Odliczam dni 25

17 czerwca 2025 07:49 / 4 osobom podoba się ten post
Witam dzis 17.06. 25r czas na odliczajki

Marta74--0 Martuś dzis szczęśliwie  jedziesz do domku  jeszcze raz szerokości spokojnej podróży oraz cudownego urlopu 

Dusia--4 to juz tylko 96 godzin

Zakrecona Mamuela--6 mam  juz pakować sie nie zdarze jeszcze

Creyzy--12 i tylko dwanaście to juz tyle co nic a jak bedzi zmiana kodu to na pol gwizdka będziesz w domku

Anetaaa--12 tak jak u Creyzy macie po równo, a jeszcze gdybyście tym samym busem
wracały to było by supcio

Magmab--43 każda z nas miala taka liczbę i sie zmniejszyła u ciebie będzie tak samo

Kika67--53 nie liczę godzin i lat bo życie mijającego i trwa...jak w tej piosence mysle że melodyjnie też Ci minie wszystkie te dni szybko

Tola Tosia--38 i życzymy cie dobrej szteli spokojnej pdp kochana  

No i tyle w odliczajkach Miłego dzionka życzę 
17 czerwca 2025 16:49 / 3 osobom podoba się ten post
To ja poproszę pięknie od jutra 32 dni i noce,bo zaczynam zlecenie na mojej poprzedniej Stelli.
17 czerwca 2025 17:50 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

To ja poproszę pięknie od jutra 32 dni i noce,bo zaczynam zlecenie na mojej poprzedniej Stelli.

Ok Maluda 
18 czerwca 2025 07:24 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie. Dzis18.06.25r. I czas na nasze kalendarzowe odliczajki

Dusia--3 kochana to juz tuż tuż 72 tylko wiec wyciagaj walizkę i pokuj sie powoli

Zakręcona Mamuela--5 jak to ładnie juz wyglada jak w szkole 5 cieszyła tak dzis pozostałe dni do zjazdu rowniez

Creyzy--11 no i juz tuż tuż wskoczysz na zmianę kodu jak to milo

Anetaaa--11 u ciebie również j.w. juz niedlugo zmiana kodu

Magmab--42  kochana idziesz do przodu cały czas

Kika67--52 Kika u ciebie jak jak na górce stanę to widać koniec  ale ty powoli bez górki doczekasz sie

Maluda-- 32 kochana ty zaczynasz a to i tak szybko minie wiec glowa do góry, pierś  do przodu i niczym sie nie przejmuj

Tola Tosia--37 mam nadzieję że tym razem masz dobranoc sztele i pdp wiec zleci szybko

Kochani jutro postaram sie poprawić kolejność  dzis sie Zakręciłam jak to ja,.Miłego dzionka zycze
19 czerwca 2025 07:25 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w ten pięknie zapowiadający sie dzien.Dzis mamy 19.06 ewa dni do kalendarzowego lata ,a w naszych Oliczajkach jest tak:

Dusia--2 to juz tylko 48 godzin

Zakrecona Manuela--4 u mnie 96 godzin 4x sniadanie 2 razy obiad  no i 3 kolacje

Creyzy--10 korcze kochana zobacz jak to szybko idzie tylko240 godzin

Anetaaa---10 u ciebie również j/w tylko 240godzin 

Maluda--31 Kochana zleci Ci szybciutko ten króciutki turnus

Tola Tosia--36 Tobie też zleci szybko pewnie juz sie troche zadomowiłam na szteli

Magmab-- 41 z każdym dniem zbliżasz sie do konca zlecenia

Kika67--51 kochana pędzisz do przodu  jak nic każdy dzień zbliza cie do konca zmiany
 No i na tym kończę dzisiejsze odliczajki
19 czerwca 2025 07:31 / 2 osobom podoba się ten post
Uwaga uwaga że względu  iż mój  turnus powoli dobiega końca może ktoś  zgłosi sie do  pisania odliczajek ?Jeżeli wszyscy maj tak ciężko że nie mogą  to ja będę pisać do poniedziałku ale później i tak ktoś będzie musiał No lub nie wasza wola.Wiec kto chętny i od kiedy żeby zacząć?
19 czerwca 2025 11:13 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Uwaga uwaga że względu  iż mój  turnus powoli dobiega końca może ktoś  zgłosi sie do  pisania odliczajek ?Jeżeli wszyscy maj tak ciężko że nie mogą  to ja będę pisać do poniedziałku ale później i tak ktoś będzie musiał No lub nie wasza wola.Wiec kto chętny i od kiedy żeby zacząć?:-)

Mogę przejąć odliczajki .
Od kiedy chcesz 
I dziękuję za ódliczanie ,już 20 dni pracy mam za sobą 
19 czerwca 2025 13:12 / 1 osobie podoba się ten post
Kika67

Mogę przejąć odliczajki .
Od kiedy chcesz :-)
I dziękuję za ódliczanie ,już 20 dni pracy mam za sobą :przytula:

Superrr  Kika  to jak możesz to od jutra  to będę miała spokojna głowę 
19 czerwca 2025 13:47 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Superrr  Kika  to jak możesz to od jutra  to będę miała spokojna głowę :-):aniolki:

Dobrze 
20 czerwca 2025 05:53 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Witam wszystkich w piątek 20 czerwca ,,kolejny długi weekend w tym roku trwa w najlepsze ,a następny będziemy mieli od 15 -18 sierpnia czyli już za niecałe dwa miesiące .
Kto by pomyślał ,że mamy jeszcze wiosnę ,kalendarzowe lato zaczyna się 21 czerwca ,więc już jutro  .,a obecnie mamy już 25 tydzień tego roku .i 171 dzień tego roku .
Słońce jest w znaku Bliźniąt .

