Można coś poszrajbowac :-) tylko z poczuciem humoru na forum jak w ciężkiej artylerii . Wszyscy mają dobrze to o czzym pisać ? radością się nikt nie podzieli .
Można coś poszrajbowac :-) tylko z poczuciem humoru na forum jak w ciężkiej artylerii . Wszyscy mają dobrze to o czzym pisać ? radością się nikt nie podzieli .
Witam ponownie🫠
Dziś przejdę się na basen, ale na kryty. Sąsiadują ze sobą kryty i odkryty. Czyli ...Hallenbad i Freibad.
Z tego krytego jest oczywiście wyjście na zewnętrzny, nie za duży, ale ok. W środku również jacuzzi...
Cóż, trzeba jeszcze korzystać z uroków lata , no i z możliwości, jakie stwarza mi to miejsce pracy:pływam:
Dzień dobry Opiekunkowo 😊
Trochę mnie tutaj nie było, nadal urlopuje, nie całkiem dobrowolnie, L 4 . Od połowy lipca choruje . I jeszcze trochę pochoruję. W poniedziałek jadę do sanatorium w Inowrocławiu na rehabilitację kardiologiczna.
Moje wiosenne zmęczenie okazało się niestety zmęczeniem serducha . Taki spadek rodzinny .
Pewnie moje zlecenie w Duesseldorf ie będzie do obsadzenia od 3 listopada. Planuje od stycznia moze wrócić .
Może ktoś byłby zainteresowany? Dosyć ciekawe zlecenie . Chyba też trudne. Coraz więcej pracy .
Pozdrawiam serdecznie.
Trochę mnie tutaj nie było, nadal urlopuje, nie całkiem dobrowolnie, L 4 . Od połowy lipca choruje . I jeszcze trochę pochoruję. W poniedziałek jadę do sanatorium w Inowrocławiu na rehabilitację kardiologiczna.
Moje wiosenne zmęczenie okazało się niestety zmęczeniem serducha . Taki spadek rodzinny .
Pewnie moje zlecenie w Duesseldorf ie będzie do obsadzenia od 3 listopada. Planuje od stycznia moze wrócić .
Może ktoś byłby zainteresowany? Dosyć ciekawe zlecenie . Chyba też trudne. Coraz więcej pracy .
Pozdrawiam serdecznie.
Dobry wieczór :) Od początku tygodnia znaczy pon. , wrotek , śrdoa i dziś pracowałam, ale jutro mam wlnoe :lol2:
O - w zwiazku z tym ugotuję coś :) Wytrąbka bedzie z jabłkami i ziemniaczki :)
Pozdrawiam serdecznie.
Wytrąbka jest najlepsza z jabłkami :-)