Odliczam dni 25

21 czerwca 2025 06:17 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Mam Ci  dopisać?:-)

Mnie dopisz 😘
21 czerwca 2025 07:10 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia szerokości spokojnej podróży Oraz Miłego urlopu,
21 czerwca 2025 07:25 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry o poranku i to bardzo wczesnym .
Witam wszystkich serdecznie w pierwszym dniu kalendarzowego lara :moje_wakacje:
Dzisiaj jest sobota  21 dzień czerwca i 172 dzień roku .
Odliczamy 
Zakręcona Manuela -tylko 2 dni więc pewnie :sprzatanie:I dopychanie kolanem walizek :smiech3:
Creyzy -8 dni ,nieco ponad tydzień, więc już końcowe odliczanie :kwiatek dla ciebie2:
Anetaaa -8 dni ,to już jedną nogą jesteś w  Polsce :kwiatek dla ciebie1:
Maluda -29 dni i zmiana kodu na dwójeczkę z przodu ,co to jest niecały miesiąc w porównaniu do wieczności :kwiatek dla ciebie2:
Tola Tosia -34 dni ,mam nadzieję, że już się zadomowiłaś w  nowym miejscu i nawet nie zdążysz się  obejrzeeć za siebie ,a już będziesz pakować walizki :kwiatek dla ciebie2:

Magmab -39 dni i zmiana kodu ,czas płynie nieubłagalnie i z każdym dniem zbliżasz się do tego co najbardziej lubisz :buziaki2:
Kika 67 -49 dni więc kolejna zmiana kodu i równiutko 7 tygodni pracy :radosc1:
Na dzisiaj to wszystko, życzę Wam miłego I spokojnego dnia I zapraszam na wspólną :kawa::kawa1::kawa:

Oj tak kolanem dopycham i tak nie wiem czy jakiejś  torby nie trzeba będzie dokupic
21 czerwca 2025 09:31 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Mam Ci  dopisać?:-)

😁😘😘
21 czerwca 2025 09:55 / 1 osobie podoba się ten post
Aldonak

Mnie dopisz 😘

Ile ?
21 czerwca 2025 11:29 / 2 osobom podoba się ten post
Aldonak

42 dni mi zostało. Możecie poodliczać za mnie. ☺️

Oczywiście, razem raźniej 
22 czerwca 2025 07:22 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .
Witam wszystkich serdecznie w niedzielę 22 czerwca .
Dzisiaj jest drugi dzień  kalendarzowego lata i 173 dzień roku .
Lista na dzisiaj przedstawia się następująco 

Zakręcona Manuela-- tylko jeden jedyny dzień ,a potem ,Wsiąść do busa byle jakiego ,nie dbać o bagaż ,nie dbać o bilet .....
Tak ,tak wyjazd do domu już jutro 
Creyzy - 7 dni ,to tyle co 7 mgnięć wiosny .
Tydzień zleci szybciutko i w następną niedzielę już pewnie będziesz wbdomu 

Anetaaa - o następną szczęściara ,7 dni Ci tylko zostało 

Maluda -28 i równiutko 4 tygodnie jeszcze .
Zleci jak z bicza strzelił :

Tola Tosia -33 dni ,to tyle co wiek Chrystusowy ,więc dzień będzie na pewno szczęśliwy ,a i reszta dni podobnie 

Aldonak42 dni czyli równiutko 6 tygodni ,to tyle co standardowy turnus opiekunki ,w sierpniu już będziesz w domu i jeszcze zdążysz zrobić sobie wakacje 

Magmab 38 dni -coraz bliżej celu i powrotu do Polski gdzie czeka ukochana i stęskniona rodzinką 

Kika 67 -48 dni ,ty kobieto się wleczesz na tym szarym końcu 
Na szczęście już w środę wraca koleżanka Anka ,to raźniej Ci będzie 

Na tym dzisiaj zakończyliśmy odliczajki ,a ja życzę wszystkim miłej i spokojnej niedzieli i zapraszam na wspólną 
23 czerwca 2025 06:34 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Zaczynamy kolejny już 26 tydzień tego roku ,a dzisiaj jest poniedziałek 23 dzień czerwca I 174 dzień tego roku .
Dziś obchodzimy Dzień Ojca ,przepraszam za wczorajsze zamieszanie 
Dzisiejsza noc będzie najkrótsza w tym roku i zwana jest nocą Świętojańską ,więc jak ktoś ma czas ,to może wybrać się na poszukiwanie kwiatu paproci ,która podobno kwitnie tylko raz w roku 
Lista odliczajkowa przedstawia się następująco 

