Odliczam dni 25

29 listopada 2025 21:32 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Szczerz to mam to w nosie i nawet to czy ktoś tu na 14 grudnia będzie czy nie. Mam przełożona rezerwacje busa więc jadę. On ( syn) do mnie , że w lutym  żebym przyjechała a ja na to , że nie bo ja w lutym mam swoje plany a poza tym ja agencji nie zmieniam i nie mam zamiaru tu wracać. Nawet nie wiem kto tu będzie i skąd i na ile bo mnie to nie interesuje.  Zobaczyny w jakim stanie senior wróci w poniedziałek że szpitala bo póki co siostra jego mówi że jest źle , zaczął chodzić o tolatorku a i głową nie pracuje więc syn niech nie będzie taki pewny, że ktoś tu będzie 2 miesiące bo może być tylko 2 dni . 

U mnie rodzina powiedziała że ktoś przyjedzie na 3-miesiące i tam mają się zmieniać. Tylko też nie wiem czy tak długo tu wytrzymają bo demencja i mojej pdp bardzo szybko postępuje, pdp już zapomina jak się myje ręce i zęby. Może Ukrainki będą jezdzić,mnie już to nie obchodzi,ale podobno będę się widzieć z tą zmienniczką bo wyjeżdżam w poniedziałek wieczorem a ona ma przyjechać w południe. To jest jeszcze mój dzień płatny.
30 listopada 2025 07:53 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

U mnie rodzina powiedziała że ktoś przyjedzie na 3-miesiące i tam mają się zmieniać. Tylko też nie wiem czy tak długo tu wytrzymają bo demencja i mojej pdp bardzo szybko postępuje, pdp już zapomina jak się myje ręce i zęby. Może Ukrainki będą jezdzić,mnie już to nie obchodzi,ale podobno będę się widzieć z tą zmienniczką bo wyjeżdżam w poniedziałek wieczorem a ona ma przyjechać w południe. To jest jeszcze mój dzień płatny.

30 listopada 2025 07:54 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dziś sobota a nie piątek. 😂😜

A no widzisz Zakrecona Mamuela jestem
30 listopada 2025 07:59 / 4 osobom podoba się ten post
Witam Was w niedzielny  poranek 30 listopad..No i czas na kolejne kalendarzowe odliczajki 

Nincia 2dni 

creyzy 6 dni

Dusia-15dni 
Zakręcona Mamuela  18dni 
Dorotee -  40dni zwiekszylo ci sie  No I zakańczamy odliczajki.
Miłego dnia życzę wszystkim 
30 listopada 2025 08:08 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Mamuwlo , ja pracuję w święta , a nawet po świętach . Do 8 stycznia a potem do domu.
Policzę ile to cały grudzień i 8 dni , chyba 39 dni od 1 grudnia :-)

Ja ciebie dodałam dzis zapisałam 40 sprawdź później sobie i daj znać ale od jutra juz będzie 39
01 grudnia 2025 06:50 / 3 osobom podoba się ten post
Witam Was w nowym tygodniu ipoczatku nowego miesiaca  1 grudnia.Do swiat zostalo 24 dni.Do mikolajkow 6 kto nie napisal listu to niech sie spieszy. No i czas na kolejne kalendarzowe odliczajki u nas.

Nincia 1dni  kochana szerokości,spokojnej podróży oraz cudownego urlopu 

creyzy 5 dni

Dusia-14dni 
Zakręcona Mamuela 17dni  
Dorotee - 39dni  
I to by było na tyle.Miłego dnia życzę wszystkim 
02 grudnia 2025 07:06 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie 2 grudnia we wtorkowy poranek. .Do swiat zostalo 23dni.Do mikolajkow 5 dni .A w naszych   kalendarzowych odliczajkach  tak.

creyzy 4dni

Dusia-13dni 
Zakręcona Mamuela 16dni  
Dorotee - 38dni  
02 grudnia 2025 11:00 / 3 osobom podoba się ten post
Nincia szczęśliwej podróży do domu 🙂
03 grudnia 2025 07:07 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie 3grudnia sroda ,powiadają Środa minie tydzien zginie. .Do swiat zostalo 22dni.Do mikolajkow 4dni .A w naszych kalendarzowych odliczajkach tak.

creyzy 3dni pewnie pakujesz juz walizke

Dusia-12dni 
Zakręcona Mamuela 15dni  
Dorotee - 37dni  
03 grudnia 2025 15:23 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witam serdecznie 3grudnia sroda ,powiadają Środa minie tydzien zginie. .Do swiat zostalo 22dni.Do mikolajkow 4dni .A w naszych kalendarzowych odliczajkach tak.

creyzy 3dni pewnie pakujesz juz walizke:szampan:

Dusia-12dni :sprzatanie:
Zakręcona Mamuela 15dni  :sprzatanie:
Dorotee - 37dni  
I to by było na tyle.Miłego dnia życzę wszystkim:misiu:

Ja poproszę 19 dzisiaj. Jestem już na półmetku i uda mi się wrócić na święta pod warunkiem, że pani, która jest tu na stałe wróci. Ponoć ma problemy zdrowotne i nie wiedzą w agencji, czy powinni szukać kogoś jeszcze na jej miejsce. Ja powiedziałam, że wracam. Jak mi wywiną numer, zostanę tylko i wyłącznie pod warunkiem, że dopłacą dobrze.
03 grudnia 2025 16:21 / 1 osobie podoba się ten post
Anetaaa

Ja poproszę 19 dzisiaj. Jestem już na półmetku i uda mi się wrócić na święta pod warunkiem, że pani, która jest tu na stałe wróci. Ponoć ma problemy zdrowotne i nie wiedzą w agencji, czy powinni szukać kogoś jeszcze na jej miejsce. Ja powiedziałam, że wracam. Jak mi wywiną numer, zostanę tylko i wyłącznie pod warunkiem, że dopłacą dobrze.

To od jutra 18 dni?
03 grudnia 2025 19:11 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

To od jutra 18 dni?

Tak ale to może jeszcze ulec zmianie. Będę informować.
03 grudnia 2025 21:53
Anetaaa

Tak ale to może jeszcze ulec zmianie. Będę informować.

Ok
04 grudnia 2025 06:23 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie 4 grudnia czwartek,powiadają .Do swiat zostalo 21dni.Do mikolajkow 2dni .A w naszych kalendarzowych odliczajkach tak.

creyzy 2dni 

Dusia-11dni 
Zakręcona Mamuela 14dni  
Anetaaa-18dni
Dorotee - 37dni  
04 grudnia 2025 08:17 / 2 osobom podoba się ten post
Jak to dobrze wygląda u mnie , 37 dni . A gdybym na początku napisała 174 dni . Cieszy by było . Umowę mam otwartą i przedluzam