Oj Kilka jak się nic nie zmieni to ja zgadze światło w Nowym Roku 😊
Oj Kilka jak się nic nie zmieni to ja zgadze światło w Nowym Roku 😊
Nie będziesz taka ,bo ja przez 15 dni o ćmoku siedzieć nie będę :smiech3:
Ja jadę do domu 20 grudnia i wracam 28 grudnia na to samo zlecenie ,więc na Sylwestra poproszę Cię do tańca :przytula:
Widzisz jakie życie przewrotne i nieprzewidywalne jest ,myślałaś, że będziesz musiała sama sobie odliczać na końcówce zlecenia ,a chyba mi przyjdzie samej sobie odliczać, bo ja mam zjazd do Polski dopiero 20 tego grudnia .Wiadomo ,że Maluda planuje być w tym czasie w pracy ,to może będziemy chociaż we dwie 🤔.
Dzień dobry
Witam Was w kolejną niedzielę tego roku I 9 dzień listopada .
Ja jak zwykle w niedzielę robię nic ,znaczy się nic nie robię oprócz przygotowania posiłków (tu gdzie obecnie jestem tylko śniadania i kolacje )
Mam w planach również robienie na drutach I może spacer jak pogoda dopisze .
Zaczynamy odliczanie
Maluda - 11 dni :gotuje:
Magmab I Kika - po 19 dni i mamy kolejną zmianę kodu :szampan:
Dorotee- 21 dni i równiutko 3 tygodnie :oczko1::szampan:
Creyzy- 27 dni :pije kawe2::szampan:
Zakręcona Manuela I Dusia - po 39 dni i doczekałyście się kolejnej zmiany kodu na trójeczkę z przodu :szampan:
Miłej I spokojnej niedzieli I aby do wiosny :smiech3:,a ona zawita do nas już za 132 dni :najlepszego3:
Zapraszam na kawę lub herbatkę :pije kawe:
Kika,a nie idzie tej wiosny przyspieszyć ?:-)
Dzień dobry w poniedziałek ,dzisiaj jest 9 dzień listopada .i zaczynamy kolejny tydzień ,46 tydzień tego roku I do końca roku pozostało 51 dni ,a do Świąt Bożego Narodzenia 44 dni.
Pora na odliczanie
Maluda - 10 dni I zaczynasz końcowe odliczanie :radosc1:
Magmab I Kika - dwie 18 nastki :piatka:
Dorotee- 20 dni :radosc:
Creyzy- 26 dni :radosc1:
Zakręcona Manuela I Dusia po 38 dni :bravo:
Życzę wszystkim spokojnego dnia I niech nam ten kolejny tydzień w pracy szybciutko zleci ,aby do przodu :najlepszego3:
Zapraszam Was na :kawa1:lub herbatkę :buziaki2:
Już 10 listopada. 😁