a ja zaszalalam nabylam butow i ubran za 300 e i musze zostac 5 dni dluzej w de coby odpracowac poniesione wydatki.ale coz to 5 dni naprzeciwko moich ciuchow dam rade...
a ja zaszalalam nabylam butow i ubran za 300 e i musze zostac 5 dni dluzej w de coby odpracowac poniesione wydatki.ale coz to 5 dni naprzeciwko moich ciuchow dam rade...
Jak zostajesz jeszcze dłużej, to poczekaj na czas po Wielkanocy - będą przeceny.
Ja czekam:)
W tamtym roku kupiłam sobie fajne ozdoby do domu - jaja do zawieszenia, zająca do postawienia, koszyczek, kurę do powieszenia na drzwi wejściowe, wielkanocną doniczkę, jakieś duperele do wykonania samodzielnej dekoracji. I wszystko dużo taniej - w Depot. W tym roku mam już też upatrzone rzeczy i zaraz po świętach ruszam na przeceny:)
Ja blisko mam tylko EDEKE więc z ozdobami nie ma i tak wielkiego wyboru , ale słodkich Wielkanocnych rzeczy jest wiele , więc zaspokoję podniebienia moich dzieciaków i męża .
A takie przywiezione przez mamę z zagranicy to lepiej smakuje:)
Ania52 Ty masz 300 euro na piec dni?
mozesz mi zalatwic taka robote?? 300 euro na 5- dni,
To z pewnoscia nie przez Firme, nie moge sobie nawet wyobrazic takiej kwoty ok nie zazdroszcze