Zakupy

09 sierpnia 2014 16:59 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Co sądzicie o tej sukience? Ujdzie?
http://www.perhapsme.com/sukienka-vissavi-vis21178.html

Sukienka ok, ale ja obchodzę z daleka taki fason, bo jest dość niebezpieczny dla sylwetki (szczególnie sylwetki z nawet drobnymi mankamentami;)). 
Trzeba mierzyć!
Jeśli kupisz, przymierz i wstaw zdjęcie, wtedy będzie można coś więcej powiedzieć :).

09 sierpnia 2014 17:05 / 2 osobom podoba się ten post
Sukienka ładna ,ale zgadzam się z Salazar,ze nie do każdej figury,ale Tobie Lenka może być ładnie. Najbardziej nie podoba mi się cena :))
09 sierpnia 2014 17:43
Nie wiem jakbym w niej wyglądała. Podoba mi się bo nie jest nudna i do tego klasyczna. Musiałąbym zamówić, przymierzyć, ocenić i ew. oddać gdyby nie pasowała. U mnie problem jest zawsze z biustem bo góra musi być większa niż dół a jeśli zamówię np rozm. 40 zeby cycki mi weszły to w talii może odstawać...  Cena dla mnie do przełknięcia. Jeśli jakośc materialu dobra, szycie też to ok. Zastanowię się. Może zdążę ją zamówić przed wyjazdem moim, a jak nie to dopiero w grudniu po zjeździe (jeśli będzie jeszcze dostępna).

A! i chciałąm dodać, że na tej modelce to wygląda nieciekawie. kij na miotłę ubrany w szmatę. :))))
09 sierpnia 2014 18:12 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Nie wiem jakbym w niej wyglądała. Podoba mi się bo nie jest nudna i do tego klasyczna. Musiałąbym zamówić, przymierzyć, ocenić i ew. oddać gdyby nie pasowała. U mnie problem jest zawsze z biustem bo góra musi być większa niż dół a jeśli zamówię np rozm. 40 zeby cycki mi weszły to w talii może odstawać...  Cena dla mnie do przełknięcia. Jeśli jakośc materialu dobra, szycie też to ok. Zastanowię się. Może zdążę ją zamówić przed wyjazdem moim, a jak nie to dopiero w grudniu po zjeździe (jeśli będzie jeszcze dostępna).

A! i chciałąm dodać, że na tej modelce to wygląda nieciekawie. kij na miotłę ubrany w szmatę. :))))

Lenka, to mamy taki sam problem! Ja też jestem bardziej rozbudowana górą i wiem, że taki fason jest nie dla mnie.
Nie mogę nosić niczego "konstrukcyjnego" (tak nazywam tzw. "odszyte" sukienki z dość sztywnego materiału z podszewką z miejscem na biust i biodra), bo bioder w rozmiarze 40 nie posiadam, a biust i ramiona i owszem ;). Tak samo odpadają sukienki odcinane w pasie i marszczone. Wyglądam w nich jak Pyza na polskich dróżkach :D.
Preferuję sukienki rozciągliwe, dopasowujące się do sylwetki, ale nie zbyt opinające, bo te też są "be". Musi pasować na górze, a na dole minimalizować braki..   
Ehh, ciężko żyć z taką figurą :( Uważam, że o wiele łatwiej ubrać się kobiecie o figurze klepsydry, nawet jesli tu i ówdzie ma za dużo ;).
09 sierpnia 2014 18:22
salazar

Lenka, to mamy taki sam problem! Ja też jestem bardziej rozbudowana górą i wiem, że taki fason jest nie dla mnie.
Nie mogę nosić niczego "konstrukcyjnego" (tak nazywam tzw. "odszyte" sukienki z dość sztywnego materiału z podszewką z miejscem na biust i biodra), bo bioder w rozmiarze 40 nie posiadam, a biust i ramiona i owszem ;). Tak samo odpadają sukienki odcinane w pasie i marszczone. Wyglądam w nich jak Pyza na polskich dróżkach :D.
Preferuję sukienki rozciągliwe, dopasowujące się do sylwetki, ale nie zbyt opinające, bo te też są "be". Musi pasować na górze, a na dole minimalizować braki..   
Ehh, ciężko żyć z taką figurą :( Uważam, że o wiele łatwiej ubrać się kobiecie o figurze klepsydry, nawet jesli tu i ówdzie ma za dużo ;).

Mam podobnie z tym że w biodrach też mi nie brakuje. Talia w sumie wąska w porównaniu do bioder i biustu. ALE! teraz przytyłam, zrzucić się nie udaje i dlatego potrzebuję czegoś nowego.
Te konstrukcyjne sukienki też mi nie odpowiadają. Tą czerwoną co dziś zakłądam mam odciętą pod biustem (taki mały gors) i rozkloszowana jest więc ok. 
Opinających nigdy nie lubiłam, a teraz to musiałabym założyć chyba pod taką gorset żeby boczki się nie odznaczały.
Ciężkie jest życie kobiety :)))))))))
09 sierpnia 2014 18:58 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Sukienka ładna ,ale zgadzam się z Salazar,ze nie do każdej figury,ale Tobie Lenka może być ładnie. Najbardziej nie podoba mi się cena :))

sukienka jest naprawde ladna,ale zgadzam sie z Iwanila cena stanowczo mi sie nie podoba
09 sierpnia 2014 18:59 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

sukienka jest naprawde ladna,ale zgadzam sie z Iwanila cena stanowczo mi sie nie podoba

Mamy podobny gust :D
09 sierpnia 2014 19:27 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

do Twojej figury jestem ZA !!! 
 do mojej niezgrabnej fason : desperado londo (tyle, że tył jest do bani)
09 sierpnia 2014 19:56
lena7

Lenka ...sukienka super.I ta koronka cienka dodaje jeszcze uroku.Warto kupic i taka zawsze przyda sie w szafie.W pierwszej chwili nie zauwazylam w jakiej jest walucie i przyjelam ze euro:))))) za ta cene w zl. naprawde warto.
09 sierpnia 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
lena7

Lenuś,
śliczna jest.
Ja w ogóle jestem fanką sukienek.
Mam codzienne, na wyjścia,
tutaj od m-ca nic innego nie załozyłam,
w portkach jest mi za goraco.
Moje popo się roztapia w portkach przy tych temperaturach.

Klasyczna mała czarna, do tego różne dodatki i za każdym razem wyglądasz inaczej.
Bierz!!!
09 sierpnia 2014 21:39
Lena czy się wreszcie zdecydowałaś-jaka jest twoja decyzja?
10 sierpnia 2014 18:47 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Lena czy się wreszcie zdecydowałaś-jaka jest twoja decyzja?

Zdecydowała się na tą sukienkę. Kupię ją ale nie teraz bo nie wystarczy czasu na zamówienie, dosłąnie, przymierzenie, ew. odesłąnie, zamówienie np innego rozmiaru i ponowne dosłanie. Jeśli jeszcze będzie dostępna w grudniu to kupię. Jeśli nie, to poszukam podobnej.
10 sierpnia 2014 18:56
Zobacz na Zalando.pl, wybierz sukienki, kolor, nr i widelki cenowe lub tylko wyprzedaz, zaplacic mozna z konta lub kurierowi, jest 100 dni na zwrot, po ktory zglosi sie kurier, kase zwracaja na konto, zakupujemy rozne rzeczy, zwracamy lub nie, polecam a wybor oszalamiajacy;)))
10 sierpnia 2014 19:16
ziolkowa

Zobacz na Zalando.pl, wybierz sukienki, kolor, nr i widelki cenowe lub tylko wyprzedaz, zaplacic mozna z konta lub kurierowi, jest 100 dni na zwrot, po ktory zglosi sie kurier, kase zwracaja na konto, zakupujemy rozne rzeczy, zwracamy lub nie, polecam a wybor oszalamiajacy;)))

Ale ja w De zostanę więcej niż 100 dni... planowany wyjazd 22 sierp a powrót ok. 20 grudnia.
Może się też zdarzyć że w DE na wyprzedaży upoluję jakąś sukienkę choć tym razem muszę trzymać sama siebie w ryzach - nowego lapka i komórę w PL kupić muszę (za gotówkę, żadne raty).
10 sierpnia 2014 19:20
Ale to chyba jest firma niemiecka, moze i na DE dostarcza, no nie wiem, ale najlepiej to jednak na zywo przymierzyc , te firme polecilam, bo ma niezle wyprzedaze prawie wszystkich firm, ale to nie zakupy na zywo;)