Kila, magmab, dziękuję ślicznie :aniolki:
Dusia, Maluda, dziękuję bardzo :aniolki:
Dzień dobry w poniedziałek 3 listopada ,zaczynamy nowy tydzień ,jest to już 45 tydzień tego roku i do końca roku pozostało tylko 59 dni ,a do Świąt 52 dni .
Zaczynam odliczanie
Marta - 1 Dzień :brawo1: jutro wysyłam Cię w podróż do kraju miodem i mlekiem płynącego :flaga Polski:
r::ferrari:.Walizki dopchnij kolanem ,kopertę z kasą dobrze schowaj :smiech3:
Szczęśliwej podróży I pięknego urlopu :moje_wakacje::buziaki2:
Aldonak - 4 dni czyli na weekend już będziesz u siebie :flaga Polski:
Maluda - 17 dni ,dzielna jesteś i pamiętaj, że masz cel ,17 dni minie szybciutko :przytula:
Magmab I Kika po 25 dni do końca ,na spokojnych zleceniach to tyle co byłka z masłem :-)
Dorotee- 27 dni - na zabawę Andrzejkowa jeszcze zdążysz :radosc1:
Creyzy- 33 dni ,tylko ciut ponad miesiąc do końca :kwiatek dla ciebie2:
Zakręcona Manuela- 45 dni :radosc:
Dusia - 46 dni i na pewno choinkę zdąży ubrać na Święta w swoim nowym domu :radosc:
Powodzenia na dziś i cały nadchodzący tydzień i zapraszam do bufetu :kawa::kawa1::kawa:
Dzień dobry w sobotę 1 listopada .
Dzisiaj jest dzień szczególny,wyjątkowy Święto Zmarłych, Wszystkich Świętych, ja wierzę, że wszyscy ,których już nie ma z nami ,są po tej drugiej stronie ,lepszej, piękniejszej i są tam szcześliwi i tęsknią za nami ,tak samo mocno jak my za nimi .Spotkanie z nimi ,to przecież tylko kwestia czasu.
Wspominam Wszystkich, którzy odeszli ,rodzinę, znajomych ,przyjaciół i oczywiście moje zwierzaczki .
Z wiekiem ten dzień staję się dla mnie coraz bliższy i coraz bardziej szczególny.
Kiedyś bardzo przeżywałam ,że akurat w tym dniu nie mogłam być na grobie rodziców ,bo jak zaczynałam pracę już ich nie miałam .
Teraz patrzę na to zupełnie inaczej ,grób to tylko symbol ,obojętnie w jakim dniu i czasie go odwiedzamy .Najważniejsze, że czuję obecność rodziców przy mnie ,nadal pilnują, przestrzegają i pomagają w trudnych chwilach mojego życia .
Nadaj są przy mnie i że mną.
Zaczynam Odliczanie
Marta - 3 dni ,jesteś już na podium :szampan:
Aldonak - 6 dni ,jutro pewnie zaśpiewasz ,ta ostatatnia niedziela :radosc1:
Maluda - 19 dni i zmiana kodu na jedyneczkę z przodu :radosc:
Magmab I Kika po 27 dni :przytula:
Dorotee- 29 dni i zmiana kodu na dwójeczkę z przodu :radosc1:
Creyzy- 35 dni :kotek:
Zakręcona Manuela- 47 dni :kwiatek dla ciebie2:
Dusia - 48 dni :kwiatek dla ciebie2:
Życzę wszystkim spokojnego dnia I zapraszam do bufetu :smiech3::kawa1:
Marteczko szerokości spokojnej podróży oraz cudownego urlopu :przytul aniola::flaga Polski:
Kilka wysłałaś mnie na urlop:moje_wakacje:?
Przepraszam, od jutra się poprawię
25 dni jeszcze masz :kwiatek dla ciebie2:
Pewnie więcej mam , jak wszystkie dobrze pójdzie :-)