Odliczam dni 25

28 listopada 2025 07:14 / 4 osobom podoba się ten post
nincia

Magma szerokości i spokojnego dotarcia do domku:flaga Polski:

Dziekuje Nincia 😘😘
28 listopada 2025 07:15 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

MagmaB szerokiej drogi do domu :flaga Polski: i super urlopu. :moje_wakacje:

Dziękuję Dusia 👍😘
28 listopada 2025 07:16 / 4 osobom podoba się ten post
Joanna1983

Magma B udanego urlopu w domku :slodki krolik:

Dziekuje Joanna 🌹😘
28 listopada 2025 07:17 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Magma szerokości , bezpiecznej podróży :flaga Polski::ferrari::odpoczynek_kominek:

Dziekuje Dorotee 🌹😘
28 listopada 2025 07:18 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Magmab sześliwej podróży I odlotowego urlopu :piekna_zima2::odpoczynek_kominek::ubieranie_choinki::moje_wakacje::flaga Polski::przytula::buziaki2:

Dziękuję Kika 💪❤️
28 listopada 2025 07:39 / 4 osobom podoba się ten post
Witam Was w piatkowy poranek 28 listopad.Za dwa dni Andrzejki i będą wróżby. Ciekawe jakie.No ale na ta chwile  czas na kalendarzowe odliczajki 

Dorotee 2dni, 
 Nincia 4dni 

creyzy 8dni

Zakręcona Mamuela i Dusia 20dni  Zakańczamy odliczajki
Miłego dnia życzę wszystkim 
29 listopada 2025 06:33 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witam Was w piatkowy poranek 28 listopad.Za dwa dni Andrzejki i będą wróżby. Ciekawe jakie.No ale na ta chwile  czas na kalendarzowe odliczajki 

Dorotee 2dni, :szampan:
 Nincia 4dni :szampan:

creyzy 8dni:jesienne_sprzatanie:

Zakręcona Mamuela i Dusia 20dni :jesienne_sprzatanie: Zakańczamy odliczajki

Od dziś 16 dni poproszę włącznie do 14 grudnia. Jadę późnym wieczorem więc liczę i niedzielę. 
Syn zmienił agencje więc skraca mój pobyt. I dureń myśli, że ja wrócę w lutym ? Ja się trzymam swojej agencji i niech on nie będzie taki pewny, że ktoś tu 2 miesiące wytrzyma bo żeby nie było, że 2 tygodnie lub tylko 2 dni. 🙈😜 
Kolejny mądry co myśli, że ich schorzenia to stała non stop taka sama i nic się nie będzie zmieniać. 
29 listopada 2025 07:35 / 4 osobom podoba się ten post
Witam Was w piatkowy poranek 29 listopad..No i czas na kolejne kalendarzowe odliczajki 

Dorotee 1dni, Szerokości spokojnej podróży Cudownego urlopu życzę  ci
 Nincia 3dni 

creyzy 7dniostatni tydzien

Dusia-16dni 
Zakręcona Mamuela i Dusia 19dniostatnia pojedyncza cyfra z przodu  Zakańczam odliczajki
29 listopada 2025 07:38 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Od dziś 16 dni poproszę włącznie do 14 grudnia. Jadę późnym wieczorem więc liczę i niedzielę. 
Syn zmienił agencje więc skraca mój pobyt. I dureń myśli, że ja wrócę w lutym ? Ja się trzymam swojej agencji i niech on nie będzie taki pewny, że ktoś tu 2 miesiące wytrzyma bo żeby nie było, że 2 tygodnie lub tylko 2 dni. 🙈😜 
Kolejny mądry co myśli, że ich schorzenia to stała non stop taka sama i nic się nie będzie zmieniać. 

No cóż Niemcy myślałam ze są najmądrzejsi moe wezmą ukrainke i będzie siedziała po 3 miesiące. To tylko o trzy dni Ci skrócili wiec nie wielka strataDusia zapomniałam cie wykreślić obok siebie jutro to poprawie
29 listopada 2025 07:41 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witam Was w piatkowy poranek 29 listopad..No i czas na kolejne kalendarzowe odliczajki 

Dorotee 1dni, Szerokości spokojnej podróży :motor::flaga Polski:Cudownego urlopu życzę  ci:aniolki:
 Nincia 3dni :piwosze2:

creyzy 7dniostatni tydzien:wino2:

Dusia-16dni :wino1:
Zakręcona Mamuela i Dusia 19dniostatnia pojedyncza cyfra z przodu  Zakańczam odliczajki

Dusia jesteś na liście dwa razy zapomniałam cie wykreślić obok siebie jutro to poprawie
29 listopada 2025 08:22 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dorotee 1dni, Szerokości spokojnej podróży :motor::flaga Polski:Cudownego urlopu życzę  ci:aniolki:

Dziś sobota a nie piątek. 😂😜
29 listopada 2025 08:26 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

No cóż Niemcy myślałam ze są najmądrzejsi moe wezmą ukrainke i będzie siedziała po 3 miesiące. To tylko o trzy dni Ci skrócili wiec nie wielka strata:aniolki:Dusia zapomniałam cie wykreślić obok siebie jutro to poprawie:aniolki:

Nic mnie to nie obchodzi. Powinna w ogóle do busa nie wsiąść i by się jeden z drugim nauczyli. 
29 listopada 2025 11:04 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Mamuwlo , ja pracuję w święta , a nawet po świętach . Do 8 stycznia a potem do domu.
Policzę ile to cały grudzień i 8 dni , chyba 39 dni od 1 grudnia 
29 listopada 2025 14:50 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dusia tobie tak zrobili jak mnie .Córka zmieniła agebcję iskrócili mi o dwa tygodnie i kilka dni razem 17 dni (mądrzy Niemcy).Ich nie obowiązują żadne kary albo termin wypowiedzenia,nam to by już karę wlepili.Przecież nie godziłabym się jechać na 3 tygodnie i męczyć się w podróży.Pewnie rodzinka myślała że będę na święta.Firma chyba ich powiadomiła że przed świętami zjeżdżam.Takie to nasze życie opiekunkowej.
29 listopada 2025 16:32 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Dusia tobie tak zrobili jak mnie .Córka zmieniła agebcję iskrócili mi o dwa tygodnie i kilka dni razem 17 dni (mądrzy Niemcy).Ich nie obowiązują żadne kary albo termin wypowiedzenia,nam to by już karę wlepili.Przecież nie godziłabym się jechać na 3 tygodnie i męczyć się w podróży.Pewnie rodzinka myślała że będę na święta.Firma chyba ich powiadomiła że przed świętami zjeżdżam.Takie to nasze życie opiekunkowej.

Szczerz to mam to w nosie i nawet to czy ktoś tu na 14 grudnia będzie czy nie. Mam przełożona rezerwacje busa więc jadę. On ( syn) do mnie , że w lutym  żebym przyjechała a ja na to , że nie bo ja w lutym mam swoje plany a poza tym ja agencji nie zmieniam i nie mam zamiaru tu wracać. Nawet nie wiem kto tu będzie i skąd i na ile bo mnie to nie interesuje.  Zobaczyny w jakim stanie senior wróci w poniedziałek że szpitala bo póki co siostra jego mówi że jest źle , zaczął chodzić o tolatorku a i głową nie pracuje więc syn niech nie będzie taki pewny, że ktoś tu będzie 2 miesiące bo może być tylko 2 dni .