt/5882-hunter-regent-nylon-w23712-black.html
Dokładnie ten model mi się podoba. Bo te inne to tak sobie.
Cudne, klasyczne, powinnas sobie kupic skoro Ci się podobają!