Magma szerokości i spokojnego dotarcia do domku:flaga Polski:
Magma szerokości i spokojnego dotarcia do domku:flaga Polski:
MagmaB szerokiej drogi do domu :flaga Polski: i super urlopu. :moje_wakacje:
Magma B udanego urlopu w domku :slodki krolik:
Magma szerokości , bezpiecznej podróży :flaga Polski::ferrari::odpoczynek_kominek:
Magmab sześliwej podróży I odlotowego urlopu :piekna_zima2::odpoczynek_kominek::ubieranie_choinki::moje_wakacje::flaga Polski::przytula::buziaki2:
Witam Was w piatkowy poranek 28 listopad.Za dwa dni Andrzejki i będą wróżby. Ciekawe jakie.No ale na ta chwile czas na kalendarzowe odliczajki
Dorotee 2dni, :szampan:
Nincia 4dni :szampan:
creyzy 8dni:jesienne_sprzatanie:
Zakręcona Mamuela i Dusia 20dni :jesienne_sprzatanie: Zakańczamy odliczajki
Miłego dnia życzę wszystkim
Od dziś 16 dni poproszę włącznie do 14 grudnia. Jadę późnym wieczorem więc liczę i niedzielę.
Syn zmienił agencje więc skraca mój pobyt. I dureń myśli, że ja wrócę w lutym ? Ja się trzymam swojej agencji i niech on nie będzie taki pewny, że ktoś tu 2 miesiące wytrzyma bo żeby nie było, że 2 tygodnie lub tylko 2 dni. 🙈😜
Kolejny mądry co myśli, że ich schorzenia to stała non stop taka sama i nic się nie będzie zmieniać.
Witam Was w piatkowy poranek 29 listopad..No i czas na kolejne kalendarzowe odliczajki
Dorotee 1dni, Szerokości spokojnej podróży :motor::flaga Polski:Cudownego urlopu życzę ci:aniolki:
Nincia 3dni :piwosze2:
creyzy 7dniostatni tydzien:wino2:
Dusia-16dni :wino1:
Zakręcona Mamuela i Dusia 19dniostatnia pojedyncza cyfra z przodu Zakańczam odliczajki
Witam Was w piatkowy poranek 29 listopad..No i czas na kolejne kalendarzowe odliczajki
Dorotee 1dni, Szerokości spokojnej podróży :motor::flaga Polski:Cudownego urlopu życzę ci:aniolki:
Zakręcona Mamuela i Dusia 19dniostatnia pojedyncza cyfra z przodu Zakańczam odliczajki
No cóż Niemcy myślałam ze są najmądrzejsi moe wezmą ukrainke i będzie siedziała po 3 miesiące. To tylko o trzy dni Ci skrócili wiec nie wielka strata:aniolki:Dusia zapomniałam cie wykreślić obok siebie jutro to poprawie:aniolki:
Od dziś 16 dni poproszę włącznie do 14 grudnia. Jadę późnym wieczorem więc liczę i niedzielę.
Syn zmienił agencje więc skraca mój pobyt. I dureń myśli, że ja wrócę w lutym ? Ja się trzymam swojej agencji i niech on nie będzie taki pewny, że ktoś tu 2 miesiące wytrzyma bo żeby nie było, że 2 tygodnie lub tylko 2 dni. 🙈😜
Kolejny mądry co myśli, że ich schorzenia to stała non stop taka sama i nic się nie będzie zmieniać.
Dusia tobie tak zrobili jak mnie .Córka zmieniła agebcję iskrócili mi o dwa tygodnie i kilka dni razem 17 dni (mądrzy Niemcy).Ich nie obowiązują żadne kary albo termin wypowiedzenia,nam to by już karę wlepili.Przecież nie godziłabym się jechać na 3 tygodnie i męczyć się w podróży.Pewnie rodzinka myślała że będę na święta.Firma chyba ich powiadomiła że przed świętami zjeżdżam.Takie to nasze życie opiekunkowej.