Dzień dobry w chłodny ale słoneczny poranek ☀️. Dzisiaj wyjdziemy z domu wcześniej,na 12:45 pdp ma termin u dentysty,dobrze że nie ja,nie lubię zabiegu czyszczenia zębów :-(. Po wizycie już się umówiła w bistro z przyjaciółką. I dobrze,że wcześniej, wcześniej do domu wrócimy i spokojnie obiadokolację przygotuję. Zostawię je trochę same i pójdę do Rewe na małe zakupy na jutro. Wkurzona jestem bo wczoraj zniknęło mi połączenie wifi :-(. W tel mam internet ale z tableta korzystać nie mogę. Wifi na ruterze niby świeci,a jak chcę się połączyć z siecią, wyświetla mi się "odłączono":zaskoczenie1:. Kurcze, pierwszy raz mi się to zdarza,nie mam pojęcia o co kaman :-(. Sieć mam zapisaną, zawsze łączy się automatycznie,a tu dooopa. Wpisuję manualnie, sieć, hasło i nic, odłączone i basta. Muszę to dzisiaj wyjaśnić,a może ktoś z Was wie,i co się rozchodzi?
Dobrego, słonecznego, spokojnego dnia życzę :najlepszego3:
Życzę wszystkim pogodnego,spokojnego dnia

Dzieńdoberek , jesienne, w większej części dnia deszczowo, ale zaczelo się już przejaśniać. Jako że dziś mam dzień wolniejszy, to byłam na zakupach nie tylko spożywczych. Pogoda typowo zakupowa. Coś dla siebie, coś dla brzydszej połowy. No i po drodze złapał mnie jesienny zapach. Wiśniowy kompocik Toma Forda , nalewka czy inna amarena