Teraz wypada mi  zanucić ,Jak dobrze wstać skoro świt ,jutrzenki black chcę znów pić ....:

Lista odliczajkowa na dziś przedstawia się tak :

Dusia 78 -tylko jeden dzień pracy Ci pozostał 
Nie wiem czy dzisiaj ,czy jutro do domu jedziesz ,ale życzę bezpiecznej podróży I udanego odpoczynku

Zakręcona Manuela -3 dni dzielą Cię od wymarzonego powrotu do Polski i życzę Ci żeby ten czas szybko minął 

Creyzy -9 dni i ostatnia zmiana kodu, na jedyneczkę z przodu 

Anetaaa -9 dni i również ostatnia zmiana kodu ,teraz kochana, to już tylko z górki 

Maluda -30 równiutko ,więc za miesiąc już będziesz siedziała na walizkach i czekała na busa 

Tola Tosia -35 dni czyli równiutko 5 tygodni ,zleci szybciej niż Ci się wydaje 

Magmab -40 dni ,piaski pustyni i te rzeczy cierpliwie czekają na Ciebie 

Kika 67 -50 dni ,cały czas w ogonie peletonu ,ale plany urlopowe powinny dodawać Ci siły i wytwałości 
Na dzisiaj zamykasz listę. 

Wszystkim życzę spokojnego dnia i zapraszam na wspólną i pogaduchy 
20 czerwca 2025 09:56 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

Dobrze 

Dziękuję  za przyjęcie Odliczajek 
20 czerwca 2025 16:45 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry 
Witam wszystkich w piątek 20 czerwca ,,kolejny długi weekend w tym roku trwa w najlepsze ,a następny będziemy mieli od 15 -18 sierpnia czyli już za niecałe dwa miesiące .
Kto by pomyślał ,że mamy jeszcze wiosnę ,kalendarzowe lato zaczyna się 21 czerwca ,więc już jutro  .,a obecnie mamy już 25 tydzień tego roku .i 171 dzień tego roku .
Słońce jest w znaku Bliźniąt .

Teraz wypada mi  zanucić ,Jak dobrze wstać skoro świt ,jutrzenki black chcę znów pić ....::radosc1:

Lista odliczajkowa na dziś przedstawia się tak :

Dusia 78 -tylko jeden dzień pracy Ci pozostał :niech zyje:
Nie wiem czy dzisiaj ,czy jutro do domu jedziesz ,ale życzę bezpiecznej podróży I udanego odpoczynku:flaga Polski::moje_wakacje:

Zakręcona Manuela -3 dni dzielą Cię od wymarzonego powrotu do Polski i życzę Ci żeby ten czas szybko minął :kwiatek dla ciebie2:

Creyzy -9 dni i ostatnia zmiana kodu, na jedyneczkę z przodu :niech zyje:

Anetaaa -9 dni i również ostatnia zmiana kodu ,teraz kochana, to już tylko z górki :niech zyje:

Maluda -30 równiutko ,więc za miesiąc już będziesz siedziała na walizkach i czekała na busa :kwiatek dla ciebie1:

Tola Tosia -35 dni czyli równiutko 5 tygodni ,zleci szybciej niż Ci się wydaje :kwiatek dla ciebie2:

Magmab -40 dni ,piaski pustyni i te rzeczy cierpliwie czekają na Ciebie :kwiatek dla ciebie:

Kika 67 -50 dni ,cały czas w ogonie peletonu ,ale plany urlopowe powinny dodawać Ci siły i wytwałości :kwiatek dla ciebie2:
Na dzisiaj zamykasz listę. 

Wszystkim życzę spokojnego dnia i zapraszam na wspólną :pije kawe:i pogaduchy :buziaki2:

Kikaaa skąd wiesz???? 😁😁😁😁😁  Taa jeszcze 72 dni
20 czerwca 2025 17:03 / 2 osobom podoba się ten post
magmab

Kikaaa skąd wiesz???? 😁😁😁😁😁  Taa jeszcze 72 dni

Mam Ci  dopisać?
21 czerwca 2025 04:23 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku i to bardzo wczesnym .
Witam wszystkich serdecznie w pierwszym dniu kalendarzowego lara 
Dzisiaj jest sobota  21 dzień czerwca i 172 dzień roku .
Odliczamy 
Zakręcona Manuela -tylko 2 dni więc pewnie I dopychanie kolanem walizek 
Creyzy -8 dni ,nieco ponad tydzień, więc już końcowe odliczanie 
Anetaaa -8 dni ,to już jedną nogą jesteś w  Polsce 
Maluda -29 dni i zmiana kodu na dwójeczkę z przodu ,co to jest niecały miesiąc w porównaniu do wieczności 
Tola Tosia -34 dni ,mam nadzieję, że już się zadomowiłaś w  nowym miejscu i nawet nie zdążysz się  obejrzeeć za siebie ,a już będziesz pakować walizki 

Magmab -39 dni i zmiana kodu ,czas płynie nieubłagalnie i z każdym dniem zbliżasz się do tego co najbardziej lubisz 
Kika 67 -49 dni więc kolejna zmiana kodu i równiutko 7 tygodni pracy 
Na dzisiaj to wszystko, życzę Wam miłego I spokojnego dnia I zapraszam na wspólną 
21 czerwca 2025 06:16 / 2 osobom podoba się ten post
42 dni mi zostało. Możecie poodliczać za mnie. ☺️