Zakręcona Manuela-już dzisiaj wsiądzie w busa ,który zawiezie ją do miejsca docelowego w Polsce 
Życzymy Ci szczęśliwej podróży  i super odpoczynku 
Reszta niestety jeszcze musi poczekać na ten szczęśliwy dzień i tak 

Creyzy -jeszcze 6 dni ,więc niecały tydzień i w następną niedzielę już możesz grillować z rodziną 

Anetaaa -też tylko 6 dni ,więc następną niedziela będzie chyba pierwszą urlopową u Ciebie 

Maluda -27 dni ,przy dobrej lekturze książkowej i filmowej szybko zleci 

Tola Tosia -32 dni ,to tylko miesiąc z małą dokładeczką 

Magmab 37 dni ,no ,no kochaniutka ,mkniesz do celu jak strzała 

Aldonak -41  dni ,nie jesteś ostatnia w tym maratonie pracy ,więc to powinno dodawać Ci siły I cierpliwości 

Kika 67 - masz jeszcze 47 dni i pakujesz walizki ,a jak na razie, to sama widzisz ,że nikt nie chce być lepszy od Ciebie 

Na tym koniec odliczania w dniu dzisiejszym ,więc zapraszam Was na wspólną 

23 czerwca 2025 07:55 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry 
Zaczynamy kolejny już 26 tydzień tego roku ,a dzisiaj jest poniedziałek 23 dzień czerwca I 174 dzień tego roku .
Dziś obchodzimy Dzień Ojca :serce:,przepraszam za wczorajsze zamieszanie :slodki krolik:
Dzisiejsza noc będzie najkrótsza w tym roku i zwana jest nocą Świętojańską ,więc jak ktoś ma czas ,to może wybrać się na poszukiwanie kwiatu paproci ,która podobno kwitnie tylko raz w roku :-)
Lista odliczajkowa przedstawia się następująco 

Zakręcona Manuela-już dzisiaj wsiądzie w busa ,który zawiezie ją do miejsca docelowego w Polsce :flaga Polski:
Życzymy Ci szczęśliwej podróży :ferrari: i super odpoczynku :moje_wakacje::buziaki2:
Reszta niestety jeszcze musi poczekać na ten szczęśliwy dzień i tak 

Creyzy -jeszcze 6 dni ,więc niecały tydzień i w następną niedzielę już możesz grillować z rodziną 

Anetaaa -też tylko 6 dni ,więc następną niedziela będzie chyba pierwszą urlopową u Ciebie :kwiatek dla ciebie2:

Maluda -27 dni ,przy dobrej lekturze książkowej i filmowej szybko zleci :kwiatek dla ciebie1:

Tola Tosia -32 dni ,to tylko miesiąc z małą dokładeczką :kwiatek dla ciebie1:

Magmab 37 dni ,no ,no kochaniutka ,mkniesz do celu jak strzała :kwiatek dla ciebie2:

Aldonak -41  dni ,nie jesteś ostatnia w tym maratonie pracy ,więc to powinno dodawać Ci siły I cierpliwości :przytula:

Kika 67 - masz jeszcze 47 dni i pakujesz walizki ,a jak na razie, to sama widzisz ,że nikt nie chce być lepszy od Ciebie :smiech3:

Na tym koniec odliczania w dniu dzisiejszym ,więc zapraszam Was na wspólną :pije kawe:

