Mam Ci dopisać?:-)
Dzień dobry o poranku i to bardzo wczesnym .
Witam wszystkich serdecznie w pierwszym dniu kalendarzowego lara :moje_wakacje:
Dzisiaj jest sobota 21 dzień czerwca i 172 dzień roku .
Odliczamy
Zakręcona Manuela -tylko 2 dni więc pewnie :sprzatanie:I dopychanie kolanem walizek :smiech3:
Creyzy -8 dni ,nieco ponad tydzień, więc już końcowe odliczanie :kwiatek dla ciebie2:
Anetaaa -8 dni ,to już jedną nogą jesteś w Polsce :kwiatek dla ciebie1:
Maluda -29 dni i zmiana kodu na dwójeczkę z przodu ,co to jest niecały miesiąc w porównaniu do wieczności :kwiatek dla ciebie2:
Tola Tosia -34 dni ,mam nadzieję, że już się zadomowiłaś w nowym miejscu i nawet nie zdążysz się obejrzeeć za siebie ,a już będziesz pakować walizki :kwiatek dla ciebie2:
Magmab -39 dni i zmiana kodu ,czas płynie nieubłagalnie i z każdym dniem zbliżasz się do tego co najbardziej lubisz :buziaki2:
Kika 67 -49 dni więc kolejna zmiana kodu i równiutko 7 tygodni pracy :radosc1:
Na dzisiaj to wszystko, życzę Wam miłego I spokojnego dnia I zapraszam na wspólną :kawa::kawa1::kawa:
Mnie dopisz 😘
42 dni mi zostało. Możecie poodliczać za mnie. ☺️
Dzień dobry
Zaczynamy kolejny już 26 tydzień tego roku ,a dzisiaj jest poniedziałek 23 dzień czerwca I 174 dzień tego roku .
Dziś obchodzimy Dzień Ojca :serce:,przepraszam za wczorajsze zamieszanie :slodki krolik:
Dzisiejsza noc będzie najkrótsza w tym roku i zwana jest nocą Świętojańską ,więc jak ktoś ma czas ,to może wybrać się na poszukiwanie kwiatu paproci ,która podobno kwitnie tylko raz w roku :-)
Lista odliczajkowa przedstawia się następująco
Zakręcona Manuela-już dzisiaj wsiądzie w busa ,który zawiezie ją do miejsca docelowego w Polsce :flaga Polski:
Życzymy Ci szczęśliwej podróży :ferrari: i super odpoczynku :moje_wakacje::buziaki2:
Reszta niestety jeszcze musi poczekać na ten szczęśliwy dzień i tak
Creyzy -jeszcze 6 dni ,więc niecały tydzień i w następną niedzielę już możesz grillować z rodziną
Anetaaa -też tylko 6 dni ,więc następną niedziela będzie chyba pierwszą urlopową u Ciebie :kwiatek dla ciebie2:
Maluda -27 dni ,przy dobrej lekturze książkowej i filmowej szybko zleci :kwiatek dla ciebie1:
Tola Tosia -32 dni ,to tylko miesiąc z małą dokładeczką :kwiatek dla ciebie1:
Magmab 37 dni ,no ,no kochaniutka ,mkniesz do celu jak strzała :kwiatek dla ciebie2:
Aldonak -41 dni ,nie jesteś ostatnia w tym maratonie pracy ,więc to powinno dodawać Ci siły I cierpliwości :przytula:
Kika 67 - masz jeszcze 47 dni i pakujesz walizki ,a jak na razie, to sama widzisz ,że nikt nie chce być lepszy od Ciebie :smiech3:
Na tym koniec odliczania w dniu dzisiejszym ,więc zapraszam Was na wspólną :pije kawe:
Dziękuję :aniolki:Dziękuję za przejecie odliczajek:aniolki:Wyjazd mam miedzy18.00-19.00 pdp do przedszkola i takie tam niby reszki ogarnąć.Kochani szkoda ze nas tu tak mało chociaż mysle ze dużo zagląda tu i to.na pewno często szkoda ze nie chcecie dolaczyc,zresztą też tak było rz na rok może zaczęłam ale jak sie zbierze większą grupka będzie fajnie,na fb też w tych grupach różnie bywa,wszędzie trzeba regulaminu jest respektowany.A to było kiedyś naprawdę fajne forum ,nie mówię teraz też jest.znajdzy sie wszyscy tu i bawmy sie dobrze jak ktoś płacze otrzyjcie łzy,nie obrażać sie z byle powodu ,my świadomi i wiemy jak postępować chcesz być szanowany szanuj drugiego to prawda stara jak świat.Uf ale sie rozpisałam i trochę nie na temat ale coz wybaczycie Zakręconej Manueli:-):aniolki:
Dziękuję :aniolki:Dziękuję za przejecie odliczajek:aniolki:Wyjazd mam miedzy18.00-19.00 pdp do przedszkola i takie tam niby reszki ogarnąć.Kochani szkoda ze nas tu tak mało chociaż mysle ze dużo zagląda tu i to.na pewno często szkoda ze nie chcecie dolaczyc,zresztą też tak było rz na rok może zaczęłam ale jak sie zbierze większą grupka będzie fajnie,na fb też w tych grupach różnie bywa,wszędzie trzeba regulaminu jest respektowany.A to było kiedyś naprawdę fajne forum ,nie mówię teraz też jest.znajdzy sie wszyscy tu i bawmy sie dobrze jak ktoś płacze otrzyjcie łzy,nie obrażać sie z byle powodu ,my świadomi i wiemy jak postępować chcesz być szanowany szanuj drugiego to prawda stara jak świat.Uf ale sie rozpisałam i trochę nie na temat ale coz wybaczycie Zakręconej Manueli:-):aniolki:
:przytula:
Niestety nie zawsze jest tak jabyśmy chcieli, a szczególnie jeśli chodzi o konwersacje w internecie .
Wydaje mi się, że większość osób korzysta ze słońca. Taki upał, że nic mi się nie chce. Wypiłam dzisiaj już 5 szklanek wody z sokiem z arbuza. W środę jadę na zakupy żeby zakupić sobie czapkę lub jakąś ładną chustę na głowę i power-bank na drogę powrotną.
:przytula:
Niestety nie zawsze jest tak jabyśmy chcieli, a szczególnie jeśli chodzi o konwersacje w internecie .
Wiem wiem kochana,ale to od nas zależy jak będziemy się zachowywać, :tonie: