Zakupy

04 kwietnia 2014 21:55 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

a ja zaszalalam nabylam butow i ubran za 300 e i musze zostac 5 dni dluzej w de coby odpracowac poniesione wydatki.ale coz to 5 dni naprzeciwko moich ciuchow dam rade...

He,he my kobietry to jednak potrafimy......:)
04 kwietnia 2014 22:01
A ja zakupiłam moje wymarzone kolczyki ( ktorych nie kupiłam w grudniu ). Ile to kobicie do szczęścia potrzeba :D
04 kwietnia 2014 22:06
No , a ja musze zrobic jutro polowanie w sklepie na zajączki wielkanocne . Rozmawiałam z moim 5 letnim synkiem i własnie mi powiedział ze babcia mu powiedziała ,że mama przywiezie zajaczki . Cóż trzeba przywieźć .
04 kwietnia 2014 22:09
Jak zostajesz jeszcze dłużej, to poczekaj na czas po Wielkanocy - będą przeceny.
Ja czekam:)
04 kwietnia 2014 22:12
wichurra

Jak zostajesz jeszcze dłużej, to poczekaj na czas po Wielkanocy - będą przeceny.
Ja czekam:)

Wichurka własnie po Wielkanocy można kupić wszystkie te świąteczne słodkości taniej i to sporo taniej , ale ja juz w czwartek do domku jade .
04 kwietnia 2014 22:15
W tamtym roku kupiłam sobie fajne ozdoby do domu - jaja do zawieszenia, zająca do postawienia, koszyczek, kurę do powieszenia na drzwi wejściowe, wielkanocną doniczkę, jakieś duperele do wykonania samodzielnej dekoracji. I wszystko dużo taniej - w Depot. W tym roku mam już też upatrzone rzeczy i zaraz po świętach ruszam na przeceny:)
04 kwietnia 2014 22:20
wichurra

W tamtym roku kupiłam sobie fajne ozdoby do domu - jaja do zawieszenia, zająca do postawienia, koszyczek, kurę do powieszenia na drzwi wejściowe, wielkanocną doniczkę, jakieś duperele do wykonania samodzielnej dekoracji. I wszystko dużo taniej - w Depot. W tym roku mam już też upatrzone rzeczy i zaraz po świętach ruszam na przeceny:)

Ja blisko mam tylko EDEKE więc z ozdobami nie ma i tak wielkiego wyboru , ale słodkich Wielkanocnych rzeczy jest wiele , więc zaspokoję  podniebienia moich dzieciaków i męża .
04 kwietnia 2014 22:22
alinka1339

Ja blisko mam tylko EDEKE więc z ozdobami nie ma i tak wielkiego wyboru , ale słodkich Wielkanocnych rzeczy jest wiele , więc zaspokoję  podniebienia moich dzieciaków i męża .

A takie przywiezione przez mamę z zagranicy to lepiej smakuje:)
04 kwietnia 2014 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

A takie przywiezione przez mamę z zagranicy to lepiej smakuje:)

Racja , oby mama jak najwięcej przywiozła . Słodycze i zabawki ulubione prezenty dzieci .  I tylko pytaja mamo , a kiedy przyjedziesz , a mamo kupiłaś juz ?
04 kwietnia 2014 22:56
Ania52 Ty masz 300 euro na piec dni?
04 kwietnia 2014 23:03
Dorotkaa

Ania52 Ty masz 300 euro na piec dni?

tak
04 kwietnia 2014 23:08
mozesz mi zalatwic taka robote?? 300 euro na 5- dni, 
04 kwietnia 2014 23:11
Dorotkaa

mozesz mi zalatwic taka robote?? 300 euro na 5- dni, 

no niestety zastepuje tylko kolezanke na 2 mies.trafilo mi sie szkoda ze nie na stale...
04 kwietnia 2014 23:16
To z pewnoscia nie przez Firme, nie moge sobie nawet wyobrazic takiej kwoty ok nie zazdroszcze
04 kwietnia 2014 23:20
Dorotkaa

To z pewnoscia nie przez Firme, nie moge sobie nawet wyobrazic takiej kwoty ok nie zazdroszcze

ona na gewerbe ja na zastepstwie nie.dlatego taka stawka.za swieta tj piatek  niedz i pon podwojna stawka.to jest godziwy zarobejk ale coz dla mnie po 2 mies i 5 dniach sie skonczy..moze kiedys trafi na taka kase w co watpie...