Dziękuję Dziękuję  za przejecie odliczajekWyjazd mam miedzy18.00-19.00  pdp do przedszkola i takie tam niby reszki ogarnąć.Kochani szkoda ze nas tu tak mało chociaż mysle ze dużo zagląda tu i to.na pewno często szkoda ze nie chcecie dolaczyc,zresztą też tak było rz na rok może zaczęłam ale jak sie zbierze większą grupka będzie fajnie,na fb też w tych grupach różnie bywa,wszędzie trzeba regulaminu jest respektowany.A to było kiedyś naprawdę fajne forum ,nie mówię teraz też jest.znajdzy sie wszyscy tu i bawmy sie dobrze jak ktoś płacze otrzyjcie łzy,nie obrażać sie z byle powodu ,my świadomi i wiemy jak postępować chcesz być szanowany szanuj drugiego to prawda stara jak świat.Uf ale sie rozpisałam i trochę nie na temat ale  coz wybaczycie Zakręconej Manueli
23 czerwca 2025 09:15 / 4 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dziękuję :aniolki:Dziękuję  za przejecie odliczajek:aniolki:Wyjazd mam miedzy18.00-19.00  pdp do przedszkola i takie tam niby reszki ogarnąć.Kochani szkoda ze nas tu tak mało chociaż mysle ze dużo zagląda tu i to.na pewno często szkoda ze nie chcecie dolaczyc,zresztą też tak było rz na rok może zaczęłam ale jak sie zbierze większą grupka będzie fajnie,na fb też w tych grupach różnie bywa,wszędzie trzeba regulaminu jest respektowany.A to było kiedyś naprawdę fajne forum ,nie mówię teraz też jest.znajdzy sie wszyscy tu i bawmy sie dobrze jak ktoś płacze otrzyjcie łzy,nie obrażać sie z byle powodu ,my świadomi i wiemy jak postępować chcesz być szanowany szanuj drugiego to prawda stara jak świat.Uf ale sie rozpisałam i trochę nie na temat ale  coz wybaczycie Zakręconej Manueli:-):aniolki:

Niestety nie zawsze jest tak jabyśmy chcieli, a szczególnie jeśli chodzi o konwersacje w internecie .
23 czerwca 2025 15:48 / 4 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dziękuję :aniolki:Dziękuję  za przejecie odliczajek:aniolki:Wyjazd mam miedzy18.00-19.00  pdp do przedszkola i takie tam niby reszki ogarnąć.Kochani szkoda ze nas tu tak mało chociaż mysle ze dużo zagląda tu i to.na pewno często szkoda ze nie chcecie dolaczyc,zresztą też tak było rz na rok może zaczęłam ale jak sie zbierze większą grupka będzie fajnie,na fb też w tych grupach różnie bywa,wszędzie trzeba regulaminu jest respektowany.A to było kiedyś naprawdę fajne forum ,nie mówię teraz też jest.znajdzy sie wszyscy tu i bawmy sie dobrze jak ktoś płacze otrzyjcie łzy,nie obrażać sie z byle powodu ,my świadomi i wiemy jak postępować chcesz być szanowany szanuj drugiego to prawda stara jak świat.Uf ale sie rozpisałam i trochę nie na temat ale  coz wybaczycie Zakręconej Manueli:-):aniolki:

Zajęte nasze kobiety. Ja teraz częściej jestem przed domem z podopieczną niż w swoim pokoju. Tam siedzę na internecie. Obiecuję zaglądać do was częściej
23 czerwca 2025 15:53 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

:przytula:
Niestety nie zawsze jest tak jabyśmy chcieli, a szczególnie jeśli chodzi o konwersacje w internecie .

Wydaje mi się, że większość osób korzysta ze słońca. Taki upał, że nic mi się nie chce. Wypiłam dzisiaj już 5 szklanek wody z sokiem z arbuza. W środę jadę na zakupy żeby zakupić sobie czapkę lub jakąś ładną chustę na głowę i power-bank na drogę powrotną.
23 czerwca 2025 16:30 / 2 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Wydaje mi się, że większość osób korzysta ze słońca. Taki upał, że nic mi się nie chce. Wypiłam dzisiaj już 5 szklanek wody z sokiem z arbuza. W środę jadę na zakupy żeby zakupić sobie czapkę lub jakąś ładną chustę na głowę i power-bank na drogę powrotną.

Ja beż czapki na słońce już nie wychodzę ,nie wiem czy to z racjii wieku czy ostatnia choroba tak ze mną porobiła .
Kupiłam ostatnio czapkę i kapelusz ,nie powiem ,że niechętnie w nich chodzę .
Na spońcu też nie posiedzę, jak kiedyś zdarzało mi się nawet zasypiać na słoneczku ,tak teraz tylko szukam cienia .

23 czerwca 2025 20:19 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

:przytula:

Wiem wiem kochana,ale to od nas zależy  jak będziemy się  zachowywać, 
23 czerwca 2025 22:49 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Wiem wiem kochana,ale to od nas zależy  jak będziemy się  zachowywać, :tonie:

Oczywiście, że każdy odpowiada za swoje zachowanie ,na zachowanie innych nie mamy wpływu